I-See 論壇 » 琴譜+樂器區 » 男仔彈鋼琴怪嗎?*}

2006-3-13 08:25 PM hangg
男仔彈鋼琴怪嗎?*}

[size=2][font=宋體][box=#FF6666]男仔彈鋼琴怪嗎?*}
妮d意見xd[/box][/font][/size]

2006-3-13 08:59 PM benjaminwn
梗系5怪啦........
男仔彈琴......會幾受女仔歡迎tim

2006-3-14 06:59 PM 恫恫
唔怪呀 ~~~~~~~~~~

2006-3-14 07:33 PM shyi
唔會啦!
男仔識彈琴好浪漫嫁!

2006-3-15 02:56 PM 眼訓的倉鼠]]
of coz唔會la__^^
不知幾好牙__型爆牙!!>3<

2006-3-17 02:57 PM 芷芸
男仔學琴唔怪..!
依家好多男仔學琴...
歌手識彈琴都有多的..
例如:光良   王力宏   周杰倫等等..!!!!!
你要學琴的話..就要比心機啊..~

2006-3-18 09:49 PM lwmm20
當然唔怪啦 !~ 而家都有好多鋼琴家係男仔....

2006-3-19 02:51 PM yeekitam
點解會怪啫~~~~~~~
大把男仔彈琴la!!!!!!!!咁王力宏,光良嗰d叫咩呀??????
我覺得男仔彈琴比女仔犀利呵~~~~~~

2006-3-23 05:51 PM YuuX]]
緊係唔怪啦!!!!!!!!!!
高鈞賢play piano 就係最好既例子!!!
佢靚死啦~~~

2006-3-23 07:48 PM man_man
回覆 #2 benjaminwn 的帖子

係呀~好似高鈞賢咁~~都幾型嫁!!

2006-3-24 08:11 PM cuteyanyan0128
唔怪喎!!我覺得男仔彈琴好浪漫架!!~~~

2006-3-29 07:43 PM EvA]]zzzzz
當然唔會la~
電視成日就話D男仔識彈琴la~
看黎仲好浪漫tim~
我都想我男友識彈琴tim ar~都仲要靚仔~~

2006-3-29 08:21 PM immas
我覺得識彈琴o既男仔好勁嫁!!
好有吸引力呢,,keke

2006-4-4 06:06 PM 正太
絕對唔怪啦!!!!!!我都係其中之一!!!何況好多出名既鋼琴家都係男既 e.g. Mozart,貝多芳,海頓 etc

2006-4-22 12:37 AM mak886
我o個班都有4個男仔識la....兩個8級...兩個7級

2006-4-22 02:59 PM 翼好得意
唔怪!!!!!!!!!!!!!!!!!ok,sweet?

2006-4-27 06:16 PM asdken_chan
NO!no!Why you say 怪 我有2級

2006-4-27 08:30 PM MikiSum
[quote]原帖由 [i]benjaminwn[/i] 於 2006-3-13 08:59 PM 發表
梗系5怪啦........
男仔彈琴......會幾受女仔歡迎tim [/quote]

好認同...∼!

2006-4-28 08:48 PM 小栩
一D都唔怪!!
我覺得男仔彈琴好型~

2006-4-29 05:50 PM moonangel
當然不怪! 看看 光亮 就知啦!

頁: [1] 2
查看完整版本: 男仔彈鋼琴怪嗎?*}