I-See 論壇 » 吹水區 » 病個時 ..比較鐘意食藥丸定藥水?

2007-7-27 10:39 PM 餅`Y-IN
病個時 ..比較鐘意食藥丸定藥水?

我自己會鐘意食藥水多d  -__-
因為我唔係好識吞藥丸!!
細細個試過吞唔到 ..好驚 .

咁你地呢?

2007-7-27 10:44 PM 熊打令:D
岩岩又學返識吞~
我覺得藥水好難飲的說- -''
投了藥丸==v=

2007-7-27 10:46 PM ~初戀的秘密~
藥丸...
我細個驚左D味,所以病果陣,唔會飲藥水

2007-7-27 10:47 PM `小詩;
[color=Black]yin`` 我 都 同 你 一 樣 啵.
記 得 細 細 果 陣 吞 藥 丸 嚇 到 喊 佐.
以 後 吞 藥 丸 好 驚. = =
依 家 吞 一 粒 差 唔 多 用 成 杯 水 先 吞 到 囉.  無 奈- - [/color]

2007-7-27 10:48 PM 呀筱
我比較中意藥丸=]
覺得藥水D味好怪
甜又唔係,,苦又唔係-,-

2007-7-27 10:50 PM X_D
[color=#00b6ff] 我都唔係好識吞 = - = [/color]
[color=#ad00ff] 藥水,廢事吞 ^ ^ 哈哈  [/color]

2007-7-27 10:50 PM 餅`Y-IN
[quote]原帖由 [i]小詩=][/i] 於 2007-7-27 10:47 PM 發表
yin`` 我 都 同 你 一 樣 啵.
記 得 細 細 果 陣 吞 藥 丸 嚇 到 喊 佐.
以 後 吞 藥 丸 好 驚. = =
依 家 吞 一 粒 差 唔 多 用 成 杯 水 先 吞 到 囉.  無 奈- -  [/quote]

嗯嗯!!
我都好似你咁 ...-0- 要飲好多水 ..
之後食晒d藥好想嘔tim /0\

2007-7-27 10:59 PM `小詩;
[quote]原帖由 [i]餅`Y-IN[/i] 於 2007-7-27 10:50 PM 發表

嗯嗯!!
我都好似你咁 ...-0- 要飲好多水 ..
之後食晒d藥好想嘔tim /0\ [/quote]

[color=Black]而 且 呢. 通 常 係 飲 水 飽 囉. ><"[/color]

2007-7-27 11:06 PM 餅`Y-IN
[quote]原帖由 [i]小詩=][/i] 於 2007-7-27 10:59 PM 發表

而 且 呢. 通 常 係 飲 水 飽 囉. ><" [/quote]

對 ..
就係因為飲得多水...
會想嘔返d野出黎 !
所以我寧願飲藥水 -__-

2007-7-27 11:21 PM loveiris830
其實兩樣都唔鍾意架,但係飲藥水會好d

2007-7-27 11:28 PM `小詩;
[quote]原帖由 [i]餅`Y-IN[/i] 於 2007-7-27 11:06 PM 發表

對 ..
就係因為飲得多水...
會想嘔返d野出黎 !
所以我寧願飲藥水 -__- [/quote]

[color=Black]有 時 吞 唔 到 藥 丸 之 後 d 藥 丸 溶 佐
好 核 突, 而 且 我 會 即 刻 嘔 哂 d 野 出 黎.[/color]

2007-7-27 11:30 PM 餅`Y-IN
[quote]原帖由 [i]小詩=][/i] 於 2007-7-27 11:28 PM 發表

有 時 吞 唔 到 藥 丸 之 後 d 藥 丸 溶 佐
好 核 突, 而 且 我 會 即 刻 嘔 哂 d 野 出 黎. [/quote]

最大問題係" 苦 "  >0<

2007-7-28 02:05 AM lilyandlily
藥丸
more convinent

2007-7-29 10:06 PM yy1232
藥丸
唔洗點試到佢D味  XDD

2007-8-4 01:37 PM MikU-癲`
[color=Black][font=Impact]個人覺得::冇咁苦`[/font][/color]

2007-8-5 03:11 PM 嘿嘿嘿嘿.
我鐘意藥丸多d..
藥水個種味好難頂

2007-8-5 08:05 PM 露西亞人魚公主
藥水..
冇咁苦牙MA

2007-8-5 08:59 PM 布Lum
藥丸!

藥水好難飲-0-

我會嘔返出黎orz

2007-8-9 09:29 AM 牙小雯
藥丸-0-

藥水d未會留係個口好耐