I-See 論壇 » 冷知識專區 » 購買麥當勞秘技

2007-9-20 05:43 PM h0ney;)
購買麥當勞秘技

購買麥當勞秘技

一、薯條﹕保質時間為7分鐘。
其標準為滿盒滿袋﹐具體根兒數為﹕大薯﹐76-84條﹐中薯﹐54-60條﹐小
薯﹐38-42條。(注﹕當服務員把薯條擺在你面前時﹐馬上質問﹕“薯條是七分鐘內的嗎?”服務員絕對不敢騙你﹐“是”的話﹐就不會有錯﹐“不是”的話﹐則會馬上給你換一包新炸出來的。接著質問﹕“條數夠嗎﹖”(這個有點困難﹐一般也不會用吧﹐太沒面子了﹐嘿嘿﹐浪費時間)最簡單的方法就是當著服務員面數
**** Hidden Message *****

2007-9-20 05:46 PM `楓x)
咁搞笑?

等我又睇下先--"

2007-9-20 05:47 PM hiuwun
thx for sharing

2007-9-20 05:47 PM Sa1yan`;}
[box=#FFFFFF][color=Red][align=center]我又要睇XD[/align][/color][/box]

2007-9-20 05:47 PM -希Jaiii`
驚會比人鬧- -

2007-9-20 05:57 PM ※aR_琳★
[color=#ff0048]我要睇ll牙..成日系m記見到d青山黎架人= ='[/color]

2007-9-26 02:54 AM C;
咁刀要計 -VV-'
煩死人了 =]

2007-9-26 02:51 PM SZE_思
我好小數bo,,,

你地有冇數呀??

2007-9-26 03:04 PM 彤兒`
我又睇.乜原來大包有咁多條既咩-33-!

2007-9-26 03:28 PM D!N-SHEUNG`:)
有 分 的 嗎 - 3 - "

那 看 一 看 囉 ~

2007-9-26 03:32 PM 小夜=〕
有冇教點買餐最平?-0-

2007-9-26 06:12 PM beckyw805
哈哈 不過咁問好似有d白痴

2007-9-26 06:19 PM KYWAI
真的嗎?我只知道買可樂就不要冰 叫他再給我一杯冰= =

2007-9-26 06:24 PM man.
[color=#090000][u][align=center]這個早就p0過了`@@[/align][/u][/color]

2007-9-26 06:25 PM 蘇小敏
好似好白痴咁GE
真係得GE話我一定會用

2007-9-26 06:27 PM miko.
跟隨14一樣`
只知道果個-_-

[[i] 本帖最後由 詩BABEx]` 於 2007-10-1 08:54 AM 編輯 [/i]]

2007-9-26 06:27 PM Heha:p
要點牙a_+             ‵`

2007-9-26 06:49 PM SIU‵
[color=Black][size=-2]都幾煩幾BOR成日都計..

但我又想知BOR..[/size][/color]

2007-9-26 08:04 PM 琳斯]]
有一次我買左包薯條超難食= ="

2007-9-26 10:39 PM 暗~
呢個post n咁耐之前post過啦

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 購買麥當勞秘技