I-See 論壇 » 吹水區 » a_________________a

2007-11-18 09:16 PM -★nga.
a_________________a

[b][color=#ff0000]那你滾 我會記著呢句野\3333333333/[/color][/b]

[b][color=#090000]比我濫用職權一下吧 要扣分 扣威望也不緊要吧.
說真的 不關熱血事 不要怪他.只是我小器
熱血對不起. 害了你比人鬧 要怪只能怪我小器.
那時我是知你只是說笑 但我卻那麼認真
識你2年幾 第1次同你搞成咁.
對不起對不起對不起對不起對不起對不起對不起對不起對不起.
打對不起打到眼花了/_\
我跟你說的對不起 比你跟我說的多*0*
所以你要原諒我-v-.
wong nga shu 希望 ip wai kin 原諒我吧/_____\
沒想到我說的離開會害你比那麼多人鬧
這次我這樣做也令你對我徹底地失望
我要你對我改觀\33333333/
[/color][/b]

[color=#e30000]過多幾日
我要離開了.
真的很多野做 日日小測.功課.保習
沒時間了/_\不用掛念我 xd[/color]
可能會上返黎掛 可能玩潛水掛 事但NA 唔知牙-__-
有事可找我MSN喔
[email]ngashu526@hotmail.com[/email]
這是舊的msn. 想要新的才問我吧 *0*

唔該你地ADD左話我話返比我聽你系邊個-_-
問返你地又唔鬼應我 系咁BLACK LIST見喇.

仲有同你3唔識7就唔好ADD我NA-_____-
ADD完又唔理我 算點先-__-

唔知點解我系特別記得
LING HANG FLY XD
我們的笨笨3人組<3
成日搶邊個系艾思最乖O既會員 次次都系我輸
唯有做 艾思最壞O既會員 HAH XD
LING仲記得之前你系勁僧我 可以話見我前面僧我后面果D XD
但最后我地又成為艾思最要好的朋友 真系很怪 XD

系艾思仲有3個月多D就3年了 睇返之前S野 發覺之前O既吹水區真系好熱鬧 之前永SD返個FDS BAN過黎 發覺FDS BAN上有100幾個名 當中留返系ISEE得10個左右 100人得10人-V-? 有些我也忘了是誰了-_-個個都問我NGA記唔記得我系邊個 其實我邊記得 個個D名都改成咁 唔記得都話記得喇 想比人打咩 XD.我好識做人咖.

前前后后系ISEE識了都好幾百人-_____- 之前日日都系吹水區到吹水 但NOW想吹水但冇人同你吹 之前悶O既時候上ISEE一定有人留系度吹緊水 仲要系幾個PO一齊吹緊. 去到20頁O既PO但我就回緊18頁 成日回少左幾個PO比人鬧 XD但現家是等人回我 之前爆po就系好易o既事 1個星期點都有個吹水po爆左 但now想爆一個po都唔知要幾耐.算吧 不打了.

[[i] 本帖最後由 nga. 於 2007-12-5 07:22 PM 編輯 [/i]]

2007-11-18 09:17 PM 19.
halo=]..

2007-11-18 09:17 PM -★nga.
[quote]原帖由 [i]囍`!弒:o[/i] 於 2007-11-18 21:17 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
halo=].. [/quote]
我好多野想同佢地講

2007-11-18 09:18 PM 19.
[quote]原帖由 [i]shu`[/i] 於 2007-11-18 09:17 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

我好多野想同佢地講 [/quote]
佢地仲係到????

2007-11-18 09:18 PM miko.
我刀開過咁P圾B豈冇人回/3\

2007-11-18 09:18 PM Kathy..
雅雅雅t^t
好耐冇見>3<

2007-11-18 09:18 PM -★nga.
[quote]原帖由 [i]囍`!弒:o[/i] 於 2007-11-18 21:18 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

佢地仲係到???? [/quote]
佢地系度 低唔回po

2007-11-18 09:19 PM 19.
[quote]原帖由 [i]miko`[/i] 於 2007-11-18 09:18 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我刀開過咁P圾B豈冇人回/3\ [/quote]
打錯字 ha ha..

2007-11-18 09:19 PM -★nga.
[quote]原帖由 [i]miko`[/i] 於 2007-11-18 21:18 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我刀開過咁P圾B豈冇人回/3\ [/quote]
msn call人 xd

[quote]原帖由 [i]Kathy..[/i] 於 2007-11-18 21:18 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
雅雅雅t^t
好耐冇見>3 [/quote]
好掛住之前.

[quote]原帖由 [i]shu`[/i] 於 2007-11-18 09:18 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

佢地系度 低唔回po [/quote]
哦...:sWh98W1:

[quote]原帖由 [i]囍`!弒:o[/i] 於 2007-11-18 21:19 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

打錯字 ha ha.. [/quote]
懶得改 xd

2007-11-18 09:19 PM miko.
[quote]原帖由 [i]Kathy..[/i] 於 2007-11-18 09:18 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
雅雅雅t^t
好耐冇見>3 [/quote]
琪琪/3\

[quote]原帖由 [i]囍`!弒:o[/i] 於 2007-11-18 21:19 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

哦...:sWh98W1: [/quote]
好難叫到佢地回po

2007-11-18 09:19 PM 咇仔
say halo=]

[quote]原帖由 [i]shu`[/i] 於 2007-11-18 09:19 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

好掛住之前. [/quote]
舊人????

2007-11-18 09:20 PM miko.
[quote]原帖由 [i]囍`!弒:o[/i] 於 2007-11-18 09:19 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

打錯字 ha ha.. [/quote]
成日-3-

2007-11-18 09:20 PM 19.
[quote]原帖由 [i]miriko[/i] 於 2007-11-18 09:19 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
say halo=] [/quote]
halo......

2007-11-18 09:20 PM 19.
[quote]原帖由 [i]miko`[/i] 於 2007-11-18 09:20 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

成日-3- [/quote]
我都係...ha

2007-11-18 09:20 PM
我係新人 .好可惜 :s1x77Wz:

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: a_________________a