I-See 論壇 » 冷知識專區 » 七大騎呢恐怖風俗

2008-1-28 06:23 PM h0ney;)
七大騎呢恐怖風俗

天下之大無奇不有,時代進步,但人類智慧有時並冇跟隨時代進步,特別性風俗方面就更離譜,近日美國某性學組織走訪全球,研究世界各地古怪性風俗,發現唔少地方依然民智未開,性風俗相當騎呢,有甚至用「駭人聽聞」形容也不為過。

1.切下小兄弟做頸鏈
塔斯曼尼亞,如果老公死,寡婦必須切去老公「小兄弟」,防腐風乾後製成頸鏈,掛條頸度一段日子,直至搵到新男人為止,但寡婦絕對唔可以用呢條好兄弟自慰,覺得係對死人侮辱,有得睇冇得用,真係慘絕人寰。

2.用棒棒打死淫婦
在波蘭某小城市,男人如果出去鬼混話就要特別小心,因為呢度容許女人合法殺死同自己老公上床女人,不過就限定只可以用棒打死,用刀用槍赤手空拳都唔得,收埋所有棒狀物體先去滾,會唔會安全呢?

3.特許召妓200次
烏拉圭,男人絕對唔可以要求老婆月經期間做愛,違者一律要坐監,咁咪好鬼慘?每個月要紮炮五至七日。不過法律不外乎人情,呢日子男人可以名正言順去召妓,只要唔超過二百次就可以,二百次?但試問有邊個男人可以七日之內做二百次呢?

4.外母睇住你洞房
哥倫比亞一鄉下地方,某地方依然有好多古怪風俗,結婚洞房當晚,新郎哥要有心理準備當眾表演,因為法例容許新娘的媽媽企隔籬監視,做得唔好話,重會即時指導,外母大人企隔籬,咁你重有冇興趣做呢?
**** Hidden Message *****

2008-1-28 06:27 PM 索女喪屍機關槍
haha*
so funny*v*
see see sin*3*

2008-1-28 07:02 PM 00221
系迷相` ?>>thx a l0t**

2008-1-28 07:06 PM mandychan199
不是吧`
再看下去

2008-1-28 08:02 PM 你我他
好k怪呀!
let me see other~

2008-1-29 06:02 PM y494402
淨係頭o個幾個都咁騎呢,咁跟住個d咪仲騎呢:s9s83OI:

2008-1-29 08:09 PM TOFUv3v
咁嘔GE ''

:s4U42I9: :svD76h1:

2008-1-29 09:35 PM ||友。誼
唔係掛..
真係好[騎呢]喎

2008-1-30 06:32 PM kaitlyn
so funny
睇下先xD

2008-1-30 06:37 PM cute_yan
我要繼續睇....
好恐怖囉= ='''
嚇親人喇

2008-1-30 07:12 PM 333?
唔係掛..
真係好[騎呢]喎

2008-1-30 07:28 PM lsy_1128
吓!
咁恐怖=___=||

2008-1-31 05:20 PM puppy1368
奇怪啊
funny*

2008-2-1 04:27 PM jenny0050010
睇睇先...XD'']]
THX

2008-2-2 11:21 PM dorothy_c
還有2個呢!!很搞鬼

2008-2-4 10:40 AM 琳L側田
真係好無奈...=V=
但又好想睇WO!  哈哈哈XD

2008-2-4 05:39 PM -儀-
睇睇先...
THX

2008-2-4 09:46 PM 傻小妍
好搞野呀哈哈~~
睇埋下面果d先

2008-2-5 03:57 PM Kivay
haha*
so funny*v*
see see sin*3*

2008-2-5 04:07 PM V!CKY
真係好怪-3333333333-!
好彩HK冇*V*

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 七大騎呢恐怖風俗