I-See 論壇 » 冷知識專區 » 幾招看透一個人!

2008-8-4 11:10 AM helloeva
幾招看透一個人!

幾招看透一個人!

希望大家有禮貌的回帖

看一個國家的國民教育,要看他的公共廁所。

看一個男人的品味,要看他的襪子。

看一個女人是否養尊處優,要看她的手。

看一個人的氣血,要看他的頭髮。

看一個人的心術,要看他的眼神。

看一個人的身價,要看他的對手。

看一個人的底牌.要看他身邊的好友。

看一個人的性格,要看他的字寫得怎樣。

看一個人是否快樂,不要看笑容,要看清晨夢醒時的一剎那表情。

看一個人的胸襟,要看他如何面對失敗及被人出賣。

看兩個人的關係,要看發生意外時,另一方的緊張程度。

看你重不重視我的貼子,就要看你有沒有看到此處了。

年輕人,看你有沒有良心,就要看你回不回貼了。

2008-8-4 02:40 PM kApiK子``
為什麼?.?
  不明白@_@!

2008-8-4 02:43 PM 閃卡叔叔
我最唔鍾意最後o個兩句!!
上面o個D都得得地,基本上都會咁做-______-
(汗)

2008-8-4 02:50 PM 約.
看一個人的身價,要看他的對手。
呢句唔認同a.a
尾2果句無奈~_~

2008-8-4 03:35 PM 糕-3-{GO`}
看一個女人是否養尊處優,要看她的手。
天生手短咁點算- -"

2008-8-5 01:02 PM yi_602
有d無奈呀........

2008-8-5 03:23 PM michiko17
wakaka

i dont understand at all . wht u trying to mean

2008-8-5 03:25 PM 森森.`!
有d無奈...
你應該p0埋點樣可分佢係點gE人

2008-8-7 11:14 AM
唔明看手看頭髮 點看=_=

2008-8-8 04:19 PM 柔情似水~
看一個人的性格,要看他的字寫得怎樣。

即係寫字樣衰,性格壞?
寫字beautiful,性格就very good?

我覺得我寫字好樣衰,咁點?=.=

2008-8-9 11:04 PM 笨S!u敏
嗯嗯....
真的?????!

2008-8-16 02:17 PM 艾穎兒`
吾多真波-﹏-'''`..

2008-8-16 08:05 PM ╭☆檸檬
有點唔明 ..
最後既又係o呢 d-v-

2008-8-29 10:27 PM bAbiii=[]sHaN_+
樓主其實你不應該逼人-________-''
吾通吾回帖就等於冇良心?..................
我很囧`

2008-9-7 12:36 PM 啤.3.
=3= 好冇奈...都唔知你想講d咩

2008-9-11 08:39 PM alice0503
有d都認同o既,,
不過最尾果2句你作o既係咪? =.=
回帖唔回帖係我地會員o既選擇呀,,
睇良心有咩可能係睇人回唔回帖...\./

2008-10-11 02:13 PM ckayan5
回比你!

2008-10-11 02:27 PM 樂樂小姐:D
係咪真係得架??

2008-10-18 02:20 AM 呆草〞菁
吾太明-____-

2008-10-31 02:23 PM 小翼bb
講完好似等於冇講,, -,-"
不過都cm下你,

頁: [1] 2 3
查看完整版本: 幾招看透一個人!