I-See 論壇 » 吹水區 » 如果你間學校有游泳堂.你見到呢件泳衣會...

2008-8-30 06:48 PM 天使街002
如果你間學校有游泳堂.你見到呢件泳衣會...

[size=2][color=Black]如題-,-''
如果你間學校有游泳堂.你見到呢件泳衣會...?
就開學喇..
如果揀左件吾系甘好既泳衣咪好[color=Plum][size=3]"羅"[/size][/color]?
幫下手吾該-__-!遠睇;;[/color][/size]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
[size=2][color=Black]近睇;;
上面'[/color][/size]
[size=2][color=Black]下面'[/color][/size]

[[i] 本帖最後由 天使街002 於 2008-8-30 06:50 PM 編輯 [/i]]

2008-8-30 07:01 PM jwujwu
anyway我頂吾順-_-.
普普通通正常黑/深藍色咪得囉-_-.
呢種好浮誇(!)

2008-8-30 07:03 PM man.
其實冇咩野既-___-

2008-8-30 07:32 PM 嘿嘿嘿嘿.
同我個件差吾多-,-
不過我吾會著-_-v
買番平時藍/黑1件頭個d咪算-_-

2008-8-30 08:25 PM 索女喪屍機關槍
我呆左-__-v
下身系泡泡裝?

誇得濟囉-__-v
比我嘅感覺同見到人話著3點色上swimming lesson1樣囉{just個人感覺}   
-________________-v
做咩吾好好地買件普通深色嘅1件頭-___-?

2008-8-30 09:11 PM kristen
照道理學校應該有規定ga wor
咁相中ge泳衣就真係誇左D ge...:em03:

2008-9-5 04:34 PM ◆琳[`
冇咩感覺-,-
人地[雀]咩泳衣系人地既事,,
吾關我呀<3"

2008-9-5 04:36 PM 笨笨-3-
其實我覺得冇咩野姐-v-
都係一件泳衣咋嗎-3-

2008-9-5 04:43 PM `小翼
ok啦!!!

好lady

2008-9-28 09:06 PM  Ca`
[color=black]我一定唔會揀呢d黎著-_-"
我學校都有游水堂,但我件係全黑[/color]

2009-1-4 10:50 AM 靜謐。中
我諗都無所謂既
但係如果你d同學著得好簡樸
你就會突出d囉
但係件泳衣如果出外同fd玩都唔錯=]]

2009-1-10 10:34 AM sarah621
冇咩嘢: )
我學校方游水堂

2009-1-30 07:52 PM 芷寧
我未上過游水堂-3-
不過我自己唔中意呢隻色同埋..個款唔令-_-

2009-3-3 09:33 PM 2008123
照道理學校應該有規定ga wor:s9s83OI:
咁相中ge泳衣就真係誇左D ge...:s9E43yV:

2009-9-1 10:49 PM 閃卡叔叔
講真你又唔係真係會入校隊o個D
佢游泳堂咪買件一件頭囉,衣件都ok丫
如果你胸前真的太偉大衣件就有小小唔呼合個場合喇
唔係話你胸細,但衣家係上堂,著到咁偉大,俾人唔好既感學
你鍾意啦,都買左,咪著佢去試下囉,真係唔店....
貴貴地買件艾迪特(誤

[[i] 本帖最後由 夏季限定*有雅 於 2009-9-1 10:51 PM 編輯 [/i]]

2009-9-8 09:36 PM 小嘉x]
OK la
但係又5可以話係好靚個隻

2009-9-10 04:44 PM Heyo.
60年代啊嬸泳衣-_-

2009-9-12 04:55 PM yi-彤`=)
一般般啦

但通常游水堂著深色會好D(掛)

2009-10-29 12:32 AM Fiorentina
冇問題ah~ 都係泳衣之嘛 ~

2009-10-29 11:22 AM ricklee
:s9s83OI: 點解咁在意別人點睇自已..(件泳衣幾靚呀!):s2L904l: :sq437ZJ:

頁: [1] 2