I-See 論壇 » 吹水區 » 愛情煩惱-///-

2009-10-24 07:30 PM ice520
愛情煩惱-///-

唉!我好似鍾意左個男仔.....我吾知係吾係-///-

我係系學校參加band隊既......琴日我地要表演,搭車果震,我同我d fd坐......之後x坐過黎(x=band fd,男仔)同我地玩.....(p.s,,4個
,,
人坐)之後食飯....我同my fd同佢share個飯盒,之後我覺得x 10ve my fd.....所以我就好吾開心.....返黎搭車,佢都同我坐...........

之後我地玩訓係左邊個人度...(佢坐我左),之後「烏」低個頭,佢拍我膊頭,我勁開心-///-

落車果震,,,我見到我果班d人,之後同佢地hi,continue行......之後我同我個fd1齊行.....突然有個人「Q」住我隻手,我1望,原來係

x  -///-....之後我驚比D FD見到,s0我講:「你做咩『Q』住我隻手?」  之後佢話:「係喎!」 之後佢就放手.......之後我放樂器果

震....佢竟然叫我honey....勁happy-///-

不過,我好後悔問佢做咩「Q」住我隻手...唉

Q1:我係吾係鍾意左個男仔?

Q2:佢係吾係專登「Q」住我隻手?

Q3:佢鍾吾鍾意我??

[[i] 本帖最後由 ice520 於 2009-10-24 08:32 PM 編輯 [/i]]

2009-10-24 07:54 PM TonyBB
你問下佢囉-0-
我覺得佢係玩@@

2009-10-24 11:01 PM 寶寶:)
全部係咪同一個人黎嫁?!

2009-10-24 11:29 PM 小王子
鐘吾鐘意你問自己啦

2009-11-6 06:03 PM sywbabiii
問清楚就吾洗煩

頁: [1]
查看完整版本: 愛情煩惱-///-