I-See 論壇 » 吹水區 » (0nline中)即留即應機;D` c0me 0n baby xp!`

2010-3-27 10:57 PM 膠x鬼`(3
(0nline中)即留即應機;D` c0me 0n baby xp!`

[color=plum]如題(!)`[/color]
[color=plum]只要我係線上0nline緊;[/color]
[color=plum]而你所講既野可以比我搭到嘴v3v![/color]
[color=plum]我就會即時應機v___v![/color]
[color=royalblue]當然; 唔會你一打就應到; 你估msn咩-3-![/color]
[color=royalblue]不過我會定時定候禁F5睇架;D[/color]
[color=#ff0000][b]所以歡迎你宜家立即留言;[/b][/color]
[color=#ff0000][b]向我呢隻鬼盡訴心中情、閒話家常、憎乜人\口/!
都一樣0kay :)! [/b][/color]
[color=#ff0000][b]快d黎啦;D` c0me 0n baby xp![/b][/color]

[color=orange][b][size=4]歡迎禁入黎;D`
樓主宜家[color=red]0nline[/color]緊啊;
歡迎留言=)!
樓主會即時覆機架啦-3-!` [/size][/b][/color]

[[i] 本帖最後由 膠x鬼`(3 於 2010-4-11 08:58 PM 編輯 [/i]]

2010-3-27 11:14 PM C`M
見你係我個post到留cm, 我又留返個比你啦, 朋友

2010-3-27 11:14 PM 膠x鬼`(3
果然夠老友啊xp!
你係頭香T3T!
冇你呢個p0要石沈大海; 發臭架啦v3v!

2010-3-27 11:15 PM C`M
哈, 又真係應得幾快bor, 不過我未必即刻應到你`
[ 其實我溫緊書架xd ]

2010-3-27 11:16 PM 膠x鬼`(3
唔緊要;D` 我會等你架@@!
我會精神同isee上支持你xd!

2010-3-27 11:37 PM 小夜=〕
依到好難沈得到@@...

2010-3-27 11:37 PM C`M
哈哈, 多謝
[隔左陣又走返上黎睇下野~ 哈]

2010-3-27 11:38 PM 膠x鬼`(3
回復 #6 小夜=〕 的帖子

就算沉唔到; 都唔想係度發臭呀嘛-3-!
黎啦;D 吹水啦xp!

2010-3-27 11:40 PM 膠x鬼`(3
回復 #7 C`M 的帖子

你曳曳啦;D`
唔專心溫書xp`
抖下吹完水先溫啦xd!
反正你開住部機; 溫緊都心痕痕想玩架啦-3-!

2010-3-27 11:42 PM C`M
回復 #9 膠x鬼`(3 的帖子

未必架, 讀一陣玩一陣, 都記到唔少野架~

2010-3-27 11:43 PM 膠x鬼`(3
[好明顯講緊我自己xp]
我溫書的話; 自己一個就要出自修室;
如果唔係就一定叫fd上屋企一齊溫v3v!
唔係我一定溫唔到@@!

2010-3-27 11:47 PM 小夜=〕
臭左再噴香水lor~@@

2010-3-27 11:48 PM 膠x鬼`(3
回復 #12 小夜=〕 的帖子

你地既留言咪就係香水囉xp`
所以唔好停啊; 一定要繼續留;D

2010-3-27 11:50 PM 小夜=〕
我怕太濃烈,你會頂唔住@@

2010-3-27 11:54 PM 膠x鬼`(3
唔會架v__v`
間學校d女日日用香水轟炸我v3v
慣哂;D
成間發姣一日噴幾廿次-_-!

2010-3-27 11:57 PM 小夜=〕
廿幾次._.佢當左係殺虫水!?

2010-3-27 11:58 PM 小熱血
SELL緊自己?XD

2010-3-28 12:01 AM C`M
回復 #11 膠x鬼`(3 的帖子

我返到黎你已經offline lu, 等聽日你覆我`
如果讀書, 我唔可以同fd一齊讀, 讀唔到的~

2010-3-28 12:51 AM 阿kit
這個是好帖啊
好有心的會員呢

2010-3-28 01:29 AM 威風琳琳:D
a_a 好似賣緊廣告xd

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10