I-See 論壇 » 吹水區 » -;都係isee最好`

2010-3-27 10:57 PM -;小丸子`
-;都係isee最好`

岩岩係第二個壇同人講完黎..`
發現戈到d人跟本橫不講理既`
又爆粗又當自己係王..d管理層又唔理既`
都係isee最好..我愛你啊isee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!`:sLs66Jn:

2010-3-27 11:03 PM Hydro;)
示愛post~

2010-3-27 11:04 PM C`M
哈, 說實的, 剛加入這論壇也覺得這裡的人, 人品不錯XD

2010-3-27 11:16 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]Hydro;)[/i] 於 2010-3-27 11:03 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
示愛post~ [/quote]
係啊!!點解冇人叫我kiss isee既x)`

2010-3-27 11:17 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]C`M[/i] 於 2010-3-27 11:04 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
哈, 說實的, 剛加入這論壇也覺得這裡的人, 人品不錯XD [/quote]
ohohoh very nice!`

2010-3-27 11:19 PM 膠x鬼`(3
黎呢度支持下;D`
老老實實; 呢個論壇比我感覺好唔同;
係因為呢度既人都好好;D`
我以前去既論壇; 除非你特別出位; 否則..
你既p0 - 石沈大海; 冇人理你
所以我都好愛isee同呢度既會(k)`
我就算潛水再上返黎都好; 依然有人會so我v3v! [[感動xp]]
決定唔再潛啦;D` 以後常留於isee hea:P

2010-3-27 11:28 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]膠x鬼`(3[/i] 於 2010-3-27 11:19 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
黎呢度支持下;D`
老老實實; 呢個論壇比我感覺好唔同;
係因為呢度既人都好好;D`
我以前去既論壇; 除非你特別出位; 否則..
你既p0 - 石沈大海; 冇人理你
所以我都好愛isee同呢度既會(k)`
我就算潛水再上返黎 ... [/quote]
一定要tim啦..我地依到係靜左d,但好溫馨啊><`

2010-3-27 11:30 PM 膠x鬼`(3
我支持;D`
靜反而有個好處;)
你唔會比人無視=)`
好似X戀論壇[PL](唔方便打哂全名)咁;
1分鐘有幾廿個p0一齊黎;
你根本好快就唔見左自己個p0;D
反而呢度夠靜; 大家先能夠見到對方既p0`
見到有人唔開心既時候可以入去打幾句安慰既說話;
開心可以同佢分享;D
網友又如何?!` 起碼比起現實朋友可能更關心自己;D`

2010-3-27 11:36 PM 小夜=〕
@@..isee真係幾好架..

2010-3-27 11:36 PM C`M
論壇少人, 識既朋友反而多左, 有趣有趣

2010-3-27 11:39 PM 小夜=〕
[quote]原帖由 [i]C`M[/i] 於 2010-3-27 11:36 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
論壇少人, 識既朋友反而多左, 有趣有趣 [/quote]
點解既?!@@

2010-3-27 11:41 PM C`M
回復 #11 小夜=〕 的帖子

咁你覺得係10個人入面去識朋友容易, 還是百多人中識朋友容易?
個人認為是前者, 你覺得呢?

2010-3-27 11:44 PM 小夜=〕
um...@@..如果識到百幾人都唔錯xdd

2010-3-27 11:56 PM 小熱血
多謝各位XD

2010-3-28 12:03 AM C`M
回復 #13 小夜=〕 的帖子

的確係架, 不過好難的-v-

2010-3-28 12:15 AM aiko_ling
I See d人真係好好...
其他論壇D人勁無禮貌,又成日係咁爆粗!

2010-3-28 12:49 AM 阿kit
要多點回來isee呀
歡迎

2010-3-28 09:31 AM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]小熱血[/i] 於 2010-3-27 11:56 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
多謝各位XD [/quote]
人地又唔係話中意你,你多謝乜鬼!`

2010-3-28 09:32 AM -;小丸子`
總之最好所有isee人都做哂我朋友;)`
雖然冇見面,但係言語之間已經感覺到好warm^^`

2010-3-28 10:16 AM C`M
回復 #19 -_糖霜小丸子;; 的帖子

哈哈, 我同你做朋友呀` 唔知你肯唔肯bor :sZg31O8:

頁: [1] 2 3
查看完整版本: -;都係isee最好`