I-See 論壇 » 吹水區 » 唉..讀書

2010-5-1 09:40 PM tobby-law
唉..讀書

呢排會考緊..又唔想溫書...
5號就要考世史...最好個科...
但始終一坐低溫書....溫得一陣就去做其他野''
都唔知點算好!
有冇人可以鼓勵下我=]

2010-5-1 09:42 PM 小熱血
努力喇=3=會考完可以慢慢玩既姐xdd
5號我生日xd

2010-5-1 09:49 PM tobby-law
我都成日咁諗...但宜家就已經好想去玩...
都唔知有咩方法可以令我坐定定咁溫...
咁岩既..我會記得同你講生日快樂嫁

2010-5-2 05:08 PM ★`SIURAIN;]
加油啦..食糖啦0.0'''專心d嫁xd..

2010-5-2 06:34 PM 呀洛
加油呀之類就緊架啦~

唯有約其他人出去溫書,咁咪會易入腦d同埋專心d咁啦~

都係個句,加油唔好放棄

2010-5-2 08:52 PM tobby-law
回復 #4 ★`SIURAIN;] 的帖子

真的嗎?!不過有時太懶..唔想落街買..嘻嘻=]

2010-5-2 08:53 PM tobby-law
回復 #5 呀洛 的帖子

我唔得嫁...我會傾計嫁,,,,而且宜家出面d自修室好多人..冇位..都唔知係邊溫
知道

2010-5-2 10:59 PM =小汶=
haha...我又泥吹下水..
係學校有冇自修室架???如果有你可以去下喎!!!會好D架!!!!
好彩我唔駛會考!!!
你要加油呀!!!
你只要唸下考好D就有機會入到大學,你爸媽就會好開心!!!!
我都要為選科努力,等我陪你一   溫書啦!!!

2010-5-3 10:43 AM kyu1221
甘八爹

加油加油加油!
我也是面臨重大考試的地球人~~

2010-5-3 10:57 PM tobby-law
回復 #8 =小汶= 的帖子

我重讀嫁..算係自修生....所以冇得返學=[
你都要認真d選科呀..揀錯就好慘..
好似我咁...中世史一齊對我黎講好難
thz u

2010-5-3 10:57 PM tobby-law
回復 #9 kyu1221 的帖子

哈哈xd....我地要一齊努力

2010-5-4 02:28 PM their
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2010-5-5 11:33 AM tobby-law
回復 #12 their 的帖子

考完喇!!

2010-5-5 08:11 PM 風船
咁快考完?= ="
我考AL架今年,5月3先考完電腦,
5月12又考英文ORAL嚕

2010-5-6 11:30 AM tobby-law
可能我d科考得早...最後好似13號左右....
我6月先考oral.....俾心機呀!!!=]

2010-5-6 01:42 PM 風船
回復 #15 tobby-law 的帖子

嗯,大家咁話^^"
而加完全冇心機溫ORAL...好難頂

2010-5-6 06:36 PM tobby-law
回復 #16 風船 的帖子

要努力呀..好快過嫁咋.....
你得嫁

頁: [1]
查看完整版本: 唉..讀書