I-See 論壇 » 吹水區 » -_倒數10日**快d入黎恭喜我啦~;`

2010-6-17 01:55 PM -;小丸子`
-_倒數10日**快d入黎恭喜我啦~;`

[color=mediumturquoise] 小婉我,我終於,考完哂試喇!!‵:sYt81bY:[/color]
[color=white]唔哈哈哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵哈哈嘿嘿嘿呵呵哈哈唔嘿嘿嘿哈哈哈哈嘻嘻呵呵呵[/color]
[color=mediumturquoise]笑完一大輪有d辛苦tim{我平時唔係咁架,我好斯文大方美麗善良可愛溫柔....}`[/color]
[color=mediumturquoise]所以,我今日恢復自由喇^u^`[/color]
[color=#48d1cc]雖然唔知點解仲要番學......`[/color]
[color=#48d1cc]又可以做好多我中意既野喇~`[/color]
[color=#48d1cc]上isee~上facebook~睇小說~睇video~睇漫畫~.....`[/color]
[color=#48d1cc]聽日番埋個彌撒,就有2日假放~我要玩盡佢`[/color]
[color=#48d1cc]暑假啊~*你要等我啊~*`[/color]
[color=#48d1cc]星期六出去踩單車^^`[/color]
[color=#48d1cc]雖然我唔識踩-3-~*`[/color]
[color=#48d1cc]好想好想,依一世咁都咁幸福..有isee陪..有fd陪...有人錫......`[/color]

[color=#48d1cc][/color]

[[i] 本帖最後由 -;凋零{k}` 於 2010-6-17 08:27 PM 編輯 [/i]]

2010-6-17 02:10 PM SECRET``
我以為你講梗會考添@@

2010-6-17 03:29 PM 銀樂xD
好啦...見你咁開心就恭喜下你啦
恭喜恭喜:s5R13yt:

2010-6-17 03:33 PM bAbII`;;爰儿
弓喜晒...我都考完試啦=]

2010-6-17 03:51 PM 人妖哥哥
弓喜小婉喔@v@

2010-6-17 07:44 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]wtyandy[/i] 於 2010-6-17 02:10 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我以為你講梗會考添@@ [/quote]
我、睇落去、有咁老咩...`

2010-6-17 07:44 PM kate.tang
弓喜晒:s5R13yt:
不過我仲考緊....考埋聽日:s4U42I9:
您同我做啲野差唔多既xd`

2010-6-17 07:45 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]銀樂xD[/i] 於 2010-6-17 03:29 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
好啦...見你咁開心就恭喜下你啦
恭喜恭喜:s5R13yt: [/quote]
樂樂..感動感動..好少見到你比cm^u^`
不過..每一次你個icon都閃下閃下,我初頭見到以為自己有青光眼..`

2010-6-17 07:46 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]傻小韻[/i] 於 2010-6-17 03:51 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
弓喜小婉喔@v@ [/quote]
詩詩:s4U42I9: 佢地好衰架..都唔理我既..係得你咋..我之前仲同你發脾氣..嗚嗚`

2010-6-17 07:47 PM 銀樂xD
[quote]原帖由 [i]-;凋零{k}`[/i] 於 2010-6-17 07:45 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

樂樂..感動感動..好少見到你比cm^u^`
不過..每一次你個icon都閃下閃下,我初頭見到以為自己有青光眼..` [/quote]
哈哈...咁我以後俾多D CM你啦=]
放心放心,你對眼好正常

2010-6-17 07:47 PM Kathy.F
恭喜你呀…但我返埋聽日就長放拿

2010-6-17 07:49 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]KathyLoveF[/i] 於 2010-6-17 07:47 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
恭喜你呀…但我返埋聽日就長放拿 [/quote]
衰鬼;'(我要番到7月12日先放大假..嗚嗚..`
人生...總有歡喜....難免...亦常有淚....`

2010-6-17 07:50 PM Kathy.F
[quote]原帖由 [i]-;凋零{k}`[/i] 於 2010-6-17 07:49 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

衰鬼;'(我要番到7月12日先放大假..嗚嗚..`
人生...總有歡喜....難免...亦常有淚....` [/quote]
唔好咁啦…你咪當同d同學一齊玩得開心d…玩返d miss呀sir囉

2010-6-17 07:52 PM kate.tang
原來小婉..直接miss了我的cm:seb26dh:

2010-6-17 07:53 PM 人妖哥哥
[quote]原帖由 [i]-;凋零{k}`[/i] 於 2010-6-17 07:46 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

詩詩:s4U42I9: 佢地好衰架..都唔理我既..係得你咋..我之前仲同你發脾氣..嗚嗚` [/quote]
呵呵,唔緊要啦,過左去lu

2010-6-17 07:53 PM iAml0kl0k
我仲有幾日考呀-口-"
你就好啦`咁快考完.___.

2010-6-17 07:55 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]銀樂xD[/i] 於 2010-6-17 07:47 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

哈哈...咁我以後俾多D CM你啦=]
放心放心,你對眼好正常 [/quote]
係咪架..唔係我做鬼都唔放過你架;)`

2010-6-17 07:56 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]kate.tang[/i] 於 2010-6-17 07:52 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
原來小婉..直接miss了我的cm:seb26dh: [/quote]
邊有d咁既事!!!無可能格!`

2010-6-17 07:56 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]kate.tang[/i] 於 2010-6-17 07:44 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
弓喜晒:s5R13yt:
不過我仲考緊....考埋聽日:s4U42I9:
您同我做啲野差唔多既xd` [/quote]
我同你做d咩野差唔多._.?`

p.s.;;原來真係miss左t口t對唔住!`

2010-6-17 07:57 PM Kathy.F
[quote]原帖由 [i]kate.tang[/i] 於 2010-6-17 07:52 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
原來小婉..直接miss了我的cm:seb26dh: [/quote]
唔好咁啦…有我陪你

頁: [1] 2 3 4