I-See 論壇 » 吹水區 » 小小宣傳xd((不要打我@x@))

2010-7-6 10:08 PM 呆心兒
小小宣傳xd((不要打我@x@))

第一次在 吹水區自己發帖耶xd

心兒是想跟大家說~~
最近呢~有活動~可以獲得15天的徽章一枚唷@v@
[b][color=Magenta][size=3]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/size][/color][/b]

活動的創辦人 事心兒@x@
所以有疑問可以問心兒呢^0^

希望大家可以踴躍分享參加呢@.@
((第一次在此創辦活動  希望大家會喜歡@口@))

2010-7-6 10:14 PM -;小丸子`
哦~~?*0*是什麼活動呢..得15天-3-`

2010-7-6 10:29 PM 高利
係心事討論區開帖?

2010-7-6 10:52 PM SECRET``
等我過埋聽日,,打1篇出黎先haha

2010-7-6 11:13 PM Kathy.F
打左兩篇拿…打完第二篇個心真係好痛

2010-7-6 11:15 PM 山卡啦baby`3`
[quote]原帖由 [i]KathyLoveF[/i] 於 2010-7-6 11:13 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
打左兩篇拿…打完第二篇個心真係好痛 [/quote]

系咪打2篇就有得獎2次-v-!?

2010-7-6 11:17 PM Kathy.F
[quote]原帖由 [i]樣衰怪1號ovo[/i] 於 2010-7-6 11:15 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

系咪打2篇就有得獎2次-v-!? [/quote]
我就唔知拿…不過真係好想打出泥
打完個心好痛…有冇人可以安慰下我呀?

2010-7-7 01:40 AM 呆心兒
回復 #6 樣衰怪1號ovo 的帖子

活動 是不限參加帖子的
但是 一定要是[原創]內容
且 如有需要修改[編輯] 請先pm版主
評分後 請不要再做任何修改 否則會取消分數唷@0@/

徽章會於7月25號 統一派發

還有甚麼疑問 歡迎pm心兒 或在這裡回覆呢^.^

2010-7-7 01:43 AM 呆心兒
回復 #3 高利 的帖子

心事區->發洩區
如在心事區發帖 心兒會幫助移動至發洩區的^^