I-See 論壇 » 吹水區 » 無聊,,,

2010-7-30 02:28 AM 惡@Monster
無聊,,,

好悶丫..唔知大家最鐘意食咩野..
在下好鐘意食燒賣..

[[i] 本帖最後由 惡@Monster 於 2010-7-30 02:45 AM 編輯 [/i]]

2010-7-30 02:49 AM 帥小賢`=]
合味道:sFQ90Oy: :sFQ90Oy: :sFQ90Oy:

2010-7-30 02:52 AM -Taenyk
合味道=合左味香港仔隧道

2010-7-30 02:53 AM 帥小賢`=]
回復 #3 ☆笨。S!U♀健 的帖子

都唔知你up乜= =!!

2010-7-30 10:22 AM -;小丸子`
邊一種類型先??`
生果黎講我所有都中意 由K是冇核提子同士多啤啤`
家常送黎講 我中意食雞 但唔中意食雞比
中意食蟹 但唔中意食蟹腳`
中意食苦瓜燜牛肉 但唔中意食苦瓜`
飲茶點心黎講 我最中意食排骨同小籠包`
即食既食物黎講 最中意食魷魚絲同紫菜:)`

2010-7-30 10:49 AM 茶果jajii
小婉回得好有心機!~

2010-7-30 01:38 PM 人妖哥哥
我宜家比較中意食雪糕-.-xd

2010-7-30 02:19 PM 帥小賢`=]
回復 #7 `-MyL0vE_;) 的帖子

熱既關係?-,-

2010-7-30 02:24 PM 人妖哥哥
[quote]原帖由 [i]帥小賢`=][/i] 於 2010-7-30 02:19 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
熱既關係?-,- [/quote]
係呀-.-

2010-7-30 02:40 PM -Taenyk
今日我出街食一個早餐 來回每次3分鐘到 番到屋企..
出曬汗.v.

2010-7-30 07:26 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]茶果[/i] 於 2010-7-30 10:49 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
小婉回得好有心機!~ [/quote]
因為唔知佢問邊種所以我答哂lr._.你咁講我怕醜.///.`

2010-7-31 02:02 AM 惡@Monster
禁我又詳細D  啦...廢事你怕羞@@
中餐我鐘意食點心啦...燒賣第一...送呢就鐘意食龍蝦E麵(成日係屋企用上幾百$ 黎整@@)
西餐呢就當然係肉醬意粉啦...爽死...
日式當然係清湯GA稻亭烏東啦...壽C就當然係海膽壽C...(成日去自助餐狂夾的)
屋企送丫..............好少食...........丫............最鐘意食魚香茄子煲...家姐GA拿手好戲...

2010-7-31 10:17 AM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]惡@Monster[/i] 於 2010-7-31 02:02 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
禁我又詳細D  啦...廢事你怕羞@@
中餐我鐘意食點心啦...燒賣第一...送呢就鐘意食龍蝦E麵(成日係屋企用上幾百$ 黎整@@)
西餐呢就當然係肉醬意粉啦...爽死...
日式當然係清湯GA稻亭烏東啦...壽C就當然係海膽壽 ... [/quote]
「成日去自助餐狂夾的」笑左..我諗起我grad din戈時好似山一樣咁高既3文魚 比我地戈台既2大猛「女」棒左2/3番黎..`

2010-8-2 01:01 AM 惡@Monster
3文魚太普通..係好食..但係太多啦真係..諗深一層..
在下完來未去過GRAD  DIN..

頁: [1]
查看完整版本: 無聊,,,