I-See 論壇 » 新人介紹區 » 叫我樂天 =]

2010-11-1 04:00 AM quentin123
叫我樂天 =]

新 人 介 紹 表 格
==========================
姓名:: 樂天
生日日期:: 3/20/91
星座:: 雙魚
Xanga / blog:: 用facebook多...
MSN / ICQ / QQ::  [email]quentin123@hotmail.com[/email]
居住地方:: 美國Los angeles
興趣:: movies, 寫作, 愛情 :p
明星:: 無特別喜歡... Eminem?
==========================

12歲系英國住左半年, 14歲去左美國讀書, 今年19 =]
不過大家唔以為我鬼鬼地, 本人乃是溫柔體貼香港男仔一個~~
拍左幾次拖, 而家單身.... 因為學業有點忙...
每年會番香港, 所以想識我ge朋友都可以見到我嫁 ^^

2010-11-1 09:37 AM 糖兒;)
nice to meet you=)
我都想過外國讀書.3.`

2010-11-1 12:36 PM 茶果jajii
樂天.....
有冇睇: 讓我在愛上你之前離開?
個男仔又係叫樂天-3-

2010-11-1 02:29 PM quentin123
[quote]原帖由 [i]qV;$[/i] 於 2010-11-1 09:37 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
nice to meet you=)
我都想過外國讀書.3.` [/quote]

實有機會ge ^^

2010-11-1 02:30 PM quentin123
[quote]原帖由 [i]瘋癲記憶茶果[/i] 於 2010-11-1 12:36 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
樂天.....
有冇睇: 讓我在愛上你之前離開?
個男仔又係叫樂天-3- [/quote]

我出世本野先出, 好明顯佢炒我 .\ /.

[[i] 本帖最後由 quentin123 於 2010-11-1 02:31 PM 編輯 [/i]]

2010-11-1 05:09 PM 茶果jajii
[quote]原帖由 [i]quentin123[/i] 於 2010-11-1 02:30 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

我出世本野先出, 好明顯佢炒我 .\ /. [/quote]
炒左你??XD

2010-11-2 01:36 PM quentin123
[quote]原帖由 [i]瘋癲記憶茶果[/i] 於 2010-11-1 05:09 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

炒左你??XD [/quote]

唔係炒咩= =
難道我寫錯字 0.0?

頁: [1]
查看完整版本: 叫我樂天 =]