I-See 論壇 » 吹水區 » [非正式(六月份)] 提出改善論壇意見&發表心聲/不滿

2011-6-17 03:45 PM kaho:]
[非正式(六月份)] 提出改善論壇意見&發表心聲/不滿

[size=5][b]大家好:em37: 我係Kaho 我係I-See Admin [/b]
可能我平時比較少留言[size=2] (我做行政方面比較多嘛:em49:)[/size]
所以識我既人可能唔多haha
今次開po 唔係交友/自貼:em45:

我想大家可以非正式地透過"吹水"這項活動,
說出對I-See 論壇做得不好的提出任何改善意見:em32: [/size]
[size=5]或者你想I-See 論壇加d新function 又好:em32:
甚至你對I-See 論壇有任何心聲/:em25: 不滿:em34: 都可以講出來:em17:

好啦我係到重複多一次問題:em26:

[quote]1) i)寫出I-See 論壇任何做得不好的地方
    ii)提出任何改善意見
2) 寫出想I-See 論壇加甚麼的新function
3) i)寫出你對I-See 論壇的任何心聲
    ii)寫出你對I-See 論壇的任何不滿
4) 任何你想說的話[/quote]

anyway,你唔一定要依我個format:em35:
[u]你可以用任何自己喜歡的format來回應[/u]:em17:
[b][size=6]任何回應都會私人醒你:em33: I-See幣[/size][/b]:em02:
回應得好:em27: :em27: 送返一千幾百個I-See幣比你又點話:em03:[/size]
[size=5]你講出來的說說 如果可行 會盡量實現你:em21:

P.S.:如果唔方便公開 可以私下PM:em23:

[/size]

[b]邊個係到講粗口 或者PM粗口比我
扣佢I-See幣:em04: [/b]

2011-6-17 03:49 PM 小夢
來呃下$先..
不滿好少人發PO =.=!!
D PO 太少好無聊

2011-6-17 03:54 PM kaho:]
咁你就多D幫手開D有意義PO 唔該你:em46:

2011-6-17 03:58 PM 寶寶:)
不滿你呢個admin:em35:

2011-6-17 04:02 PM kaho:]
[quote]原帖由 [i]寶寶:)[/i] 於 2011-6-17 03:58 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
不滿你呢個admin:em35: [/quote]
:em32: 你真係勇敢

2011-6-17 04:05 PM 血「
我覺得 宣傳力度不足   可見e到泥泥去去都係幾丁友   唔係係自貼區就係招愛情區果邊..

其他分版 完全被無視

最重要既係 管理員不發有義意既主題  會員又點會跟住你地呢??????

快d私人醒幾蚊泥用下先

2011-6-17 04:07 PM kaho:]
[quote]原帖由 [i]血「[/i] 於 2011-6-17 04:05 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我覺得 宣傳力度不足   可見e到泥泥去去都係幾丁友   唔係係自貼區就係招愛情區果邊..

其他分版 完全被無視

最重要既係 管理員不發有義意既主題  會員又點會跟住你地呢??????

快d私人醒幾蚊泥用下先 [/quote]
很有意見 管理員團隊會見到的了 謝謝你:em46:

2011-6-17 04:07 PM 高利
[quote]原帖由 [i]血「[/i] 於 2011-6-17 04:05 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[color=Red]其他分版 完全被無視[/color]

你真係咁諗?

2011-6-17 04:09 PM 血「
[quote]原帖由 [i]高利[/i] 於 2011-6-17 04:07 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

你真係咁諗? [/quote]
就已吹水區泥講

本人都管理過論壇  咁多經驗之下 發現吹水區永遠係最多人  

但係貴壇 我發現 高利每24小時發一個水post  都係得小貓四五隻 係到留下言- -吹水- -?  吹風都唔得:seY7380:

無錯既..仲有其他版有人開主題   但係我留言 沒人回應 可稱為無人既版區。

2011-6-17 04:15 PM 高利
[quote]原帖由 [i]血「[/i] 於 2011-6-17 04:09 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

就已吹水區泥講

本人都管理過論壇  咁多經驗之下 發現吹水區永遠係最多人  

但係貴壇 我發現 高利每24小時發一個水post  都係得[color=Red]小貓四五隻[/color] 係到留下言- -吹水- -?  吹風都唔得:seY7380:

無錯既..仲 ... [/quote]
:em36: 因為咁樣 就唔開

會員考試又有 返工又有 唔得閒真係唔得閒  何況坊間咁多論壇 咁多吸引

我帖照開 盡本份

2011-6-17 04:15 PM 高利
:em38: 兩個月都未出糧 準備打俾奴工處

2011-6-17 04:17 PM kaho:]
[quote]原帖由 [i]高利[/i] 於 2011-6-17 04:15 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
:em38: 兩個月都未出糧 準備打俾奴工處 [/quote]
投降咩公司:em36:

2011-6-17 04:17 PM 寶寶:)

其他分版 完全被無視

我可以答到你
認真;舊人死晒去番工(好舊戈啲
我呢啲呢就番學番到死左,加上facebook太過吸引
講真呀,你會揀係facebook/msn同人吹水定係係isee?
呢個就係重點
同埋不嬲都係自貼區較歡迎,其他唔可以話被無視
只係佢地(好慘呀佢地t^t)冇可以吸引到大家同埋重點既話題係到姐
起碼你自貼左出黎啲人都會好行咁十卜下你啦
但係其他版真係好難答到咀

2011-6-17 04:17 PM 高利
[quote]原帖由 [i]kaho:][/i] 於 2011-6-17 04:17 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

投降咩公司:em36: [/quote]
:em38: isee 版主唔是有糧出咩

2011-6-17 04:17 PM kaho:]
[quote]原帖由 [i]高利[/i] 於 2011-6-17 04:17 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

:em38: isee 版主唔是有糧出咩 [/quote]
誰說:em36:

2011-6-17 04:18 PM 血「
順帶一提   管理員要多容合 在人群之中  唔好有種心態就係 我係管理層 所以 唔同你地玩/ 我唔識你做乜要理你   既心態

我唔知你地有無啦 我係既日子淺 :s4U42I9:    不過都係一種提議泥:soD14qo:

咁洛去 我會有好多i see幣:soD14qo:

2011-6-17 04:19 PM kaho:]
[quote]原帖由 [i]血「[/i] 於 2011-6-17 04:18 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
順帶一提   管理員要多容合 在人群之中  唔好有種心態就係 我係管理層 所以 唔同你地玩/ 我唔識你做乜要理你   既心態

我唔知你地有無啦 我係既日子淺 :s4U42I9:    不過都係一種提議泥:soD14qo:

咁洛去 ... [/quote]
你付出幾多,就有幾多收穫 :D
多謝你的意見

2011-6-17 04:20 PM 高利
[quote]原帖由 [i]kaho:][/i] 於 2011-6-17 04:17 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

誰說:em36: [/quote]

16.論壇每月會出糧

各職位的薪金:
    見習版主 500
    版主 800
    高級版主 1000
    分區版主 1600
    總版主 2500
    論壇管理員 3600

2011-6-17 04:20 PM 寶寶:)
[quote]原帖由 [i]血「[/i] 於 2011-6-17 04:18 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

咁洛去 ... [/quote]
你好衰,t^t

2011-6-17 04:21 PM kaho:]
[quote]原帖由 [i]高利[/i] 於 2011-6-17 04:20 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

16.論壇每月會出糧

各職位的薪金:
    見習版主 500
    版主 800
    高級版主 1000
    分區版主 1600
    總版主 2500
    論壇管理員 3600 [/quote]
我地暫時共渡難關 呢個問題我會交比熱血處理:em28:

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9