I-See 論壇 » 吹水區 » D傢俬店真識妤衰嫁!

2011-10-2 12:25 PM reralolo
D傢俬店真識妤衰嫁!

今日去到間傢俬店, 成間好係香wor,
而且令我感覺得很舒服, 真係好似返左屋企一樣, 行得很舒服,
而家D傢俬店真識做marketing!!

2011-10-2 12:41 PM 高利
係囉 正衰人><

2011-10-4 06:09 PM 將軍令
沒錯...

支持....

[color=White]香港商務一站通(Commerce One)綜合電子通訊推廣平台,企業電郵於一身, 只要一個平台就可以管理和使用這些服務, 只要一個登錄帳號就可以全處理這些企業必需使用工作, 化繁為簡.這就是我們的理念. 度身服務還有:網頁設計,軟件開發,貿易系統(Trading sys),進銷存管理系統,客戶管理系統,物業租務管理系統,樓盤管理系統[/color]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2011-10-4 06:22 PM 高利
咦 又一分wor 叻仔

2011-10-8 05:14 PM laping
咁你最後有冇買到傢俬先~~

2011-10-8 06:57 PM reralolo
就係有~~在傢俬店內, 有種感覺, 連d傢俬都係香的,
而且見到有啱用ge傢俬, 所以就買左~~
但回家後, d傢俬都係d傢俬味~~ 無奈~~

2011-10-9 12:34 AM laping
傢俬就當然係有傢俬味啦… 最重要係啱用姐

2011-10-9 01:01 AM polu
你响屋止噴d清新噴霧, 咁咪有香味囉~~
我就用香必飄ge~~ 建議你可以一試~~

2011-10-9 02:05 PM reralolo
Oooo~~ 你又講得啱喎~~
香必飄賣廣告賣得好多嫁喎…不過就未試過~

2011-10-9 03:03 PM polu
以前都有用清新噴霧, 不過香必飄就幾香, 好似你講ge傢俬店一樣啦, 噴完後有一陣香水味, 好舒服~~
其實而家好多屋企都會咁用, 傢俬店用清新噴霧都唔出奇~~

2011-10-9 03:26 PM laping
香必飄呀?我架車都有用喎~~ 係幾香~~

2011-10-9 03:56 PM reralolo
原來係咁, 等我都買支試下先~~

2011-10-9 04:25 PM 高利

頁: [1]
查看完整版本: D傢俬店真識妤衰嫁!