I-See 論壇 » 手機討論區 » 請問邊部手機聽歌D聲會比較好?

2012-2-23 09:54 PM ICDP
請問邊部手機聽歌D聲會比較好?

諗住換機, 因為打算聽埋歌用, 所以想換部D聲好少少既機
請問有冇邊部比較適合呀?

2012-2-23 10:16 PM 跳跳狗
htc sensation xe或者xl會岩你, xl個mon就大d, 有4.7吋, 睇你鍾唔鍾意咁大啦

2012-2-23 10:22 PM ICDP
回復 #2 跳跳狗 的帖子

咁我鍾意mon大d, 睇片都正d
即係應該xl岩我多d?

買完手機又要買耳筒, 呢個月真係破產喇

2012-2-23 10:26 PM 跳跳狗
[quote]原帖由 [i]ICDP[/i] 於 2012-2-23 10:22 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
咁我鍾意mon大d, 睇片都正d
即係應該xl岩我多d?

買完手機又要買耳筒, 呢個月真係破產喇 [/quote]
係呀,xl囉,個mon夠晒大
呢部本身都送埋個urbeats耳筒架喎,d聲都好靚架

2012-2-23 10:42 PM ICDP
回復 #4 跳跳狗 的帖子

乜原來個耳筒送架?! 我仲以為要買既添
不過我又見人講話部部手機差唔多, 唔會好聲得去邊, 其實真定假?

2012-2-23 10:45 PM 跳跳狗
[quote]原帖由 [i]ICDP[/i] 於 2012-2-23 10:42 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
乜原來個耳筒送架?! 我仲以為要買既添
不過我又見人講話部部手機差唔多, 唔會好聲得去邊, 其實真定假? [/quote]
唔覺喎~因為xe同xl本身就係賣靚聲
部機仲有個beats audio技術配合埋隻耳筒添

2012-2-23 10:54 PM ICDP
回復 #6 跳跳狗 的帖子

原來係咁架, 唔該晒你
不過唔知部xl用起上黎順唔順, 我驚會lag機.

2012-2-23 10:59 PM 跳跳狗
[quote]原帖由 [i]ICDP[/i] 於 2012-2-23 10:54 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
原來係咁架, 唔該晒你
不過唔知部xl用起上黎順唔順, 我驚會lag機. [/quote]
呢部係1.5ghz cpu架喎,我有時睇d 720p高清片都好順

2012-2-23 11:08 PM ICDP
回復 #8 跳跳狗 的帖子

有720p高清咁好@@ 估唔到喎
係喇, d容量有幾多? 我見d朋友成日話裝app裝到冇晒位, 好似唔多方便

2012-2-23 11:15 PM 跳跳狗
[quote]原帖由 [i]ICDP[/i] 於 2012-2-23 11:08 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
有720p高清咁好@@ 估唔到喎
係喇, d容量有幾多? 我見d朋友成日話裝app裝到冇晒位, 好似唔多方便 [/quote]
呢部有成16gb架, 而且有d app又可以裝去sd card, 所以一定夠位~

2012-2-23 11:21 PM ICDP
回復 #10 跳跳狗 的帖子

咁就正喇, 第日可以笑下佢地部機冇位XD
一於買呢部先:P

2012-2-23 11:24 PM 跳跳狗
[quote]原帖由 [i]ICDP[/i] 於 2012-2-23 11:21 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
咁就正喇, 第日可以笑下佢地部機冇位XD
一於買呢部先:P [/quote]
依家買會送Energy Cube外置式充電器呀,要快就快d喇~

頁: [1]