I-See 論壇 » 手機討論區 » 想送部電話比細佬

2012-4-19 08:16 PM ICDP
想送部電話比細佬

佢下星期就生日, 見咁多年黎都未送過野比佢, 宜家返工叫做有d錢, 所以想送部電話比佢等佢開心下
但當然都唔係送成5千蚊部果d, budget我預3千, 請問有冇邊部新機性價比高又係呢個budget之內架?

2012-4-19 08:45 PM 跳跳狗
htc one v啦, 岩岩新出, 都係2千幾蚊

2012-4-19 09:00 PM ICDP
回復 #2 跳跳狗 的帖子

但有冇d係android 4.0既機呀?
始終想送最新既比佢, 等佢可以係d同學面前威下:s1x77Wz:

2012-4-19 09:14 PM 跳跳狗
[quote]原帖由 [i]ICDP[/i] 於 2012-4-19 09:00 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
但有冇d係android 4.0既機呀?
始終想送最新既比佢, 等佢可以係d同學面前威下:s1x77Wz: [/quote]
呢部咪係android 4.0囉, 岩岩先新出既
仲係用緊sense 4添

2012-4-19 09:34 PM @zombie@
我早幾日都出左one v, so far so good! 呢個價錢黎講我覺得幾抵玩

2012-4-19 09:36 PM ICDP
回復 #4 跳跳狗 的帖子

huh?! 估唔到呢d平機都用4.0喎
咁睇黎呢部應該係首選, 平得黎又唔使等升級

2012-4-19 09:38 PM ICDP
回復 #5 @zombie@ 的帖子

有用家係度就好喇, 想問下你有冇試過lag機呀?

2012-4-19 09:41 PM @zombie@
[quote]原帖由 [i]ICDP[/i] 於 2012-4-19 09:38 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
有用家係度就好喇, 想問下你有冇試過lag機呀? [/quote]

未試過lag機呀, 反而我覺得好順
1ghz cpu + 512mb ram 效能唔會話差既, 放心

2012-4-19 09:42 PM ICDP
[quote]原帖由 [i]@zombie@[/i] 於 2012-4-19 09:41 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

未試過lag機呀, 反而我覺得好順
1ghz cpu + 512mb ram 效能唔會話差既, 放心 [/quote]

咁就放心喇, 頭先睇過其他機, 部one v好似真係最好
不過你有冇試過用部機黎影相呀? d相你毛凡ok 唔ok?

2012-4-19 10:09 PM @zombie@
[quote]原帖由 [i]ICDP[/i] 於 2012-4-19 09:42 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

咁就放心喇, 頭先睇過其他機, 部one v好似真係最好
不過你有冇試過用部機黎影相呀? d相你毛凡ok 唔ok? [/quote]

當然有用黎影相啦, 我都冇相機既
one v影出黎d相幾好呀, 500萬像素相機又有f2.0光圈, 你唔使擔心啦

頁: [1]
查看完整版本: 想送部電話比細佬