I-See 論壇 » 手機討論區 » 依家有邊部係4g機?

2012-5-28 12:11 AM @zombie@
依家有邊部係4g機?

我之前聽人講如果要用4g既話, 係要部機都支援到4g先得...咁請問大家依家邊部先係4g機呀??

2012-5-28 12:35 AM ICDP
宜家暫時有htc既velocity同one xl, 都係4g機黎

2012-5-28 12:44 AM @zombie@
[quote]原帖由 [i]ICDP[/i] 於 2012-5-28 12:35 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
宜家暫時有htc既velocity同one xl, 都係4g機黎 [/quote]
one xl好似係街見過...係咪即係好大個mon個部?幾錢呀呢部?

2012-5-28 01:03 AM ICDP
回復 #3 @zombie@ 的帖子

部one xl個mon成4.7吋囉, 又真係幾大
$5698囉, 係我人生中最貴既手機 (雖然之前都只係用過3部XDDD)

[[i] 本帖最後由 ICDP 於 2012-5-28 01:35 AM 編輯 [/i]]

2012-5-28 01:16 AM @zombie@
[quote]原帖由 [i]ICDP[/i] 於 2012-5-28 01:03 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
部one x個mon成4.7吋囉, 又真係幾大
$5698囉, 係我人生中最貴既手機 (雖然之前都只係用過3部XDDD) [/quote]
但其實咁大個mon會唔會起晒格仔架?
個價都ok...依家d高階機都咁上下架啦~

2012-5-28 01:34 AM ICDP
回復 #5 @zombie@ 的帖子

點會起格呀, 係720p高清mon黎架喎
呢個價錢我都覺得合理, 話晒部機效能真係幾好

2012-5-28 01:52 AM @zombie@
[quote]原帖由 [i]ICDP[/i] 於 2012-5-28 01:34 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
點會起格呀, 係720p高清mon黎架喎
呢個價錢我都覺得合理, 話晒部機效能真係幾好 [/quote]
原來依家有高清mon架,平時冇留意呢d野,真係唔知~
但咁拍片係咪都係720p?

2012-5-28 01:57 AM ICDP
回復 #7 @zombie@ 的帖子

哈哈~科技一日千里嘛
拍片係可以拍到1080p全高清, 而且影相都幾靚, 自從買左部機之後都好少帶部dc出街:soD14qo:

2012-5-28 02:02 AM @zombie@
[quote]原帖由 [i]ICDP[/i] 於 2012-5-28 01:57 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
哈哈~科技一日千里嘛
拍片係可以拍到1080p全高清, 而且影相都幾靚, 自從買左部機之後都好少帶部dc出街:soD14qo: [/quote]
有幾靚呀?
但我覺得手機影相有個致命傷...就係唔夠光個陣會多雜訊

2012-5-28 02:08 AM ICDP
回復 #9 @zombie@ 的帖子

咁又唔係喎, one xl內置左BSI高感光低雜訊感應器, 而且光圈都有f2.0, 所以唔多夠光都唔怕, 影出黎d相一樣咁靚

2012-5-28 02:09 AM @zombie@
[quote]原帖由 [i]ICDP[/i] 於 2012-5-28 02:08 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
咁又唔係喎, one xl內置左BSI高感光低雜訊感應器, 而且光圈都有f2.0, 所以唔多夠光都唔怕, 影出黎d相一樣咁靚 [/quote]
咁又OK喎~俾你講到好想依家即刻買...HAHA
聽日出去試下部機先

頁: [1]
查看完整版本: 依家有邊部係4g機?