I-See 論壇 » 吹水區 » -;丸丸要炒人氣@賀生日篇:3`

2012-8-10 12:54 AM -;小丸子`
-;丸丸要炒人氣@賀生日篇:3`

早晨呀XDDD 話時話 好耐冇番黎ISEE喇:sWh98W1: `
好似冇乜人咁, 咁岩生日.. 唔知有冇人記得呢..`
雖然我知一定冇T^T`
唔介意既話估下我幾多歲生日丫~`
<--這貨純粹想要多幾個生日快樂:soD14qo: `

好啦 暑假又到喇 唔知大家MIND唔MIND回歸ISEE呢:D:sXV97cM: `
真係唔洗多, 番一番黎 幫襯下我個P0..T^T:s4U42I9: `
唔係既話自己同自己講野會好慘`

今年暑假真係好無聊= =`
完全冇野做, 所以我決定番黎ISEE:D`
請大家支持手機版ISEE`
方法: 主頁->SAFARI->WWW.HKISEE.COM`
咁就搞惦:3`
(應該唔會有人舉報我話我宣傳網站掛)`

記得我既就留個CM~ 唔記得我既..就..`
就係下面到...留個CM...((喂有分別嗎?`
講下自己叫咩名...`

丸丸我呢, 今個月都諗住黎HK架:D`
本新諗住又去多次OP架.. 不過BUDGET真係有限`
上個月出份糧仲要慢慢MIT架 :'( `
所以諗住去8月26號戈個CW算...`
希望搵到D令女既COSPLAYER~:D`

打字打到這到算....<--這貨諗唔到要講咩了DEAD AIR`
總之記得留CM呀 我會番黎睇架.. 冇人回我我會喊架T口T`
最後... 生日願望: 希望大家心想事成..`
然後.... 我的生日禮物呢XDDDDDDDDD:s5R13yt: `

2012-8-10 01:00 AM -;小丸子`
我唔要ISEE 幣呀我要COMMENT呀:s4U42I9: `

2012-8-10 01:00 AM kaho:]
好啦送比你囉XD

2012-8-10 01:01 AM 小熱血
:sFQ90Oy: :sFQ90Oy: :sFQ90Oy: 丸丸生日快樂。。@!

2012-8-10 01:02 AM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]kaho:][/i] 於 2012-8-10 01:00 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
好啦送比你囉XD [/quote]
送咩比我先XDDDDD`

2012-8-10 01:02 AM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]小熱血[/i] 於 2012-8-10 01:01 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
:sFQ90Oy: :sFQ90Oy: :sFQ90Oy: 丸丸生日快樂。。@! [/quote]
彈開... 死臭血XD‵

2012-8-10 01:04 AM kaho:]
送你一對翼HAHA

2012-8-10 01:05 AM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]kaho:][/i] 於 2012-8-10 01:04 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
送你一對翼HAHA [/quote]
回禮送番D雀屎比你啦~:D`

2012-8-10 01:08 AM kaho:]
wakaka 真係多戲晒.

2012-8-10 01:10 AM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]kaho:][/i] 於 2012-8-10 01:08 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
wakaka 真係多戲晒. [/quote]
而我不明白你在說什麼....:D`

2012-8-10 01:10 AM -;小丸子`
今天太晚, 聽日再覆CM, 訓覺XD`
<--這貨表示去到第2頁好感動XD`

2012-8-10 01:34 AM 小熱血
[quote]原帖由 [i]-;小丸子`[/i] 於 2012-8-10 01:02 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

彈開... 死臭血XD‵ [/quote]
死了= =

2012-8-10 02:32 AM aR_松
生日快樂 :em21: :em21:

[[i] 本帖最後由 aR_松 於 2012-8-10 02:33 AM 編輯 [/i]]

2012-8-10 06:32 AM krystal;
生日快樂呀:p
話說有冇人記得我邊位/~\我都好耐冇翻haha
OK翻去補眠

2012-8-10 08:48 AM 茶果jajii
丸丸丸丸丸生日快樂:)
話說我去camp食左好多粒丸~~~
又老一歲啦我地好耐冇見@@"
我黎緊會去澳門lol有緣相見呀記住<3

2012-8-10 09:53 AM Kathy.F
我既大粒丸丸生日快樂呀:s5R13yt: 我係你親愛既Kathy:srP81DY: 你記唔記得我呢?:snC260H:
好唔緊要 回歸i-see有啲難 因為我地依家約食飯都好難呀:sgk559V: so happy birthday dear yuenyuen:sLs66Jn:

2012-8-10 10:45 AM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]小熱血[/i] 於 2012-8-10 01:34 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

死了= = [/quote]
死左仲要發臭XDDDDDDDDDDD`

2012-8-10 10:46 AM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]aR_松[/i] 於 2012-8-10 02:32 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
生日快樂 :em21: :em21: [/quote]
多謝你呀... 點解我好似未見過你咁既XD 如何稱呼?:D
`

2012-8-10 10:47 AM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]晞;][/i] 於 2012-8-10 06:32 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
生日快樂呀:p
話說有冇人記得我邊位/~\我都好耐冇翻haha
OK翻去補眠 [/quote]
晞哥哥HI XD 我記得你係邊個架!! ((我都唔好意思話你因為我都係近排先玩番XD`

2012-8-10 10:48 AM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]茶果jajii[/i] 於 2012-8-10 08:48 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
丸丸丸丸丸生日快樂:)
話說我去camp食左好多粒丸~~~
又老一歲啦我地好耐冇見@@"
我黎緊會去澳門lol有緣相見呀記住 [/quote]
果果!!!!!!!!XDDDDDDD`
你去F3 CAMP定係咩呀:D?`
居然食我同類, 丸丸超人會代月亮懲罰你XD`
我..係永遠的16歲XD`

頁: [1] 2 3 4 5