加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉]]]] ▲▼黑會。粗口)索女。型仔∼*
載入中 ...
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6433
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
過左一日~*(晴佢地仲係到嬲BO~*)

返到學校:
男A:晴晴~晞晞~魚魚~你地早晨牙~XDDD~*我金日樣甘愛你地牙~*>3333333333<""
晴/晞/魚:(仲係到嬲~米玩野地唔理牙信佢地LO)嘻嘻~*你地早哇~*/\/\""(好田GE笑容)
信:牙晴!!
日:牙魚!!你做咩牙??
榮:牙晞!!你金日KAI左牙?
晴:(好嬲甘話)你地唔唸下你地琴日做左D咩!!?嘈嘈嘈~係你地正嬲我地仙嫁!!
日/榮/信:(唸返啦!!)死火=口=""SORRY牙!!冇心的--""
晞:冇心大哂牙!!
魚:米係--""
===============================================================================
晴佢地好嬲*************
∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
晴:你地好啦喎∼我地甘kai米唔好要我地lo∼嘈∼我地e+又唔係冇人要!!
男abcd:我要∼
晞:晴.魚∼算啦∼
魚:唉∼好啦∼算數∼
晴:算啦--””+
信/日/榮:好野!!
信:老...婆...豬!!
榮:老婆∼
日:老婆婆婆婆>3333333333<””
晴/魚/晞:嘻∼*
男a:車∼玩野牙!!
信:頂∼你果日比我打到豬甘∼仲唔夠牙!!正多野呃啦!!
男a:車∼怕你牙!!我e+有大佬啦!!
信:你大佬咩料牙??
男a:你估下lo∼*!!
信:車∼

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
lsy113
中級會員

會員編號 224121
精華 0
積分 949
帖子 303
威望 0 點
I-See幣 13216 錢
GAME幣 636 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-29
註冊天數 6437
狀態 離線
  只顯示 lsy113 的帖子
男a:你唔知等我話你知啦!!
信:咩料甘勁牙!!
男a:峰哥!!
信:woo...好勁牙∼
男a:知牙好啦!!唔好在左我媾晴晴晞晞同埋魚魚牙!!
信:好的∼*!!係男a哥!!
男a:哈哈∼*
(男a閃左)
榮:牙信∼做咩要甘做ge??
日:米係!!峰哥米你老豆lo∼
晴:米係∼
晞:冇錯∼我唔明lo∼
魚:me22∼*
信:哈哈∼*我e+打比老豆∼要佢一陣等我下課果陣來也∼*see下佢會點!!
大家:woo...勁野!!
晴:我果仔果然勁野-v-””呵呵∼*
信:嘻∼*甘又係牙∼我甘勁∼係米要咀返野仙?
(晴咀左佢一淡)
大家:woo........
信:嘩∼好ya!!
=========================================================================
噹噹噹.....
信:哈哈!!有野玩啦!!
大家:卡卡~*
男A:甘好笑口~車~你地E+唔好正嬲我牙!!我大佬岩岩打比我~話一陣來也!!
信:哦~~~~~係咩?
榮:哦哦!!SORRY牙~大佬!!
日:冇心嫁!!唔好怪我地牙!!
男A:車~一陣你地知死~
(峰哥到左)
男A:大佬!!
(峰哥唔理佢~)
峰哥:牙仔!!點牙!?
信:冇...你D人係到用你果名大我甘姐...E+我條女怕怕BO~*點仙!?
榮:呵呵!!
日:唉~話左唔好怪我地嫁啦!!
峰:咩水牙!!你下話!?(指注男A)
男A:大....大大大佬~我...我唔知道信哥係你果仔嫁~SORRY~!
信:車~算數啦~
峰哥:妖~你條木咀!!在正到我果仔~條女怕GE話!!你PK~
男A:係!!(好怏甘閃左)
峰哥:E...榮仔~日仔~HIHI~*
日/榮:老豆~*
晴:老豆!?
日/榮:不嬲要佢做老豆嫁啦--""
峰哥:E!?你係米牙信條女牙!?
晴:下~係牙~
峰:WOO....嘰索BO~*咩料牙??
信:死老野!!米正E 3條女牙!!
峰:甘果2條咩水牙??
信:牙晞係牙日條女~牙魚係牙榮條女!!
峰:得啦--""甘你條女咩料嫁JA!?好像好有料甘BO佢~
信:係好有料牙--""牙軒哥果妹~
峰:嘩!!有勁果果軒哥牙??佢係你D FD咩?
信:OH YA啦!!
軒:咩是!!有人蝦我牙妹牙!?
信:嘩~岩岩正點左~
軒:勁野BO~*
信:我老豆係到MA--""
軒:係!?哦~~~~你係峰哥牙!?
峰哥:係牙!!/\/\""你好BO~*
峰哥:好啦~唔得閒啦~去CALL友打人!!BI BI~*
==================================================================
好平安地....*又過左一日啦*))>
(好平安咩--"")

晴*))哇卡卡~又到左我江曉晴返學GE日子啦~*<YAYA!!
魚:等等~你唔係好憎返學GE咩!?*))
晞:佢百百地嫁MA~你E+仙知牙--""?
魚:甘又係甘又係~呵呵~
晴:"*))你地2條木咀~我係到嫁BO~玩野牙家陣~甘仆佳嫁你地*<蝦我晴晴妹妹~*
魚"晞:你平時蝦我地唔少啦!~*))
晴:-3-""算啦~果D野哇~過左去嫁啦~唔好唸啦~卡卡~
魚"晞:好O咀-口-""
晴*))好啦~我地返學啦!!卡卡卡卡~
魚"晞:你甘開心做咩牙!?你學校BEND5嫁喎~

吾該~
回下啦~~~~~~~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
TOFUv3v
吹水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 215947
精華 0
積分 6228
帖子 5228
威望 0 點
I-See幣 18961 錢
GAME幣 4381 個
MSN宣傳 49 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-10-1
註冊天數 6465
來自 葵涌
狀態 離線
  只顯示 TOFUv3v 的帖子
幾好睇wo@o@

快D Post啦...

頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6180
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
唔錯唔錯,...
繼續繼續...
GO...

頂部
戀愛妄想症×]`
吹水學徒
綜 合 傻 婆 症

會員編號 378899
精華 0
積分 3599
帖子 2083
威望 0 點
I-See幣 18742 錢
GAME幣 618 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-10-13
註冊天數 6088
狀態 離線
快d p0st埋落去na:)
suP''

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6433
狀態 離線
好多謝你地回啊!!
thx~~~~

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6433
狀態 離線
晴*))喔~*又係BO可~~~不過~我地比心嘰米得LO~-3-""呵呵~
晞:唉~冇你甘好氣~
魚*((你UP哂啦-X-""果陣又係你話唔想返學GE-3-
晴:吹咩~橙得過我E+ 中2返呃~呵呵~
魚"晞:仲嘈~返學啦!!一陣比老C罵牙!!
晴:是也是也~不過我唔怕~
(軒係到SEE~勁O咀-3-"")
軒:你唔怕係一定GE啦~鬼唔知你係我牙妹咩~
晴:呵~
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
好怏甘...佢地又返到學校也~*

女仔們*))[勁大規模GE女仔]:晴姐,晞姐,魚姐,早牙!!
信:老婆豬~早牙!!
榮"日:老婆!!>33333333333333333333333333333333333<""
晴:嘩!!SORRY~我地去錯地方~
魚"晞:冇錯~我地閃人啦~
信:--""江曉晴!!
晴:係~唔玩LO~哇卡卡~SORRY~
榮:吳秋晞!!
晞:死火~係~唔玩~
日:甘你哇~王灸魚!!
魚:牙~~~~金日天氣的確好也~有是咩!?
D女仔同男仔們勁O咀~
晴"晞"魚:(死死氣甘返返去~
信:--""唉~~~~~係喎~老婆牙!!金日老豆要我地去WAT牙~仲要我地同埋牙軒去~
晴:好的~
日"榮"晞"魚":我地又去!!
晴:嘩~你地問KAI子信啦~
信:喔~~~是鬼但啦~
(E D野~比牙悄同YEE知道哂~佢米唸注~CALL人去打7牙晴佢地~)
(但係~~悄佢地唔知牙信同牙軒同埋牙晴係咩料~佢地平常掛注媾仔~唔理E D野GE~)

*::叮噹叮噹~叮噹叮哂*))((
峰:死仔~你地得未牙!?
信:得啦~仆佳!!
軒:嘩嘩嘩~
晴:牙哥~你低B嫁~冇LALA係到嘩~
軒:咩牙~我嘩佢地姐~嘩你咩家陣~嘩你牙!!吐....牙~你有咩牙嘩牙~人又唔索喎~返你GE大陸啦~係到嘈~
晴:車~你家陣好燃串牙~我人又索~又可愛~你估你牙~死KAI子~
軒:我係KAI子甘你係咩牙!?
晴:型正索GE女仔!!
軒:嘩~冇LALA好想吐牙~!!玩我咩~你型正索~
晴:收啦~我唔索~姐係你仲死啦~
軒:呵~~~SORRY~好多女想媾我LO~你估你牙~
晴:媾你果D米低B嫁LO~
軒:唔同你玩~車~~~~~~~
晴:唔夠串米唔夠串LO~我唔會笑你格BO~呵~
軒:收啦~
晴:收咩牙~
晞"魚:收你牙~米燃嘈啦~
日"榮:甘得閒嘈~去含能呃~嘈~
信:日"榮!!想死牙!!
峰:米嘈啦~大家玩下姐~
大家:鬼唔知咩~我地不嬲日日甘玩嫁啦=~=
峰:OH MY GOD~
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
好快哇~又過左一日啦~

回啦~~

頂部
kiki27102
初生嬰兒

會員編號 393930
精華 0
積分 216
帖子 8
威望 0 點
I-See幣 11012 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-15
註冊天數 6025
狀態 離線
  只顯示 kiki27102 的帖子
好好see啊~~~~~快d post啦!!!!

頂部
apple-bear
初級會員

會員編號 382940
精華 0
積分 203
帖子 129
威望 0 點
I-See幣 9158 錢
GAME幣 161 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-31
註冊天數 6070
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 apple-bear 的帖子
金耐
快d post啦!!~

頂部
明!-3-
中級會員

會員編號 54311
精華 0
積分 2783
帖子 302
威望 0 點
I-See幣 10038 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-15
註冊天數 6816
來自 !"你快樂了,,別忘記閣下 .
狀態 離線
  只顯示 明!-3- 的帖子

QUOTE:
原帖由 aesopt25756 於 2008-1-5 02:50 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
post未啊
e個我上網都睇過
你都唔使作
唔好玩喇

睇過好威?.?
我未睇過鍾意佢post 不爽?.?

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...