加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創]╭〝『網戀_可以。﹂*﹏變﹏*﹁。真愛_咩?』〞╯口語+粗口 真人真事∼完
載入中 ...
長吥大_
初生嬰兒

會員編號 364214
精華 0
積分 266
帖子 32
威望 0 點
I-See幣 11058 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-29
註冊天數 6132
來自 _______U_________
狀態 離線
  只顯示 長吥大_ 的帖子
好好睇啊...十卜十卜

\\//||吃了糖的感覺,,

就似愛上你一樣*
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
星•悠夢
嬰兒上路

會員編號 340785
精華 0
積分 442
帖子 78
威望 0 點
I-See幣 12563 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-1
註冊天數 6191
狀態 離線
  只顯示 星•悠夢 的帖子
個 主 角 好 明 顯 係 你 BO.."= =

[覺 得 姐 "..] 十 卜 也"..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6123
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子

QUOTE:
原帖由 星•悠夢 於 2007-10-25 09:17 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
個 主 角 好 明 顯 係 你 BO.."= =

[覺 得 姐 "..] 十 卜 也"..

個個主角..真係我黎嫁!!=.=

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
牙婷*
初生嬰兒

會員編號 272997
精華 0
積分 362
帖子 21
威望 0 點
I-See幣 11040 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-8
註冊天數 6334
狀態 離線
  只顯示 牙婷* 的帖子

QUOTE:
原帖由 ×°酷愛♀欣 於 2007-10-25 09:32 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

個個主角..真係我黎嫁!!=.=

下,,
真 嫁 ?!
其 實 我 都 係 11 歲 ''
真 係 有 個 叫 就 阿 鋒 嫁 ?!

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6123
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙婷* 於 2007-10-25 11:44 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

下,,
真 嫁 ?!
其 實 我 都 係 11 歲 ''
真 係 有 個 叫 就 阿 鋒 嫁 ?!

又會咁岩ge!!@@

本帖最近評分記錄
ffu;)   2007-10-31 05:44 PM  代幣  -2   字數不足

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6123
狀態 離線
Ch.4 出現了!!

呢一日..我係勁舞又招老公..

~~~~games入面~~~~

欣: (心諗)dee..都冇入黎ge!!=.=

x: hi..

欣: 咦..咩係你呀!?入黎運吉呀!?

鋒: 唔係呀..

欣: 想搵我煲粥呀!?

鋒: 你可唔可以做我二老婆呀!?

當時..我廳到二老婆呢三個字..我覺得冇咩特別...

欣: 二老婆!!

鋒: 55..

欣: 好丫..^^

鋒: 老婆^^

欣: 老公^^

鋒: 好喇..我有事走先喇!!88>3<

欣: 55!!

講真丫..我開頭真係對佢冇FELL嫁..只係度諗..玩厭左你咪飛囉!!
我明白..點解佢會叫我做佢條女..(作者: 不過我唔會話你地知嫁!!>.<)
佢都冇上好多日喇..
不過..我理得佢溝唔溝女丫..還掂都遲早飛嫁啦!!
過左幾日..佢很ON喇..
同佢傾左陣..交換左MSN..手提..

~~~~games~~~~

欣: 老公呀..

鋒: 做咩呀!?

欣: 玩188個人..

鋒: 好丫好丫..

唉..點知有個女仔係度阻住晒..二人世界..變左三人世界..
又要唔撚走wo!!擺明想溝我老公啦!!唉...

玩完188...

鋒: 野..老婆..你哈人ge!!

欣: 幾時有呀!?

個女仔一路都冇出聲..直至阿鋒話轉房玩..之後至走!!

另一間房~~~~

欣: 個女仔邊個黎嫁!?

鋒: 你吃醋呀!?^^

欣: =.='幾時有呀..問下姐ma!!

鋒: 車..個女仔係我同學黎嫁..

欣: 哦..我覺得佢想溝你咁wo..xdxd

鋒: 冇計啦..鬼叫你老公我係學校咁靚仔咩!?xdxd

欣: 死自大..

鋒: 老婆..啜啜>3<

欣: 啜你條命呀!!有人約我出街呀!!

鋒: 邊個呀!?@@男定女呀!?

欣: 男一個..格離班d人囉!!

鋒: 得佢同你呀!?@@

欣: 係掛..去佢屋企隊啤丫ma..

鋒: 咁你醉左死得喇!!

欣: .....

鋒: 咪渣都冇!?

欣: 你意思話我會比人姦都唔知咩事!?=.='

鋒: 55

欣: 你係咪當我傻嫁!?我走喇..88老公

鋒: 老婆呀!!唔好去啦..留番係度陪我玩仲好過啦!!

欣: 唔制唔制

鋒: 老婆b呀!!

欣: 收聲..我出街街喇..88啜啜

鋒: 鳴鳴..小心d呀!?

欣: okok..

我覺得我開始好似放左感情落去咁..
====================================================
Ch.5 沒可能愛上你的!!!
====================================================
想睇就post啦!!

頂部
檸檬`
嬰兒上路

會員編號 349626
精華 0
積分 448
帖子 58
威望 0 點
I-See幣 12623 錢
GAME幣 125 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-22
註冊天數 6171
狀態 離線
  只顯示 檸檬` 的帖子
o_o你 11 歲 就 飲 酒 牙 ??
我 都 系 11 歲 .. 不 過 就 係 乖 的 ..
[自 認 乖 .. Orz"]
你 有 冇 玩 勁 舞 [ 真 ]
如 果 有 既 話 .. 你 話 俾 我 聽 你 叫 咩 牙`

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6123
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 檸檬` 於 2007-10-27 10:23 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
o_o你 11 歲 就 飲 酒 牙 ??
我 都 系 11 歲 .. 不 過 就 係 乖 的 ..
[自 認 乖 .. Orz"]
你 有 冇 玩 勁 舞 [ 真 ]
如 果 有 既 話 .. 你 話 俾 我 聽 你 叫 咩 牙`

我飲紅酒食煙都時過呀!!不過呢d都唔夠阿鋒勁..食左個d(平時落disco都會用開ge野..)..都係唔講比你知喇!!(不過我唔講..你地都估到啦)~~!!xdxd我真係有玩勁舞嫁!我叫kam欣(勁舞個名)12lv..不過我係唔會成日on嫁!!
不過..我同個個╭舞之國~鋒仔╯真係起埋一齊過嫁..不過..分左手!!
如果你想識我ge話..add我msn丫..::mabel_0628@hotmail.com
^^做個好朋友丫!!

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6123
狀態 離線
Ch.5 沒可能愛上你的!!

我係度諗...

點解..我好似放感情落去!!

唔會GA..個個男仔係都唔鍾意..點會鍾意呢個呀!!

~~~~MSN~~~~

欣: (心諗: 好悶呀!!)

突然...

X: 老婆..好鬼掛住你!!>.<

欣: 車..大家一樣係香港..掛咩住姐!!=.='

鋒: 咩呀..人地係大陸..湊緊表弟嫁!!你一句安慰都冇!!鳴鳴..

欣: ....

鋒: 你又點呀!?

欣: 我都唔係好你好多咋..死八婆

鋒: 死八婆!!=.=um..我係男仔wo

欣: 咁死八公囉..得未呀!?

鋒: 咁你今日做左d咩姐!?

欣: 首先..我出左去深水..又湊我表弟..佢好重呀..勁肥呀!!抱唔起佢呀!!

鋒: 呵呵呵..如果我係個bb就好喇!!>.<

欣: 發夢啦你!!

鋒: ==跟住點呀!?

欣: 走個時..搭地鐵..點知冇晒位WO..由深水十幾個站..企到返柴灣WO=.=唉..

鋒: 都唔係好慘姐!!我仲慘啦..

欣: 有幾呀!?

鋒: 我E家抱緊我表弟呀!!我用單手抱佢咋..佢勁重呀!!

欣: 你咁大力@@

鋒: 仲洗講GE!!你老公唔大力..邊保護到老婆你呀!!

欣: 我洗鬼你保護呀!!

鋒: 跟住..我一座低..佢就喊=.="

欣: 好慘呀!!

鋒: 啜啜..>3<

欣: 冇野喇..=.=當我岩岩冇講過啦!!

鋒: ...

鋒: 好喇..我訓喇..老婆..88

欣: 88

鋒: (落左MSN)

過左3分鍾...

欣: @@咦...

鋒: 嘿嘿..

欣: 你做咩又上番黎呀!?唔係訓咩!?

鋒: 野..人地諗你諗到訓唔到丫MA!!>3<

欣: 咁你唔好諗我囉!!

鋒: 唔諗你諗邊個姐!?

欣: 你大老婆呀!!

鋒: 飛左喇..

欣: 點解呀!?

鋒: 之前我個fd叫我溝佢呀..跟住我個fd e家要左我另一個ac..所以連個女仔都比埋佢喇!!呵呵呵..你係我真正想追嫁!!老婆..啜啜

欣: 咁佢叫你去死..你又唔去死!!

鋒: 死左點樣溝你wo!!

欣: 哼..唔好講喇..快d訓呀!!

鋒: 唔制唔制..

欣: 我講多最後一次..訓 . 唔 . 訓  . 呀!?

鋒: 呀..突然之間幾眼訓wo..唔講喇..88老婆!!(閃左人)

欣: 算你識做啦!

我又好似放左感情落去喇..點算好呀!?

頂部
*小豬*
初生嬰兒

會員編號 355759
精華 0
積分 442
帖子 47
威望 0 點
I-See幣 7328 錢
GAME幣 169 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-6
註冊天數 6156
狀態 離線
  只顯示 *小豬* 的帖子
第1丫∼∼sup u
支持你丫,快快post啦

★☆×°||﹍討厭你'`|痛恨你`*放棄你*〞▂ ×* □█ 期待能在msn和你傾計計.×°`!★ . ●﹏×`曾經想放棄你..//■|!]]
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...