加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創] /分手的眼淚都為你流過了♥♥還有甚麼眼淚要為你流\`?!=完=
載入中 ...
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6433
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子

QUOTE:
原帖由 ☆小婷★ 於 2008-1-2 07:31 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇呀,
快dpost啦,
唔該你啦,
我好想知道佢地點呀!!!

THX呀`!!
你要成日睇呀..
記住回我呀~
多謝=.=''

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
(0(00)0)
初級會員

會員編號 310815
精華 0
積分 702
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12949 錢
GAME幣 201 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-4-26
註冊天數 6257
來自 ∴♀天使一族♂∴
狀態 離線
  只顯示 (0(00)0) 的帖子
好好睇aR!
1.2.3.4
4個la喎~
POST末???

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6433
狀態 離線
第五集

俊: 好ya~~ 老婆應成左我啦!!~
======================================
<<第二日>>

怡同埋欣,,,返到學校時..~~ 見到峰同埋俊係到講秘密=]''

怡: 你地係到傾咩呀`?! 我又要聽`!!!

欣: 我都係呀`~~ 老公`!! ^^

峰: 冇呀..~ 拿..你地兩個都一齊啦,,咁我地4個都有伴啦,,咁我同呀俊就諗住開個party呀,, 慶祝呀`!!

怡/欣: 好呀~

俊: 咁我地係呀峰屋企開o既..!

峰: 係啦,,老婆要黎呀!!

怡: 知啦..

俊: 就係今個星期日啦,,∼ 1:00係學校付近的m記等~

峰: ok架啦,,!

叮噹====叮噹=================!!!!!!

miss: 好啦..上堂喇,,唔好嘈`!

{上堂時,,峰同怡傾計,, 欣同埋俊都係..~ 上堂大家都有講有笑=]] 哈哈'' }

今次作左好小,,,
下次會講..佢地o既party呀..
你地回左,,我就即p0st,,咁記住回啦`!

頂部
`Regen=]
初生嬰兒

會員編號 398200
精華 0
積分 212
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 11005 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-2
註冊天數 6006
狀態 離線
  只顯示 `Regen=] 的帖子
加油呀=]
支持你{永遠}
雖然你作得好小,,但係都好好睇呀^^ 十卜''

頂部
(0(00)0)
初級會員

會員編號 310815
精華 0
積分 702
帖子 184
威望 0 點
GAME幣 201 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6257
來自 ∴♀天使一族♂∴
狀態 離線
好好好好好好睇呀!^^
加油!

頂部
金魚
嬰兒上路

會員編號 397096
精華 0
積分 314
帖子 73
威望 0 點
I-See幣 11038 錢
GAME幣 127 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-28
註冊天數 6011
來自 腐女島
狀態 離線
  只顯示 金魚 的帖子
十卜你呀
無得睇,想死呀!!

頂部
`Regen=]
初生嬰兒

會員編號 398200
精華 0
積分 212
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 11005 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-2
註冊天數 6006
狀態 離線
  只顯示 `Regen=] 的帖子
好睇呀~~
   真係要十卜囉
支持呀^^

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6433
狀態 離線
好多謝大家的回覆呀-*''
多謝你地,,我會加油架啦^^ THX`!
==================================
第六集
miss: 好啦..上堂喇,,唔好嘈`!
=======================================
<<星期日,,學校付近的M記>>

我: 老公呀,,,點解佢地咁耐o既`?!

峰: 佢地黎緊啦,,見唔見到呀?!

我: 係WoR....佢地拎住D咩呀`?!

峰: 緊係野食啦..你咁大食,,佢地實買架~

我: 你地咁耐架`?

俊: 買野呀嘛,,

欣: 行啦..

峰: "答" 的士啦,,快D

============================================
<<峰家>>

欣: 好啦..~ 我地開party啦~

俊: 老婆掛住玩o既...

峰:咁我地玩 大膽成實啦

{我轉...轉左比呀俊喎..}

我: 大膽定成實呀`!?

俊: 我..呢d人,,緊係大膽啦{真係好大膽喎,,<===我的真心話嗎`?!}

峰: 咁..你咀呀欣,, 3分鐘啦,,

俊: 你個衰仔..當你係fd..=.='' 你玩人..

{欣的初吻咁就比左呀俊了,,}

<<3分鐘後>>

俊: 哈哈..到我啦,,,  我轉..~~

轉...左比呀峰~

峰: 呀~~~ 點解架`!?

俊: 大膽成實`?!

峰: 成實呀~~~~~~~

欣: 你係咪真心鍾意呀怡架`?!講真話喎,,,,

峰: 緊係啦..{ 愈講愈細聲+等左陣先講}

{我見到佢愈講愈細聲時加上亨左先講,,我真係冇諗話佢會咁囉=.='' 我仲見到呀俊同埋呀峰唔知講左d咩,,我真係好想知}

{我就呆左}

欣: 喂..怡..玩啦

我: 係..係..

欣: 做咩呀你`?!

我: 冇呀...

==============================================

佢地就係咁玩玩玩,, 想知佢地點就回我啦,, 即回即p0st呀-*'' !!

頂部
(0(00)0)
初級會員

會員編號 310815
精華 0
積分 702
帖子 184
威望 0 點
GAME幣 201 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6257
來自 ∴♀天使一族♂∴
狀態 離線
好睇AR!
之後點?><...好想知!!!

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6433
狀態 離線
第7集

我: 冇呀...
===================
點解..佢地問呀峰係唔係真心鍾意我-*'' 佢要咁耐..咁細聲答喎`?!?

唔通佢唔係真心鍾意我`!?  我真係好亂呀..我係唔係比人玩左呀`?!

E+o既我,,緊係想喊啦,,

{欣的表哥..行埋我到}

希: 你..做咩喊呀`!?

我: 冇野呀,,,{點解佢會係到o既`?!}

希:係唔係為左愛情而喊呢`!?

我:你又知o既,,!?

希: 同你做過同學,,點會唔知丫..=.='' 呢d自己解決到架,,慢慢黎啦-_____-` 我走啦-000-''

我: BYe BYe~

===============================================
第2日的晚上,,我打比峰..佢聽我電話,但係冇出聲,,我就聽到佢講o既野`! 好唔開心囉~

峰: 我好鍾意你呀,,,小雯...你做咩離開我喎,,我明明可以放底你架,, 唔係呀可的出現,,我就唔會忘記唔到你啦..
嗚嗚..我好愛你呀,,又要離開我`!? -000-'' 我做錯左d咩呀`!? 你返返黎我身邊la..我唔會再傷害到你架..嗚嗚...-*''

{當時我聽到.我就真係好想喊囉,,原來..係我出現..先令佢忘記唔到佢///係唔係真心架佢,,點解你要玩我呀`?!
我做錯左d咩呀`?! 我對你好失望呀`! 嗚嗚........嗚嗚.....}

================================================
第2日..返學,,

峰: 老婆...你咁早o既..

我: 係呀..親呢到冇人..我有野同你講呀`.. 出一出黎啦..

峰: 好呀..咩事呀..

我: 我想講,,我要,,同你,,分,,手,, {好想喊}

峰: 點解呀`!? 我對你咁好-*''

我: 你當左我係你o既''小雯'' 其實你唔係真心鍾意我架,,係咪`!?  愜2當左我係你的''小雯'' 咋..係你忘記唔到佢..
係我o既出現..令你此記唔到佢丫嘛,, 我有冇講錯呀``!? {好想喊架啦,,慢慢流左d眼神出黎}

峰: sorry呀,,

我:你同我講sorry 都冇用架啦..事實係咁丫嘛,,

峰: 比d時間我,,我可以忘記到佢... 唔好喊啦..

我: 我唔係要呢樣呀!!!! 嗚嗚..{喊}

峰: 我等你...

我: 你仲忘記唔到''小雯'' 你做咩要等我呀`.. 你搵返你o既''小雯''啦

峰: 小雯..佢..死左啦..

我: .................sorry..

峰: d時間我啦.... 我會等你-*''

我:...................

==================================
如果想知道佢地會唔會係埋一齊..就回啦
即回即p0st架-0000-''

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...