加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 造假H巔峰之「三退」鬧劇,大家點睇?
載入中 ...
utogether
初級會員

會員編號 505195
精華 0
積分 160
帖子 150
威望 0 點
I-See幣 1000 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2015-12-16
註冊天數 978
狀態 離線
  只顯示 utogether 的帖子
造假H巔峰之「三退」鬧劇,大家點睇?

虛假H「三退」費時費力。由於虛假宣傳過於離譜,少唔了世人H口誅筆伐,做賊心虛H@@@@@@@@@只好悄悄刪除虛假宣傳內容。2004年12月《大紀元時報》刊登出過一則消息《原中共中央宣傳部文藝局長孟偉哉退黨》,該消息夠威懾、有殺傷力。但事實卻證明系「被三退」,年逾古稀H孟老喺家突然聽到呢個彌天大謊後怒不可遏,立即挺身出嚟進行辟謠,一下把@@@@@@@@@打回原形。後尾做賊心虛H@@@@@@@@@立即從大紀元時報上撤下了「退黨」報道。

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

由於三退數字造假連篇,漏洞百出,連同行明慧網都睇唔下去了,2011年3月,大紀元同行明慧網不得不,叫停「三退」。並發表了《退黨署名必須嚴肅鄭重》H公開聲明,聲稱「今後咻W仍草率胡嚟H,退黨網站將唔予登記,後果由當事常人和當事學員自負」。聲明公開指責弟子草率,胡嚟,唔嚴肅,唔負責任,弄虛作假等,可以睇出,造假連自家人都睇唔下去了,世人會相信咩?

對於呢些蹩腳H做法,各位系唔系覺得很可笑呢?

睇本港新闻“三退瘋潮演不下去的鬧劇”
[attach]380384[/attach][attach]380385[/attach]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
utogether
初級會員

會員編號 505195
精華 0
積分 160
帖子 150
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 978
狀態 離線

大家快嚟圍觀啊!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
utogether
初級會員

會員編號 505195
精華 0
積分 160
帖子 150
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 978
狀態 離線
孟偉哉寫於12月9日H聲明全文如下:
  「12月8日夜間,我獲悉一家中國境外網站講我退出了中國共產黨,十分食驚。為此,我嚴正聲明如下:
  1、我於1953年4月喺朝鮮戰場第一線加入中國共產黨,半個多世紀嚟,忠誠堅定,從無悔意,『退黨』之講,純屬造謠誣蔑,毫無根據。
  2、我H父親孟守義系一位@@@@@@@@@烈士,共產黨員,犧牲於抗日戰爭。我喺朝鮮戰場負傷致殘。對我父親和我曾經從事H戰斗經歷,我感到無上光榮。
      3、我自幼受中國共產黨教育,系喺黨H培養下,喺軍隊和@@@@@@@@@戰爭以及和平年代H工作中上了大學,並成為一名作家,我唔會忘記黨H培養和教育。
  4、我離休幾年嚟,仍未停止文學創作和繪畫,仍喺中國藝術文化普及促進會擔任會長,為我哋國家H有中國特色社會主義建設事業貢獻自己H微薄之力。
  5、我至今交蚅珔O,喺黨H基層組織里過蚅珥生活。

頂部
utogether
初級會員

會員編號 505195
精華 0
積分 160
帖子 150
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 978
狀態 離線
所有關於『退黨』之言,全系徹頭徹尾H惡意造謠,毫無根據。

頂部
utogether
初級會員

會員編號 505195
精華 0
積分 160
帖子 150
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 978
狀態 離線
呢都系FLG經常玩H把戲

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...