加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 提交你對i-see的寶貴意見(更新)
載入中 ...

贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 50819
精華 0
積分 50271
帖子 26902
威望 4 點
I-See幣 161661 錢
GAME幣 665 個
MSN宣傳 1574 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-8
註冊天數 6772
狀態 離線
  閱讀全部
-同上面d人講既都係一樣 ,好似太小區
至於如果問我要新增咩區 ,我又唔知啵 xd
不過可以參考下其他forum嫁嘛 :)
-整個海外伺服器 ,等d唔係身處香港既會員上isee都快d (例如我)
-加多d插件囉 ..姐係d遊戲仔
-同d有人氣既forum聯盟 ,吸引多d人上黎isee
-請多d版主/邀請一d有責任心既人做版主
-開個介定呃post同粗口定義既post
-搞下meeting
-叫d版主定期搞下活動 ,當然總版同壇主都要搞下活動
-上面個位會員講得幾好 ,我都覺得d版主應該定期一齊傾下isee -,-

好似都係廢話甘 -_-
諗到再加啦下 ~xd

本帖最近評分記錄
小熱血   2009-8-15 01:45 PM  代幣  +60   
小熱血   2009-8-15 01:45 PM  I-See幣  +600   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部

贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 50819
精華 0
積分 50271
帖子 26902
威望 4 點
I-See幣 161661 錢
GAME幣 665 個
MSN宣傳 1574 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-8
註冊天數 6772
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小熱血 於 2009-8-15 01:47 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

感謝叉燒大佬既意見xdd

其實我都諗住再拾過d版xd..
但5知點拾好姐xd

海外伺服器成本太高-3-....多謝叉燒大佬比錢

插件有無咩例子xdd

好難搵到d有責任既版主

good idea"xd

開個POST 叫D版主幫你手 再唔係咪參考其他FORUM ~_~

為左我 你係應該比多D錢嫁 -,-

插件 ?你指GAME ?鬥地主好玩呀 /.\

我都知我好有責任感 XD

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...