加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 大家認為紹偉離開183留響5566點?........  (單選) [參與投票的會員]
  20 (31.75%)
唔好   43 (68.25%)

標題: 大家認為紹偉離開183留響5566點?........
載入中 ...
Gloria
吹水學徒
櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻_’’

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 1622
精華 5
積分 8004
帖子 1353
威望 4 點
I-See幣 60338 錢
GAME幣 822 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-1-12
註冊天數 7015
來自 我又回來了”
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BI`絕望''-! 於 2006-8-8 09:36 PM 發表
我覺得係183好D囉...
因為183都已經係咁多位心目中有左一個地為...
仲吾只HK...好多地方都係...但係5566..我都係6年級先知.....[[今年升中2..]]

唔同意’’
183可以話係大部分fans都係56的’’
56唔止台灣,,仲有大馬,,新加坡,,大陸,,hkd人都好鍾意’’
但係183係台灣又唔夠56黎’’
話就話hk好多fans,,但係咁又有咩用呀?!
等遲d台灣56dfans知道之後,,睇下183仲有無fANS''

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Gloria
吹水學徒
櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻_’’

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 1622
精華 5
積分 8004
帖子 1353
威望 4 點
I-See幣 60338 錢
GAME幣 822 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-1-12
註冊天數 7015
來自 我又回來了”
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ♀朱小Ci]]'` 於 2006-8-9 12:27 AM 發表

咁係因為你唔了解台灣D野姐,,唔該唔好賴落56唔紅度囉!!!

咁唔通你6年級就知183啦咩
唔該唔好係度扮晒野!!
183出道左兩年都冇囉!!!
個陣時,,183都未開始拍戲AR!!!
王子變青蛙都係係上年5月開始 ...

咪就係囉’’
唔好淨係色得明道同紹偉就話自己好鍾意183先得GA''
唔該你講野之前諗下自己有幾色佢地先啦’’
話咩6年級之知BOR’’
岩呀,,56都係差唔多O個時開始紅’’
但係18 3出左咁耐都無聲氣''
唔係56帶佢地佢地唔會有今日,,唔係佢地邊有戲拍呀’’

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Yuki_Sam
中級會員

會員編號 183228
精華 0
積分 953
帖子 326
威望 0 點
I-See幣 13307 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-30
註冊天數 6481
來自 啊媽個肚
狀態 離線
  只顯示 Yuki_Sam 的帖子
個有個理由嗜!唔好吵架啦!︿︿

頂部
Yuki_Sam
中級會員

會員編號 183228
精華 0
積分 953
帖子 326
威望 0 點
I-See幣 13307 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-30
註冊天數 6481
來自 啊媽個肚
狀態 離線
  只顯示 Yuki_Sam 的帖子
SORRY!我諗我唔問條問題就唔會令你地吵架!SOR

頂部
amylau1992
初級會員

會員編號 186115
精華 0
積分 1211
帖子 172
威望 0 點
I-See幣 13576 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-7-6
註冊天數 6475
狀態 離線
  只顯示 amylau1992 的帖子

QUOTE:
原帖由 ♀朱小Ci]]'` 於 2006-8-7 10:20 PM 發表
唔該大家唔好誤會囉!!
紹偉係+入183個陣巳經講過!!
所有野都會2  56為主!!!
即係話,,56永遠都係重要過183囉!!
宜家點解紹偉會係183多d!!
只係因為56宜家個個都有唔同ge發展!!但係係年底左右,,佢地 ...

紹偉之前係自己話要入183 club先嫁......
咁佢自己梗係鐘意183所以先入嫁啦,
如果唔係佢入黎做咩牙?
你話係咪先??
雖然佢係講過咩都係2  56為主,
咁依家183係多活動過56,,,
咁紹偉梗係響183多d啦!!

頂部
Kittylau_sasa
中級會員

會員編號 145981
精華 0
積分 1717
帖子 423
威望 0 點
I-See幣 13508 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-1
註冊天數 6571
來自 □口﹍我﹏是屬於你的…°-` ...
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Gloria 於 2006-8-9 11:08 AM 發表

咪就係囉’’
唔好淨係色得明道同紹偉就話自己好鍾意183先得GA''
唔該你講野之前諗下自己有幾色佢地先啦’’
話咩6年級之知BOR’’
岩呀,,56都係差唔多O個時開始紅’’
但係18 3出左咁耐都無聲 ...

你想點講得嫁la,,,

咁你又好色佢咩??

你點知佢既答案ja!!!

當然係183重要d la...

頂部
KIRA..]]
贊助會員
最愛鴨子__,,,,

會員編號 311
精華 2
積分 4380
帖子 125
威望 2 點
I-See幣 10974 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 __白痴小涼]]〞
閱讀權限 220
註冊 2004-8-28
註冊天數 7152
來自 J-STAR
狀態 離線
  只顯示 KIRA..]] 的帖子

QUOTE:
原帖由 Kittylau_sasa 於 2006-8-11 07:29 PM 發表

你想點講得嫁la,,,

咁你又好色佢咩??

你點知佢既答案ja!!!

當然係183重要d la...

你講D野真係好笑!!!
由一開始,,紹偉入183巳經公開講過!!
一切GE野2 56為主!!!
,,,,,,,,,唔該唔好識少少就扮晒野!!
我地跟左JSTAR幾耐!!你又跟左183幾耐!!
我地知道GE野緊係比你多!!
當我開喬傑立版個陣!!你地就連喬傑立係咩都唔知囉!!

頂部
KIRA..]]
贊助會員
最愛鴨子__,,,,

會員編號 311
精華 2
積分 4380
帖子 125
威望 2 點
I-See幣 10974 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 __白痴小涼]]〞
閱讀權限 220
註冊 2004-8-28
註冊天數 7152
來自 J-STAR
狀態 離線
  只顯示 KIRA..]] 的帖子

QUOTE:
原帖由 amylau1992 於 2006-8-11 07:22 PM 發表

紹偉之前係自己話要入183 club先嫁......
咁佢自己梗係鐘意183所以先入嫁啦,
如果唔係佢入黎做咩牙?
你話係咪先??
雖然佢係講過咩都係2  56為主,
咁依家183係多活動過56,,,
咁紹偉梗係響183多d啦 ...

雖然我都唔明點解紹偉出183  GE活動多D!!
BUT我諗應該係如果183少左紹偉,,就真係得明道GE  FANS,,, SO,,,183冇左紹偉真係唔掂!!
而56唔同-9-,,,56冇左紹偉都仲有協志同仁甫頂住-9-,,,!!
,,,,,,,,,,係AR,,,紹偉係自展要入183!!
但係,,,個個都好清楚邊個先係最重要GE=0=
只係你地LEE  D井底之蛙=0=
咩都唔知係度嘈姐!!
如果56真係唔夠183紅GE
D人就唔會叫56做[[亞洲第1天團]]啦!!

頂部
o0杯杯樂0o
初生嬰兒

會員編號 30078
精華 0
積分 462
帖子 24
威望 0 點
I-See幣 11103 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-8-17
註冊天數 6798
來自 h.k
狀態 離線
  只顯示 o0杯杯樂0o 的帖子
@@ " ]] 雖 然 1 人 2 GP 係 好 辛 苦 ...

不 過 都 唔 係 好 想 佢 離 開 - @ - "

如 果 真 係 要 ONLY 一 面 //

我 想 佢 你 183 多 D 囉 = - =

頂部
amylau1992
初級會員

會員編號 186115
精華 0
積分 1211
帖子 172
威望 0 點
I-See幣 13576 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-7-6
註冊天數 6475
狀態 離線
  只顯示 amylau1992 的帖子

QUOTE:
原帖由 ♀朱小Ci]]'` 於 2006-8-11 08:13 PM 發表

雖然我都唔明點解紹偉出183  GE活動多D!!
BUT我諗應該係如果183少左紹偉,,就真係得明道GE  FANS,,, SO,,,183冇左紹偉真係唔掂!!
而56唔同-9-,,,56冇左紹偉都仲有協志同仁甫頂住-9-,,,!!
,,,,,, ...

咁你唔明點解紹偉出183  GE活動多D咁就唔好講啦....
183少左紹偉,除左有明道GE  FANS之外,咁仲有其他人呢...
你唔好睇到183冇左紹偉真係唔掂先得ga.....
我就覺得如果183冇左紹偉...仲有明道牙...
仲有牙,依家玉榮都愈黎愈紅啦....
唔通183真係冇左紹偉就唔掂咩....
依家佢地係一個團體,但係唔代表冇左邊個就唔掂....
咁唔通冇左一個,其他ge就要解散咩??
仲有牙,你知唔知一樣野牙??
之前183響新城一次過扲左三個獎牙...
仲有牙,183之前響新城獎扲左亞洲人氣偶像獎牙...
56有冇牙??
係亞洲wo,,,,,唔係香港wo!!!!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...