加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 大家認為紹偉離開183留響5566點?........  (單選) [參與投票的會員]
  20 (31.75%)
唔好   43 (68.25%)

標題: 大家認為紹偉離開183留響5566點?........
載入中 ...
Kei`琦
吹水學徒
傻 豬 1 族 X 琦

會員編號 80941
精華 0
積分 2090
帖子 1141
威望 0 點
I-See幣 13652 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-2
註冊天數 6712
狀態 離線
  只顯示 Kei`琦 的帖子
我 覺 得 紹 偉 係 邊 度 都 咁 好 ...
56 係 台 灣 真 係 紅 .. 喬 傑 立 GE 1 哥 都 係 佢 地 拉 ...
我 都 覺 得 佢 地 好 好 ..
但 係 我 都 覺 得 紹 偉 係 56 比 較 好 似 冇 協 志 同 仁 甫 咁 紅 咁 ,,( 唔 係 佢 唔 紅 ...係 比 較 牙 .. )
但 係 我 知 道 56 係 紹 偉 GE 開 始 ..而 且 佢 地 又 咁 好 ... 以 56 為 主 要 係 每 個 人 都 咁 做 .. SO ..我 覺 得 紹 偉 開 心 好 緊 要

至 於 183 ..先 唔 好 理 紹 偉 係 唔 係 自 已 話 要 入 牙 ..
但 係 我 覺 得 佢 係 183 比 較 受 到 注 意 牙 ..
男 主 角 都 有 得 做 .. 好 似 以 前 GE 格 鬥 天 王 都 係 協 志 同 仁 甫..
但 係 而 家 GE 愛 情 魔 髮 師 等 等 ...佢 都 可 以 做 到 主 角 ..
我 覺 得 對 於 佢 ..183 可 以 叫 係 1 個 轉 捩 點 拉 ..
講 真 牙 ... 183 係 唔 係 要 依 賴 紹 偉 GE FANS 呢 ??
我 覺 得 明 道 同 佢 D FANS 都 差 唔 多 .. 而 且 183 仲 有 玉 榮 .. 佢 都 紅 緊 拉 ..

最 後 我 想 講 ... 1 個 團 體 冇 左 邊 個 都 唔 得 GE ..
各 人 有 各 人 GE 角 色 ..
只 要 佢 開 開 心 心 GE... FANS 係 永 遠 十卜 GE...
佢 係 邊 度 都 會 十卜 同 中 2 拉 ..
唔 通 .. 你 會 中 2 56 GE 紹 偉 ..而 唔 中 2 183 GE 紹 偉 咩 ??
講 真 ... 我 2 個 紹 偉 都 中 2 ...
因 為 我 都 中 2 紹 偉 ....
( 雖 然 我 中 2 明 道 多 D )

如 果 有 講 錯 ..
唔 好 介 意 牙 ..
我 都 係 發 表 下 意 見 牙 ...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
regina_yan
嬰兒上路

會員編號 194275
精華 0
積分 483
帖子 56
威望 0 點
I-See幣 11000 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-7-28
註冊天數 6474
狀態 離線
  只顯示 regina_yan 的帖子

QUOTE:
原帖由 amylau1992 於 2006-8-11 07:22 PM 發表

紹偉之前係自己話要入183 club先嫁......
咁佢自己梗係鐘意183所以先入嫁啦,
如果唔係佢入黎做咩牙?
你話係咪先??
雖然佢係講過咩都係2  56為主,
咁依家183係多活動過56,,,
咁紹偉梗係響183多d啦 ...

紹係不嬲都話係以56為主ga~~~
你睇佢喬傑立果個sport day一路都係同56d人一齊就知la~~
183o係香港紅咋...
但係o係tw5566紅過183好多ga~~~
你話183ge活動多過5566好多...所以紹偉響183多d啦...
咁5566遲d出碟...活動多過183果陣你係會話紹偉響56多d呀???

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
KIRA..]]
贊助會員
最愛鴨子__,,,,

會員編號 311
精華 2
積分 4380
帖子 125
威望 2 點
I-See幣 10974 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 __白痴小涼]]〞
閱讀權限 220
註冊 2004-8-28
註冊天數 7174
來自 J-STAR
狀態 離線
  只顯示 KIRA..]] 的帖子

QUOTE:
原帖由 amylau1992 於 2006-8-12 01:53 AM 發表

咁你唔明點解紹偉出183  GE活動多D咁就唔好講啦....
183少左紹偉,除左有明道GE  FANS之外,咁仲有其他人呢...
你唔好睇到183冇左紹偉真係唔掂先得ga.....
我就覺得如果183冇左紹偉...仲有明道牙...
...

=0=.....痴線-0-!!
183係得紹偉同明道紅ga啦=0=!!
我地全部都應該心知肚明啦唔該晒!!
,,,,,,仲有=0=...係台灣56夠拎過獎啦==
又唔見係tw,,,183會拎獎!!
唔該你計下,,hk多人d,,定係tw多人d!!

頂部
amylau1992
初級會員

會員編號 186115
精華 0
積分 1211
帖子 172
威望 0 點
I-See幣 13576 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-7-6
註冊天數 6496
狀態 離線
  只顯示 amylau1992 的帖子

QUOTE:
原帖由 ♀朱小Ci]]'` 於 2006-8-12 07:08 PM 發表

=0=.....痴線-0-!!
183係得紹偉同明道紅ga啦=0=!!
我地全部都應該心知肚明啦唔該晒!!
,,,,,,仲有=0=...係台灣56夠拎過獎啦==
又唔見係tw,,,183會拎獎!!
唔該你計下,,hk多人d,,定係tw多人d!!

咁自己係香港人定台灣人牙??
咁你唔比183拎左獎但係你唔知嫁........

頂部
KIRA..]]
贊助會員
最愛鴨子__,,,,

會員編號 311
精華 2
積分 4380
帖子 125
威望 2 點
I-See幣 10974 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 __白痴小涼]]〞
閱讀權限 220
註冊 2004-8-28
註冊天數 7174
來自 J-STAR
狀態 離線
  只顯示 KIRA..]] 的帖子

QUOTE:
原帖由 amylau1992 於 2006-8-12 07:18 PM 發表

er-9-我ar媽ar,,表哥表姐,,e媽,,個d全部過晒台灣住=0=
咁自己係hk住=0=
,,,我都算係hk人 ge!!=0=
傻ge,,,tw  d頒獎禮我個個都睇的-9-!!
如果睇唔到就叫表哥表姐幫我6!!=0=
咁你估我熟唔熟tw  d野ar啦=0=

頂部
regina_yan
嬰兒上路

會員編號 194275
精華 0
積分 483
帖子 56
威望 0 點
I-See幣 11000 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-7-28
註冊天數 6474
狀態 離線
  只顯示 regina_yan 的帖子

QUOTE:
原帖由 amylau1992 於 2006-8-12 07:18 PM 發表

唔一定台灣人先熟台灣GE娛樂圈ga喎!!!
我就唔信有d咩班獎典禮會好祕密咁搞左又冇人知呀~

頂部
-★nga.
吹水哨兵

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 2838
精華 5
積分 40239
帖子 11332
威望 15 點
I-See幣 72356 錢
GAME幣 309 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2005-3-18
註冊天數 6972
狀態 離線
  只顯示 -★nga. 的帖子

QUOTE:
原帖由 ♀朱小Ci]]'` 於 2006-8-9 00:27 發表

咁係因為你唔了解台灣D野姐,,唔該唔好賴落56唔紅度囉!!!

咁唔通你6年級就知183啦咩
唔該唔好係度扮晒野!!
183出道左兩年都冇囉!!!
個陣時,,183都未開始拍戲AR!!!
王子變青蛙都係係上年5月開始 ...

我都同2
D人睇完王子變青蛙之後就以為自己好鬼左了解JS
系TW 冇人敢話56  5紅
56  5紅 183就更+5紅
如果D人了解多D TW
D人就會知道56唱歌好過183好好好多

頂部
-★nga.
吹水哨兵

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See五年章

會員編號 2838
精華 5
積分 40239
帖子 11332
威望 15 點
GAME幣 309 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6972
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 amylau1992 於 2006-8-11 19:22 發表

紹偉之前係自己話要入183 club先嫁......
咁佢自己梗係鐘意183所以先入嫁啦,
如果唔係佢入黎做咩牙?
你話係咪先??
雖然佢係講過咩都係2  56為主,
咁依家183係多活動過56,,,
咁紹偉梗係響183多d啦 ...

邊個話183 D活動多過56
你點計先?!
演唱會 56得好多
代言 56又多好多
拍劇最多只可以話系打和
牙SAM拍劇5系因為你係56定183 O既成員而搵佢
而入佢識做戲

SO2 56 D活動多過183好多

頂部
-★nga.
吹水哨兵

榮譽勳章

會員編號 2838
精華 5
積分 40239
帖子 11332
威望 15 點
GAME幣 309 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6972
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kittylau_sasa 於 2006-8-11 19:29 發表

你想點講得嫁la,,,

咁你又好色佢咩??

你點知佢既答案ja!!!

當然係183重要d la...

你5識5好係到扮識
牙SAM佢自己都講過56重要過183
5識O既人好似系你

頂部
KeiaKo
VIP
迷Daniel Radcliffe

會員編號 61555
精華 0
積分 8946
帖子 2987
威望 0 點
I-See幣 22376 錢
GAME幣 274 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2005-10-27
註冊天數 6748
狀態 離線
  只顯示 KeiaKo 的帖子
其實我冇咩意見ka~
2度都5錯~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...