加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 頭 區 意 見 加 討 論 收 集 區 :D
載入中 ...
manki.. (牙琪)
吹水新手
alone

會員編號 4716
精華 4
積分 8794
帖子 3095
威望 34 點
I-See幣 105857 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙儀''
閱讀權限 100
註冊 2005-5-2
註冊天數 6939
狀態 離線
  只顯示 manki.. 的帖子
頭 區 意 見 加 討 論 收 集 區 :D

你  們 好,,

I SEE  快 2 週 年..

在 此 想 問 下 大 家 對 頭 區 GE  意 見..

有 咩 需 要 改 善..

歡 迎 討 論...

多 謝 哂...

瑤G  &  hat 送 的禮物-V-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙帽'' (TANAKA REDHAT)
贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上  

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
I-See幣 476541 錢
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊 2005-3-21
註冊天數 6981
狀態 離線
  只顯示 牙帽'' 的帖子
KIIIIIIIIIIIIIIII仔. .唔好講笑. ..
我覺得已經大大不同了ISEE的頭區. ..
由我岩岩開始學整到而加. ..唔覺唔覺. ..
1年多D了. ..>V<. ..時間過得好快呢. ..
而係ISEE入面都識到好多朋友仔. ..
當然最好是識到你了吧. ..XD. ..
仲有好多. .豆豆. ..KOEY. ..YEE仔. ..YING仔. ..火仔等等好多好多. ..
其實以前仲好多人. ..係我未識整既時候已經玩ISEE的. ..
當時我仲會去頭申都要人HELP我整. ..
但係而加好多都唔係到了. ..
唔知點解. ..好掛住佢地呢. ..而加就連KOEY呀. .你地都小開POST. ..
同埋. ..頭區有好多人其實都好鍾意整圖. ..
好多人都日日開POST. ..但係. ..唔知點解我識唔到佢地都係- - . ..
可能係我小回POST. ..同埋佢地成日改名. ..
攪到我都唔知識個打邊個. ..OR我太老. ..- - . ..唔知道. ..
我覺得頭區有太多組了. ..我都知道好多人唔鍾意我地牙人. ..
覺得我地LEI D 牙人抄哂野. ..但係. ..問心. ..
我自己係ISEE唔係一個成日回POST既人. ..
加上. ..次次回平平POST. .我都會講SUPPORT . ..唔理係邊個我都回. ..
當然有一D人我一定會回. ..而有D. .入到去都會平下. ..
JA係唔係睇邊個人而回. ..噤岩入到果個就係果個. ..但係牙人果D POST我就一定會回.. ..
因為. ..牙人其實係都可以叫係ISEE OLD 會員. ..好多都玩左1年OR以上架. ..
所以FD D 一定會回. ..但係我地跟本話你唔係牙人我唔理你. ..
你講D野唔岩我LISTEN我就會扣你分. ..我覺得我地牙人唔會. ..但係唔明點解好似噤多人唔鍾意我地噤
豆豆. ..電腦SHORT左. ..YING仔. ..YEE仔. ..KI仔. ..KO. ..都唔係成日作出回POST. ..
YING仔成日都係係HIP多. ..而KOEY都多係會自. ..攪到我成日係到唸. ..
係未我有問題呢. ..我知道自己整圖唔叻. ..真的. ..我到而加又唔識整GIF. ..
TT都係岩岩開始學. ..ICON同頭我都唔係好識整. ..真係架. ..我冇講過話自己整圖叻. ..
所以其實我覺得. ..我地係ISEE頭區既人. .係未要一個心. ..唔好成日你唔鍾意我. ..我唔鍾意你噤呢. ..
人地整圖叻D. .係未就要去巴結人同人做朋友. ..哦. ..你整圖唔叻
我唔同你做朋友噤呢. ..唔係噤樣架BO. ..你整圖叻. ..其實係未要教下人地唔識果D呢. ..
我覺得問題最大. ..就係噤樣. ..所有人都去識一D整圖叻既人. ..而唔叻果D. ..
冇人理佢. ..LEI個人同果個人FD D. ..又會話第2D人. ..其實. ..上壇玩. ..
真人你唔識我. .我唔識你. ..未當人地吹水囉. ..就係噤喇. ..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S!u`K!`=)
認證會員

會員編號 91001
精華 0
積分 1590
帖子 925
威望 0 點
I-See幣 10374 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-24
註冊天數 6702
狀態 離線
  只顯示 S!u`K!`=) 的帖子
我自己都幾LIKE做頭,,但係又做得唔多靚,,
就係咁喇,,講完=]

頂部
吹水新手
alone

會員編號 4716
精華 4
積分 8794
帖子 3095
威望 34 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙儀''
閱讀權限 100
註冊 2005-5-2
註冊天數 6939
狀態 離線
嗯..我都係甘話.. 我開頭泥個陣i see 個感覺好好.
個陣我唯一識既係 koey..仲係佢教我用photoshop tim..
個陣可能自己仲係小會員啦.. 所以覺得d大人物好复雜..
想識做到n-f 既..都難...
之後開始玩..識到ying.koey..yee,,,再識埋你..
個陣仲有yan,mandy,sze 都成日係度...仲有cii..
我個得個陣係最勁...最旺盛gaa,,, 係i see 係最好..
e+ 新人多左.. 自己又少玩左..之後佢地又真係成日改名.
都吾知邊個打邊個= =""
你既問題我都有諗過..不過人地吾中意就吾中意就算啦..
我地做返自己咪得囉.. 牙字頭都係個名泥gee,,,
SO... > <!

頂部
牙儀''
VIP
n/a

會員編號 1073
精華 1
積分 3297
帖子 628
威望 18 點
I-See幣 51631 錢
GAME幣 106 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Ki!
閱讀權限 170
註冊 2004-11-28
註冊天數 7094
狀態 離線
  只顯示 牙儀'' 的帖子
見到HAT回的POST . 呆左 @口@" XD
好長WA! 明知我眼花 . @@ 就格行啦 XD 呵"

---

眼完篇野 . 有D唔係好明 . =\/=
牙人 有人唔滿意MA?! 出聲吧!
對我地有意見 / 覺得有咩做得唔好的 . 都可以講 .
我地都會接納 . 會改善 GA WOR!

ISEE兩周年 . 我都玩左 年"胖"了 .
認同娘子我說話 . 剛剛入來的時候識的人唔多 .
但果時的人卻好好 . 好快又可以識到好多人.
果時係最開心 . 最熱鬧的! >\/<
ISEE依加越來越多新人 . 而有好多OLD人又唔跳去哂邊 .
講真現在頭區開PO的人 . 10個有8個都係唔識的! = =

唉 . 我都唔知講咩了 . 講講下 . 講左第2樣  . = \/ ="

總知 . 對頭區 / 我地 有咩意見的 . 就出聲吧 .

真的要走了??

頂部
小戀x
吹水學徒
*"♥ 愛 關 智 斌..}

會員編號 25357
精華 2
積分 8237
帖子 1321
威望 10 點
I-See幣 33149 錢
GAME幣 380 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 小滴x
閱讀權限 100
註冊 2005-8-1
註冊天數 6848
來自 關生屋企` xP!
狀態 離線
  只顯示 小戀x 的帖子
我黎係講廢話-V-!
唔知你地會唔會接受..@@!

我覺得係教學區俾多D獎勵俾發PO既會員..
我覺得教學區有時一段時間係無人發過PO..唔知你覺唔覺 -V-!{唔覺就算吧..}

係頭區無做野既板主就抄啦..
要俾D新人試下麻..*

ERR..其實頭區好好既啦=)
沒什麼可以再改..@@*

ME ♥ 珍 寶 v3v
                                                            ♣ MR. funG  =]`
頂部
Ling=)`
吹水學徒

會員編號 206450
精華 0
積分 2578
帖子 1264
威望 0 點
I-See幣 21176 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-29
註冊天數 6454
狀態 離線
  只顯示 Ling=)` 的帖子
唔知我講d野岩唔岩聽------- 唔岩聽就算

我覺得頭區係唔夠人手...可以增設到 毎個版3個or以上 頭像師父?

同意上面講法有d無咩做野都5抄..

想做都冇得試下 =  =

or 做得耐左俾其他人試下 {就算佢做得好5好}

我仲係新人一個.好多都唔明..多多指教 ><''||

搞多d活動 會好d

唔一定要isee生日先黎比賽 = '' =

頂部
beryl..
吹水學徒
...

會員編號 76296
精華 3
積分 10230
帖子 1244
威望 5 點
I-See幣 20793 錢
GAME幣 250 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 S.
閱讀權限 100
註冊 2005-11-23
註冊天數 6733
來自 L0VE ..
狀態 離線
  只顯示 beryl.. 的帖子
其 實 我 覺 得 識 整 圖 既 人 5 多 ..
可 以 實 行 + 分 / + 威 望 來 增 + 頭 教 區 既 人 流
同 埋 可 以 叫 多 D 人 搞 拍 ..
叫 盈 快 D 開 BID  吧 .XD
KOEY SIR 個 BID 又 沈 左 = v =
頭 區 有 時 冇 活 動 就 被 人 遣 忘 了 .. T ^ T
收 區 又 開 始 多 左 人 @.@
------------------------------------
HAT .. 盈 .. 儀 你 地 又 少 吹 水 WO
KOEY SIR 都 巧 D ..*V*
年 最 勁 .. 日 日 吹 ..
熱 血 又 N 年 先 去 一 次 吹 水 ..
被 我 地 覺 得 有 D 冷 漠 = w =
識 你 個 D 又 5 同 ..
八 面 玲 瓏 .. 雙 面 人 = v =

頂部
冰XP!;)
吹水學徒
-3-v

會員編號 13911
精華 7
積分 9835
帖子 1697
威望 5 點
I-See幣 40813 錢
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-24
註冊天數 6885
來自 喜`
狀態 離線
  只顯示 冰XP!;) 的帖子
我好同意樓上三位既講法 -22-''
 因為有好多頭像師父 .. 都唔係成日 0N ..
  就算有時 0N 左 .. 都好少見佢地去管版 ..
 所以希望可以對職位果到作出 D 調整 XD
如果你地覺得個個都有做野 .. 禁唔洗理我 XD
.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

頂部
吹水新手
alone

會員編號 4716
精華 4
積分 8794
帖子 3095
威望 34 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙儀''
閱讀權限 100
註冊 2005-5-2
註冊天數 6939
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙儀'' 於 2006-9-17 05:07 PM 發表
見到HAT回的POST . 呆左 @口@" XD
好長WA! 明知我眼花 . @@ 就格行啦 XD 呵"

---

眼完篇野 . 有D唔係好明 . =\/=
牙人 有人唔滿意MA?! 出聲吧!
對我地有意見 / 覺得有咩做得唔好的 . 都可以 ...

+VV+ 我今日都有話佢係咪作文泥.XDD...

=V= 我都係听HAT 講返JAA.. 哈哈..

係GA.. 我已經吾算係老神子了..
很老個D 都走哂..><

唉..,,,,  YEE 有無咩對頭區GE 意見發表下,,,, ?!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...