加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 頭 區 意 見 加 討 論 收 集 區 :D
載入中 ...
manki.. (牙琪)
吹水新手
alone

會員編號 4716
精華 4
積分 8794
帖子 3095
威望 34 點
I-See幣 105857 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙儀''
閱讀權限 100
註冊 2005-5-2
註冊天數 6938
狀態 離線
  只顯示 manki.. 的帖子

QUOTE:
原帖由 ki-Ki` 於 2006-9-17 05:50 PM 發表
我黎係講廢話-V-!
唔知你地會唔會接受..@@!

我覺得係教學區俾多D獎勵俾發PO既會員..
我覺得教學區有時一段時間係無人發過PO..唔知你覺唔覺 -V-!{唔覺就算吧..}

係頭區無做野既板主就抄啦..
要俾D新人試下 ...

呢個會考慮下..
因為如果加切左..好多人都會亂甘開教學,,
去換取呢D GE  利益囉...

版主方面 我地會留意下,,, THX

瑤G  &  hat 送 的禮物-V-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水新手
alone

會員編號 4716
精華 4
積分 8794
帖子 3095
威望 34 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙儀''
閱讀權限 100
註冊 2005-5-2
註冊天數 6938
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 fiona~~~ 於 2006-9-17 06:32 PM 發表
唔知我講d野岩唔岩聽------- 唔岩聽就算

我覺得頭區係唔夠人手...可以增設到 毎個版3個or以上 頭像師父?

同意上面講法有d無咩做野都5抄..

想做都冇得試下 =  =

or 做得耐左俾其他人試下 {就算佢 ...

2位已經好多啦. 無必要增加到 3 個..
但我地既宗旨係...做得頭區任何GE 版主..
都要識得整圖...
吾係點樣叫頭像C 父 ?
吾係話其他人想做就..得,,
試問一個整圖吾掂吾叻GE 人點叫頭C?!

ANYWAY. THXX,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水新手
alone

會員編號 4716
精華 4
積分 8794
帖子 3095
威望 34 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙儀''
閱讀權限 100
註冊 2005-5-2
註冊天數 6938
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `BeR-YL=]!! 於 2006-9-17 06:50 PM 發表
其 實 我 覺 得 識 整 圖 既 人 5 多 ..
可 以 實 行 + 分 / + 威 望 來 增 + 頭 教 區 既 人 流
同 埋 可 以 叫 多 D 人 搞 拍 ..
叫 盈 快 D 開 BID  吧 .XD
KOEY SIR 個 BID 又 沈 左 = v =
頭 區 有 時  ...

= 0  0 ="
   .. 請問.. 係咪頭2行才是你的意見

頂部
吹水新手
alone

會員編號 4716
精華 4
積分 8794
帖子 3095
威望 34 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙儀''
閱讀權限 100
註冊 2005-5-2
註冊天數 6938
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SANDY-冰?!` 於 2006-9-17 07:07 PM 發表
我好同意樓上三位既講法 -22-''
 因為有好多頭像師父 .. 都唔係成日 0N ..
  就算有時 0N 左 .. 都好少見佢地去管版 ..
 所以希望可以對職位果到作出 D 調整 XD
如果你地覺得個個都有做野 .. 禁唔洗理 ...

= = 最近也沒有留意....
會跟進了,,

RE 收費  .. 已經 在你的收費中回答了,,,

謝 謝,,,

頂部
beryl..
吹水學徒
...

會員編號 76296
精華 3
積分 10230
帖子 1244
威望 5 點
I-See幣 20793 錢
GAME幣 250 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 S.
閱讀權限 100
註冊 2005-11-23
註冊天數 6733
來自 L0VE ..
狀態 離線
  只顯示 beryl.. 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙琪'' 於 2006-9-17 07:32 PM 發表

= 0  0 ="
   .. 請問.. 係咪頭2行才是你的意見

I DON"T KNOWWWWWWWWWWW

頂部
{-飛飛`''*
吹水中手
-*{ 重新投入 I-SEE !? `*

會員編號 99193
精華 0
積分 9131
帖子 4462
威望 1 點
I-See幣 28525 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 -[]-
閱讀權限 100
註冊 2006-1-7
註冊天數 6687
狀態 離線
  只顯示 {-飛飛`''* 的帖子
其實我覺得頭區要改善既地方就唔多既 ''
不過我覺得頭拍區 ;; 有陣時會冇人開 POST `
但一有人開 POST '' 就會好旺 '' 不過好似冇咩辦法 CONTROL ''`到
其他都冇咩大問題 '''

至於你地牙人'' 我覺得都冇咩野 ;;
KI ` 我覺得你好好人`我有咩問題都會問你 '' 你都會幫我 ''
而 YING '' 我都覺得你1 NICE - 我地都試過一起討論顏飯 ;;
KOEY '' 我地都試過一齊吹水''我都當你係我個 FD 咖 =]
而 HAT '' 雖然同你都唔係咁熟 ;; 但我覺得你份人都好好 - 好 NICE
YEE 你唔係成日見到你係頭區出現 ;; 但我都覺得你同 KI 佢地玩 - 份人都唔會好差 ^^
所以我覺得有 D 人唔鍾意你地 - 係佢地未了解你地姐 =D

頂部
牙帽'' (TANAKA REDHAT)
贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上  

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
I-See幣 476541 錢
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊 2005-3-21
註冊天數 6980
狀態 離線
  只顯示 牙帽'' 的帖子
原來都有人留意到果一個問題. ..=v=. .我同KIII仔都有講呢. ..
頭C好快要開會. ..
請所有頭C留意. ..

頂部
牙帽'' (TANAKA REDHAT)
贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上  

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
I-See幣 476541 錢
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊 2005-3-21
註冊天數 6980
狀態 離線
  只顯示 牙帽'' 的帖子
就教學問題想係到回一回POST. ..

其實教學果到. .我已經提出所有頭C都要係1,2個月入面開到最小一個教學. ..
因為我都留意到. ..教學太多都係美化教學. ..- - . ..
所以. ..已經叫頭C門多開BG/TT等既教學了

頂部
suiyi.
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 6045
精華 5
積分 7383
帖子 961
威望 4 點
I-See幣 18276 錢
GAME幣 108 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 siutsz.
閱讀權限 90
註冊 2005-5-23
註冊天數 6917
狀態 離線
  只顯示 suiyi. 的帖子
我覺得每1個版都好冷清
   評區每日都有post 旦來來去去都系果d
  而送區呢,, 就少左好多人送野

頂部
TWING (wingyi)
頭像師父
Mr.TW

榮譽勳章
 勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵  

會員編號 48220
精華 2
積分 23447
帖子 12105
威望 41 點
I-See幣 382270 錢
GAME幣 631 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-2
註冊天數 6785
狀態 離線
  只顯示 TWING 的帖子
我講自己管個區先

我覺得申請區大多都係新會員同埋少整圖既人

雖然我自己都較少開PO...但如果多人整圖高手去申請區幫下唔識整圖既人就好啦...

其他區既...我覺得都是差不多...都係一段時間會好多人..一段時間好少人既

我唸頭C or總板主可以成日係不同區開多PO就最好了

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...