加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 邊個訓導你最驚'''''
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 RAIn屎 的帖子
我3個都唔驚....
3個都係咁煩~
不過岑老師好人D......

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 不能顯示名字 的帖子

QUOTE:
原帖由 林[邦] 於 2006-9-18 08:19 PM 發表

你係唔係玩野= =

唔敢玩野,一陣你用你碌棍扑濕我咪大鑊- -

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 青鳥★ 的帖子
李志生呀!!我連止堂都好驚佢= ="

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 lizlau 的帖子
我好想佢地係上堂個時搵我
又唔駛上堂喇
今日又犯事了
明日可能要會一會王群老師lu

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [穎]] 的帖子
3個都唔係好驚姐,,

是但亂投....xdddd*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 小怪傑 的帖子
王群好麻煩
唔係好驚-__-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 LIN豬` 的帖子
我想G..

李志生邊個黎架?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 。龍〞 的帖子
禁 錯 左 != =''

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 。龍〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 顛玲 於 2006-9-20 08:12 PM 發表
我想G..

李志生邊個黎架?

總 之 就 係 訓 導 主 任 啦 ! ! !

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 YAN:D 的帖子
其實3個都好好人-V-
冇個驚 XD ''

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...