加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: [[ 今 年 0 6 年 邊 班 最 乖﹏*  (單選) [參與投票的會員]
| /-\   15 (25.00%)
| B   8 (13.33%)
| C   3 (5.00%)
| D   8 (13.33%)
| E   26 (43.33%)

標題: [[ 今 年 0 6 年 邊 班 最 乖﹏*
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子
[[ 今 年 0 6 年 邊 班 最 乖﹏*

我 投 我 班 最 乖 ``,,
                                                     暫 時 冇 人 爆 粗 鬧 老 師``,,
          仲 矛 人 打 老 師 ``,,
                                                                       我 果 班 都 冇 乜 點 百 厭``
                                                 最 多 都 係 掟 粉 刷 同 踢 下 野 姐 !
                                        呵 呵*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 `癲婆_旋 的帖子
梗係我地|B啦...
我地連掟粉刷同踢下野都冇做牙..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 Sa_yee 於 2006-9-16 09:06 PM 發表
梗係我地|B啦...

一一"
         咁 我 冇 野 好 講 囉 ...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 愛你一生一世~霞 的帖子

QUOTE:
原帖由 Sa_yee 於 2006-9-16 09:06 PM 發表
梗係我地|B啦...

唔一定冇掟粉刷同無踢下野就係乖個個 lo wo
你地1b一定唔係最乖個班囉

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 林[邦] 的帖子
3e最乖啦~!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

有 兩 個 都 投 1 E ,,
                      呵 呵 *

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 林[邦] 的帖子
A班最好呀~~~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 tong:D 的帖子
-w-` 2 D 最 乖 XD*

我 諗 通 常 都 係 D 死 書 蟲 班 最 乖..

1E 囉 -. -

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 `[!喵-W- 於 2006-9-17 01:35 PM 發表
-w-` 2 D 最 乖 XD*

我 諗 通 常 都 係 D 死 書 蟲 班 最 乖..

1E 囉 -. -

我 果 班 唔 係 死 書 蟲 黎 嫁 -0-"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 愛你一生一世~霞 的帖子

QUOTE:
原帖由 林[邦] 於 2006-9-17 02:30 AM 發表
3e最乖啦~!!!

3E最乖??
彈開喇

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...