加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: [[ 今 年 0 6 年 邊 班 最 乖﹏*  (單選) [參與投票的會員]
| /-\   15 (25.00%)
| B   8 (13.33%)
| C   3 (5.00%)
| D   8 (13.33%)
| E   26 (43.33%)

標題: [[ 今 年 0 6 年 邊 班 最 乖﹏*
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 林[邦] 的帖子

QUOTE:
原帖由 愛你一生一世~霞 於 2006-9-17 09:34 PM 發表

3E最乖??
彈開喇

彈去邊到= =你好似要彈多d,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 RAIn屎 的帖子
2A最乖LA....
成班人上英文堂變到勁乖~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙姿* 的帖子
2E啦...
吾系咩??
我果班吾錯丫...@@

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 蘇小敏 的帖子
講乖?!

2a真係無人能及la∼

2a最乖∼!

(點解冇2a ge...=口=)

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 帕妃 於 2006-9-20 07:43 PM 發表
講乖?!

2a真係無人能及la∼

2a最乖∼!

(點解冇2a ge...=口=)

咪係LO....乖到爆果D班就無~
淨係得F.1點投牙....
樓主,,,你係整都整哂全校D班LA....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 rain306 於 2006-9-20 10:19 PM 發表

咪係LO....乖到爆果D班就無~
淨係得F.1點投牙....
樓主,,,你係整都整哂全校D班LA....

我 只 係 想 睇 你 地 點 睇 f 1 果 d 姐 !

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 *謙仔* 的帖子
唔好傻喇...
緊係3A最好喇....A班喎*~
雖然我今日先打完人要去見王群!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

唔好傻LA,,,,
所有A班都乖GA,,,,
BECAUSE上面又有2A同3A,,,,,
咁就緊係投1A LA,,,,
話哂全部以前都係1A架MA,,,

聽聞今年1E有好多姣婆,,,,
所以我唔會投!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 rain306 於 2006-10-8 07:55 PM 發表
唔好傻LA,,,,
所有A班都乖GA,,,,
BECAUSE上面又有2A同3A,,,,,
咁就緊係投1A LA,,,,
話哂全部以前都係1A架MA,,,

聽聞今年1E有好多姣婆,,,,
所以我唔會投!!!

係 你 地 眼 中,,,
我 算 吾 算 係 姣 婆 牙??

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 蘇小敏 的帖子

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2006-10-9 09:33 PM 發表

係 你 地 眼 中,,,
我 算 吾 算 係 姣 婆 牙??

li層唔知ga.

=3=

我都唔知我講咩la.

我諗唔係掛...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...