加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:   H!P SUMMER CON `` FEELING ''
載入中 ...
:Kaikoey:
贊助會員
(啊?)

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 29
精華 8
積分 11412
帖子 5297
威望 59 點
I-See幣 30183 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙盈''
閱讀權限 220
註冊 2004-8-22
註冊天數 7195
來自 ^___^
狀態 離線
  只顯示 :Kaikoey: 的帖子
  H!P SUMMER CON `` FEELING ''

大家覺得SUMMER CON點 !? '' 我覺得SUMMER CON好奇怪L0R ..

唔知大家有冇發現到 .. 係冇小雅份架 -0- ... 但係最尾NAME LIST係有小雅個名 ..
定係我眼花睇錯 -0- !?

我覺得個CON係幾正 '' 但係淳君未免太衰了 .. 麻琴的鏡頭唔算多 .. KON的還可以吧 ..

RISA俾淳君重用 !? .. 今次多好多RISA的鏡頭同SOLO !?

B工佢地唱得1首 ... 但CUTE好似成3首定2首 =V= ..
   覺得小小舞唱歌好好聽 ..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙帽'' (TANAKA REDHAT)
贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上  

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
I-See幣 476541 錢
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊 2005-3-21
註冊天數 6984
狀態 離線
  只顯示 牙帽'' 的帖子
小LO噤攪笑既. ..
我覺得今次LEI個CONN幾好. ..
因為佢地分開左2PART人噤攪. ..
正左好多. ..JA係佢地唱歌既機會多左. ..
感覺上RISA真的多左機會SOLO. ..
MM得返8個人之後. ..佢地8個人既機會都會多左. ..>V<
今次的CONN幾LIKE. ..>V<

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
I-See幣 88946 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 :Kaikoey:
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 6971
來自 tamaki-ism
狀態 離線
  只顯示 牙盈'' 的帖子
我未睇 DVD VERSION 啵 ..
不過都講下先啦 XD

對於今次夏 CON ..   我有個疑問 ..
點解咁多 PART 都唔唱 LIVE !?         
連 MIKI 同美勇呢 D 都冇唱 LIVE 囉 = 0 =
大合唱同組合有唔少都冇唱 LIVE ..    講真睇到有 D 無癮 XD
印象中有唱 LIVE 既 ,   ALL FOR ONE ..  
RIKA 同小熊一齊 ,  吉吉有份既 , BERRYZ SOLO , KONNO 同 MAKO 呢幾 PART ..

再一次發現吉的 SOLO 很不錯 XD     佢好多都唱 LIVE ..
同埋舞美都唱得唔錯 ..
SAYU 真係要練練唱歌囉 ..   飯都係咁話 XD   佢把聲實在唔夠出 ..  錄左音都唔夠出 ..
仲有小春o個 PART SOLO 都係 ..   唔夠出 ..  好沉好細聲咁 :)

講鏡頭 ,   MAKO 既鏡頭係根本唔多囉 = 0 =
KONNO 既都 OKAY ..   我覺得吉吉都 OKAY 呀 XDD
冇錯 !   RISA 既鏡頭好多呢 ..     仲有同 ERI 既 SOLO ..    是開始捧佢地啦 :)

今次 D 歌都唔錯 ..   好鐘意首 SHIP TO THE FUTURE ,   :)
好鐘意ワンダフルハーツメドレー o個 PART ..  有句 MAKO SOLO ..  XD
組合都幾新鮮嘛 ..     睇 KONNO 同 MAKO 唱o個 PART 真係好開心 !! =)
是個充滿愛和支持的卒業呢 =]

嗯嗯 ..   我都發現冇小雅既出現 ,   我諗佢係咁o岩o個一日冇去到掛 ..
但睇番夏 CON 本寫真係有佢架 =)
我又懷疑 ..   係因為小雅冇黎 ..   NONO 冇黎 ..  所以好多都唱唔到 LIVE ?
定係我真係聽錯 * V *

個 CON 都唔錯 ..  不過很遺憾卒業一日的 CON ..  NONO 來不到呢 !!

KOEY 睇左特典未 .. 我都未 DOWNLOAD   T________T

頂部
Orange靖``
初級會員
*∼ Love H!P∼*

會員編號 2959
精華 0
積分 3237
帖子 142
威望 5 點
I-See幣 13446 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-3-25
註冊天數 6980
狀態 離線
  只顯示 Orange靖`` 的帖子
miyabi要番學仲有nono整親呀ma..所以7月23的夏con係冇they perform的..
不過之前的有..夏con個dvd extra就有啦//

[img][/img]

頂部
牙帽'' (TANAKA REDHAT)
贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上  

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
I-See幣 476541 錢
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊 2005-3-21
註冊天數 6984
狀態 離線
  只顯示 牙帽'' 的帖子
YING仔講得好岩. .勁多唔係LIVE囉. ..- - . ..
勁冇引真係. ..有幾多LIVE大家都睇得出呢
好明顯MM 果幾隻歌都唔係LIVE既. ..
係得5期生果隻係. ..
CUTE就不嬲小LIVE既. ..
美勇果到係未當我地SHORT= = . ..
一路跑都唱到一樣. ..勁假囉真係- - . ..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...