加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 識吾識1A 29{紫社} ? [新增:有相睇]
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 RAIn屎 的帖子
失憶架你,,,
讚過自已靚女都唔知,,,
番去擠下D暗瘡先好講野,,,
唔好影衰培賢同CHW,,,OK???

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 RAIn屎 的帖子
ain306又麥事牙
麥水牙梨
咩姣牙,梨又發咩神經牙
梨5識禾就5正可亂話人啦
梨冰隻眼見到禾姣牙
咩KIN哥精液晞牙
5識佢地囉
梨kai嫁

我想講1樣野,,,
我係KAI GA=]
好過你姣牙!!!!
唔覆你睇下之前D POST LA,,,
你個名都係我爆出泥架,,,廢物,,,
我睇1睇培賢本野就知你邊位LA,,,
盲架>>!!
我5隻眼都見到你發姣!!!-///-
我邊度有講話你識精液晞同KIN哥牙,,,
食左藥未??
無錢買藥我唔怪你,,,
唔好發UP瘋OK???

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 HanG4321 的帖子

QUOTE:
原帖由 沽河 於 2006-12-19 05:21 PM 發表
哼,,5玩啦
好快D的走張相啦

邊q個同你玩牙 !
同你玩都影衰自己喇下化 !

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 不能顯示名字 的帖子
靚女永遠是對的,所以她是對的
美麗無罪呀!!!!
如果她有罪,那官欣娜就有很大罪了.......

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 不能顯示名字 於 2006-12-19 10:25 PM 發表
靚女永遠是對的,所以她是對的
美麗無罪呀!!!!
如果她有罪,那官欣娜就有很大罪了.......

我都無話佢錯 -0-
因為我都深信佢係1個{美女}

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子
你只係識問人乜事......
咁你又乜事丫!!!
洗吾洗比青山電話你丫!!
你成日PE堂串我d fd....
我都冇理你喇!!
你仲要夠夠我d fd串wo!
收喇你!!!!!!!!
----------------------------------
我吾係地球人個話咁就入吾到chw喇......
chw只係比地球人入咋.....
都吾明你個腦生黎做乜....
你又吾識用腦wo!
串都吾識串-口-
死on{8+1=}
---------------------------------------
你話rain kai?!
佢kai就吾會串你同識串你喇!!!!
等我做下好心教下D個樣似牙婆ge潘子純喇!!
|<ai係解單純丫......
你咁話rain就錯喇!!!!!!!!
睇我幾好人...明未牙..婆婆?!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 傻tInG 的帖子
唔該你唔好係度罵人乜事啦!!好似你有事多D喎
我刀有話你啦,你又唔話番我
我而家話你呀!!~你個樣好{6+1}呀
話人唔係地球人,咁你係咩呀
ET牙??話你ET刀影衰D ET喇
仲有chw係地球人既,唔明就快D用下你果個就黎發霉既腦諗下喇

好心同你講多樣野喇,
唔好扮cool喇,好嘔心呀
諗下人地既感受,好慘架
我係咪好好人呢

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 MANTING=] 的帖子
回復 #51 沽河 的帖子

木咀你好Q煩牙....
我系樣爆,,,咁你勁樣爆囉*
我有生過牙...咁又點牙
我個D吾會留系我面上啵'SORRY*
我個FD系吾小心影你相..'
而你又岩岩果時串親我..咪放上面...
串咪串囉'我驚你怕怕咋*
再嘈...我周圍貼你相牙*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

其實POST張相上泥無人話你架
最多讚你姐 ..不過而家你係度話人
你就吾岩喇 ....串乜Q牙你 !
我地甘多對你一個牙 ...
想點牙 !暗示自己靚女的潘子純 !

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子
你地睇下佢個名先喇
好襯佢囉
柒人襯柒名!!!!!!!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...