加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 冇
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

.................

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [`CHIN-] 的帖子
我唔想死,,

我之前都有咁諗,,

但而家冇,,

我諗人生唔係冇意義既,,

可能係而家仲未搵到姐,,

所以唔好咁灰,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ~寶欣~ 的帖子
我都唔想死   你唔洗諗到死丫  我諗你有鍾意既人既    你咪當係為左你鍾意既人生存LO

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 YAN:D 的帖子
死左你乜都冇BO @Q@ ''
冇得玩. .. 冇得去旅行. ..''
人生好多野你都未試過 ''
會唔會太可惜呢 ?
人生有好自然有差. ..''
你連小小困難都過唔到. ..
第日出到來社會. ..
比人蝦死 ''''' -V- ''

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 死亡天使~~ 的帖子
死!!
唔使諗到咁灰ar
咁努力出諗點死
不如諗下其他野la

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子
你 經 歷 過  |) 咩 姐 ?!
                              咁 就 想 死 ?!
          如 果 我  系 你,,
                                              咁 我 死 十 次 都 吾 夠 喇 !!
            堅 強 D 喇!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙姿* 的帖子
刀系果句啦,,堅強D"
我之前刀好似你甘諗嫁,,
死左乜刀吾洗做"
但系你仲系到..有FD陪,,可以玩得好開心*
又可以做好多好多野,,
你死左,,乜刀冇,,身邊D人又會傷心喎"
所以,,諗清楚D先啦**

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

如 果 需 要 ,,
          我 可 以 陪 你!!
         朋 友 丫 麻^^

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2006-11-11 03:31 PM 發表
      如 果 需 要 ,,
          我 可 以 陪 你!!
         朋 友 丫 麻^^

一起諗起吾開心既野
就想死
又想喊
這時間
好似站在生死的邊緣
令我不知覺地想死..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 布丁-w- 於 2006-11-11 09:43 PM 發表

一起諗起吾開心既野
就想死
又想喊
這時間
好似站在生死的邊緣
令我不知覺地想死..

-000000-"好好GE佳句

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...