加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 今日無線既頒獎結果,,大家鐘唔鐘意?
載入中 ...
kAYa}=D
高級會員

會員編號 140979
精華 0
積分 1988
帖子 625
威望 0 點
I-See幣 13186 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-3-21
註冊天數 6624
來自 【﹏保良局馬錦明中學*MK ...
狀態 離線
  只顯示 kAYa}=D 的帖子
今日無線既頒獎結果,,大家鐘唔鐘意?

琴日就播完喇,,賽果都出左黎,,唔知大家鐘唔鐘意呢?

1. 最佳男主角 - 鄭嘉穎「天幕下的戀人」- 沈朗(Alan)
2. 最佳女主角 - 佘詩曼「鳳凰四重奏」- 魏瑜鳳、汪子君、白慧珍、戴思嘉
3. 最佳男配角 - 黃德斌「火舞黃沙」- 宋東陽
4. 最佳女配角 - 楊思琦「隨時候命」- 周小娟(Nikki)
5. 我最喜愛的電視男角色 - 「鐵血保鏢」尚智(四掌櫃) (馬浚偉飾)
6. 我最喜愛的電視女角色 - 「鳳凰四重奏」魏瑜鳳、汪子君、白慧珍、戴思嘉 (佘詩曼飾)
7. 飛躍進步男藝員 - 馬國明
「本草藥王」- 龐憲 、「女人唔易做」- 高志力 、「愛情全保」- 郭富勤 (Tim) 、「肥田囍事」 - 麥家輝
8. 飛躍進步女藝員 - 鍾嘉欣
「隨時候命」- 施楚淇(Sandra) 、「人生馬戲團」- 路丹 、「法證先鋒」- 林汀汀
9. 最佳節目主持 - 森美「15/16」
10. 最佳劇集 - 「女人唔易做」
11. 最佳綜藝資訊節目 - 「美女廚房」
12. 最具創意節目 - 「向世界出發」
13. 最佳外購節目 - 「阿笨與阿占」
14. 最佳宣傳片 - 「2006國際華裔小姐競選 - 絕色編」
15. 最具欣賞價值大獎 - 「向世界出發」
16. 萬千光輝演藝大獎 - 鍾景輝

男主角話係鄭嘉穎,,我當時真係O左嘴-0-,,佘詩曼拎左兩個獎,真係好好,因為講真佢做戲係唔錯,最佳男配果同飛躍進步男藝員調轉,,女配角真係唔洗講,楊思琦做戲都唔掂,,都唔明點解要俾佢-3-電視男角色果到無咩野,節目主持果到都好好,,最佳外購節目,,我覺得係女王的教室..但肥田一個獎都拎唔到,,真係好好笑,,加上果套野唔係好睇,,唔知你地覺得點呢?

有咩唔鐘意,,多多體諒..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
ying:)
吹水高手

會員編號 7098
精華 2
積分 15622
帖子 4838
威望 9 點
I-See幣 54867 錢
GAME幣 114 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2005-5-27
註冊天數 6923
狀態 離線
  只顯示 ying:) 的帖子
男主角我o咀l0r咩是-_-
鄭嘉穎刀吾系做左好耐戲姐-,-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
kAYa}=D
高級會員

會員編號 140979
精華 0
積分 1988
帖子 625
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6624
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 siube` 於 2006-11-11 05:07 PM 發表
男主角我o咀l0r咩是-_-
鄭嘉穎刀吾系做好耐戲姐-,-

佢做戲麻麻姐,,唔明點解會俾佢-3-

頂部
1234567;D
吹水新手
我愛`棒棒堂 =){` Latte*

會員編號 195927
精華 0
積分 4055
帖子 2606
威望 1 點
I-See幣 12874 錢
GAME幣 129 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紅魔鬼之星
閱讀權限 90
註冊 2006-8-1
註冊天數 6491
來自 HoNg KoNg
狀態 離線
  只顯示 1234567;D 的帖子
我覺得我鍾嘉欣拎冇咩野,,
我覺得佢做得ok*=]]

頂部
kAYa}=D
高級會員

會員編號 140979
精華 0
積分 1988
帖子 625
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6624
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 PHLOII 於 2006-11-11 05:16 PM 發表
我覺得我鍾嘉欣拎冇咩野,,
我覺得佢做得ok*=]]

嗯,,
我覺得佢應該拎最佳女配角..

頂部
LF!CINDY..=]
吹水新手

會員編號 89316
精華 0
積分 6334
帖子 2762
威望 4 點
I-See幣 24042 錢
GAME幣 109 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-12-20
註冊天數 6715
狀態 離線
  只顯示 LF!CINDY..=] 的帖子
佘詩曼我覺得佢拎係抵...
鄭嘉穎..我係前幾日個明報話佢拎到...不過竟然係真..無咩感覺..
因為個個男主角候選人無一個係特別鐘意..
最具欣賞價值大獎我覺得唔應該係向世界出發囉=]
最佳外購節目我覺得係王子變青蛙 or 神雕俠侶=]
對最佳宣傳片無咩感覺..但係我唔覺得絕色編拎到 ...
其他都ok `

我愛 鬼 - 綸 - SA - 煜
頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
I-See幣 77550 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2005-12-6
註冊天數 6730
狀態 離線
  只顯示 CHARMAINE晴 的帖子
男主角應該係馬德鐘LO...

頂部
灰;
吹水中手

會員編號 16814
精華 0
積分 13430
帖子 3625
威望 0 點
I-See幣 39034 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-7-7
註冊天數 6882
狀態 離線
  只顯示 灰; 的帖子
最佳男主角真系唔鍾意囉..鄭嘉穎講真做戲唔系好得囉-3-''
表情又無乜喎-3-''
馬德鐘好不知幾多..唉..都唔明點解佢拎極都拎唔到既..好似上年酒店風雲甘!
好唔公平囉..人地做甘多年..戲又做得好過佢..都拎唔到..佢做果2套劇就拎到!
其實我唔明我最喜愛的電視女角色同最佳女主角有咩分別-3-''
系咪1個觀眾揀..1個TVB選-3-

頂部
kAYa}=D
高級會員

會員編號 140979
精華 0
積分 1988
帖子 625
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6624
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 LF!CINDY..=] 於 2006-11-11 05:44 PM 發表
佘詩曼我覺得佢拎係抵...
鄭嘉穎..我係前幾日個明報話佢拎到...不過竟然係真..無咩感覺..
因為個個男主角候選人無一個係特別鐘意..
最具欣賞價值大獎我覺得唔應該係向世界出發囉=]
最佳外購節目我覺得係王子變 ...

我好同意你既講法=],,
鄭嘉穎同呀佘都拎獎,
我響東方都睇到
我果時都唔係咁信,
但真係講中左-3-
肥田一個獎都無拎到,
就真係幾好笑下..-V-

頂部
kAYa}=D
高級會員

會員編號 140979
精華 0
積分 1988
帖子 625
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6624
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 CA` 於 2006-11-11 05:52 PM 發表
最佳男主角真系唔鍾意囉..鄭嘉穎講真做戲唔系好得囉-3-''
表情又無乜喎-3-''
馬德鐘好不知幾多..唉..都唔明點解佢拎極都拎唔到既..好似上年酒店風雲甘!
好唔公平囉..人地做甘多年..戲又做得好過佢..都拎唔到.. ...

我覺得男主角分明明俾鄭嘉穎嫁啦

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...