加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 愛 上 了 他 ,,,,, { 加 左 幾 句 }
載入中 ...
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
I-See幣 13534 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-5-15
註冊天數 6934
來自 黃 大 仙 *U*
狀態 離線
  只顯示 小ying`. 的帖子
愛 上 了 他 ,,,,, { 加 左 幾 句 }

我 係 前 一 個 月 ,, 愛 上 左 一 個 男 仔 ..
佢 有 女 朋 友 既 .. 但 係 佢 地 好 少 傾 計 ..
個 男 仔 呀 媽 又 唔 比 個 男 仔 同 女 仔 傾 電 話 ..
所 以 我 都 唔 知 佢 同 佢 女 朋 友 係 屋 企 有 冇 傾 電 話 ..
m s n 我 諗 有 掛 ..
我 好 似 做 左 第 3 者 咁 .. 其 實 我 係 同 佢 同 班 g e ..
佢 仲 坐 我 隔 離 T I M .. 以 前 佢 會 同 我 講 笑 ..
講 我 玩 .. 講 我 打 交 ..
有 時 真 係 好 開 心 ..
又 可 以 坐 係 佢 隔 離 一 齊 食 飯 ..
但 係 聽 日 .. 第 2 學 段 開 始 ..
要 調 位 L U .. 我 超 唔 開 心 ..
我 又 唔 知 我 坐 邊 ..
但 係 我 一 定 唔 可 以 再 同 佢 一 齊 坐 嫁 啦 ..
到 左 E 家 .. 我 GE 心 情 就 好 似 跌 左 落 谷 底 咁 ,,
好 想 喊 .. 但 係 我 要 堅 強 ,, 唔 可 以 喊 ..
我 E 家 真 係 好 想 打 比 個 老 師 ,,
問 下 佢 我 坐 邊 ,,, 可 唔 可 以 同 個 男 仔 一 齊 坐 ..

我 E 家 點 算 好 丫 !?
有 冇 人 可 以 幫 下 我 /_____\

加 多 幾 句 吧 ,,,

之 前 佢 係 度 發 脾 氣 ..
我 果 時 未 同 佢 講 話 我 中 意 佢 ( 係 m s n 講 )
佢 有 一 日 唔 知 做 咩 好 嬲 ..
我 見 到 好 似 有 D 想 喊 咁 ..
跟 住 我 就 話 ,,, " 你 做 咩 呀 !? " ( 唔 係 好 惡 果 D .. 不 過 唔 可 以 話 溫 柔 )
咁 佢 就 冇 答 我 .. 果 時 我 同 坐 係 佢 後 面 果 個 男 仔 玩 緊 ..
咁 佢 就 唔 玩 啦 .. 跟 住 我 同 果 個 男 仔 玩 到 幾 開 心 果 陣 ..
佢 冇 啦 啦 一 拳 打 左 落 張 " 台 " 度 ..
果 時 上 緊 堂 .. 我 地 冇 咩 人 會 聽 書 GE ..
跟 住 我 問 佢 咩 事 啦 !? 佢 唔 答 我 ..
我 見 到 佢 眼 紅 .. 我 好 想 喊 ..
雖 然 我 唔 知 佢 做 咩 喊 ..
但 係 我 好 唔 開 心 .. 我 未 見 過 佢 咁 GE 樣 ..
跟 住 我 同 返 我 一 個 好 好 GE 朋 友 講 ,,
佢 話 ... 緊 係 啦 !! 可 能 佢 中 意 你 呢 ..
               你 同 果 個 男 仔 係 度 玩 ,, 係 我 都 嬲 啦 ..
不 過 我 唔 多 信 佢 講 果 D 野 囉 ..
我 就 食 野 啦 = =''

講 完 > . <

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
海`
吹水大王

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 36813
精華 1
積分 620
帖子 17797
威望 0 點
I-See幣 26473 錢
GAME幣 131 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-9-1
註冊天數 6825
狀態 離線
  只顯示 海` 的帖子
哈哈"
佢D動作好似我甘度"
但有D唔似"
其實"
你可以主動問佢

세상 끝날 때까지 너를 사랑해 
난 니가 기뻐하는 일이라면 모든 다 할게 

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6934
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 我是晴:] 於 2006-11-25 06:35 PM 發表
哈哈"
佢D動作好似我甘度"
但有D唔似"
其實"
你可以主動問佢

我 唔 夠 膽 ,,
我 E 家 都 唔 知 點 算 好 ..
上 次 同 人 玩 誠 實 與 大 膽 ..
我 地 靜 係 比 簡 大 膽 ..
佢 地 要 我 係 學 校 同 佢 講 I LOVE YOU 呀 > . <
我 唔 想 調 位 呀 !!
就 算 調 位 .. 我 都 想 同 佢 坐 /_____\
好 煩 呀 !!!!!!!!

頂部
海`
吹水大王

榮譽勳章

會員編號 36813
精華 1
積分 620
帖子 17797
威望 0 點
GAME幣 131 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-9-1
註冊天數 6825
狀態 離線
  只顯示 海` 的帖子
呢D我都試過"
但你唔好忘記
佢始終都有個女朋友係度
你一係就同佢講
唔係就忘記佢

頂部
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6934
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 我是晴:] 於 2006-11-25 06:53 PM 發表
呢D我都試過"
但你唔好忘記
佢始終都有個女朋友係度
你一係就同佢講
唔係就忘記佢

但 係 我 怕 我 同 左 佢 講 ,,

佢 會 以 後 唔 理 我 .. 唔 同 我 講 野 ..

你 FROM 幾 !?

頂部
海`
吹水大王

榮譽勳章

會員編號 36813
精華 1
積分 620
帖子 17797
威望 0 點
GAME幣 131 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-9-1
註冊天數 6825
狀態 離線
  只顯示 海` 的帖子
唔可以為左一個驚字而唔敢講
你咁做只會令到自己更加唔開心更加辛苦

同佢講吧

我F.3

頂部
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6934
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 我是晴:] 於 2006-11-25 06:59 PM 發表
唔可以為左一個驚字而唔敢講
你咁做只會令到自己更加唔開心更加辛苦

同佢講吧

我F.3

我 之 前 係 M S N 同 佢 講 過 話 我 中 意 佢 ,,
跟 住 佢 L O C K 左 我 M S N ,,,
E 家 仲 D E L 埋 T I M ,,
我 怕 我 講 左 會 更 痛 苦 > . <

我 F , 1

頂部
海`
吹水大王

榮譽勳章

會員編號 36813
精華 1
積分 620
帖子 17797
威望 0 點
GAME幣 131 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-9-1
註冊天數 6825
狀態 離線
  只顯示 海` 的帖子
長痛不如短痛"
佢咁做係因為佢唔知點樣面對你"

但我覺得佢係對你有意思的

頂部
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6934
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 我是晴:] 於 2006-11-25 07:07 PM 發表
長痛不如短痛"
佢咁做係因為佢唔知點樣面對你"

但我覺得佢係對你有意思的

我 諗 我 都 係 要 比 少 少 心 理 準 備 自 己 ..
因 為 可 能 我 講 完 會 好 H U R T > . <

我 唔 知 點 解 我 放 棄 唔 到 佢 ,,
因 為 我 感 覺 到 佢 係 中 意 我 ge ,,
不 過 我 諗 係 我 胡 思 亂 想 吧 _!

點 解 你 會 覺 得 佢 對 我 有 意 思 !?

以 前 可 能 有 ..
不 過 l e i 排 佢 就 有 時 改 我 花 名 ..
仲 話 比  1E D 人 聽 ..
又 愛 又 恨 > . < 唉 *

頂部
海`
吹水大王

榮譽勳章

會員編號 36813
精華 1
積分 620
帖子 17797
威望 0 點
GAME幣 131 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-9-1
註冊天數 6825
狀態 離線
  只顯示 海` 的帖子
鍾意人個人唔洗原因+"
佢而+咁做係想你對佢死心"
其實我自己都試過比人咁對我...
到左而+佢都唔肯同我講返野"

受一刻GE傷害
好過痛咁耐丫

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...