加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 比個正面D既信息你地
載入中 ...
cicky82089
吹水學徒
禁止登 6

會員編號 97811
精華 0
積分 4415
帖子 2350
威望 8 點
I-See幣 33342 錢
GAME幣 49633 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-1-5
註冊天數 6699
狀態 離線
  只顯示 cicky82089 的帖子
比個正面D既信息你地

其實e家你地和我的心情都一樣,希望一開機可以見番個馬場,見到連線失敗都冇哂心機!
實在我個人真係十分之喜愛這GAME,同這GAME好似結下不解之緣咁,由02年頭開始玩起
到現在,大大話話都用左差唔多五萬cash,並冇吹水,你地唔好誤會,我唔係特別有錢,只不
過呢個GAME比到我追求既果種感覺,一D未知既慾望,同一點點既求知慾,基本上呢個GAME
差唔多將我整個機組都改變左(即時間表),將我每日所剩既時間都差唔多比哂佢,就連我
返工(有電腦)既地方都有這GAME存在,這乃個人感受,就連我自已都覺得有點兒過份.
最近呢兩日好悶既情况下開左馬場風雲玩....想嘔!!!!真係好悶,攪到好似界毒咁.連D時間
都好似有D多餘咁........!
講番正題...睇左D  post兩曰都冇乜出字並唔係唔想幫手,實在我都好似當左個馬場係我咁,
静静地話你地聽,早兩曰前我己經出mail比新先問佢地想點,有乜野可以協助,係私人信件,
但結果係冇回覆.....!
其實我都明大家既心態,好似被騙咁,咁你地又明唔明佢點解要結業或者走佬呢,可能佢都
唔想,佢都好想継續亦未定,已做生意既角度泥睇,一個得三幾十人玩既game,已一個生存5
年咁耐既game泥講佢己經捱得下,都唔使多講今次實The End.....
你地咁支持呢個game,好似東邪兄咁講叫新先交出數句,搵D有心人招頂...server...等等!
唔係潑你地冷水,就算新先比你地招頂,佢地要賣埋版權費等....要你地五六十萬咁講,咁
你地每人又佔幾多比例呢,每人十萬好未?唔係話你地冇錢比,呢幾十萬出左之後又點呢?
話你知唔止版權費咁小,呢個game十居其九係錢銀問題才會關閉,而且佢既負債一定唔止
十零卄萬咁簡單,要招頂起碼要頂埋D舊数......才到馬場既版權問題.....!
按現時咁既人数,要頂呢個game非要搵大公司去承接不可,大家走埋一齊要傾都係點樣迫
個老細出泥啫,咁出泥又可以點....希望你地三思而後行.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
8boy
初級會員

會員編號 72149
精華 0
積分 1843
帖子 219
威望 0 點
I-See幣 13970 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-15
註冊天數 6751
來自 生人勿近
狀態 離線
  只顯示 8boy 的帖子

QUOTE:
原帖由 cicky82089 於 2006-12-12 04:35 AM 發表
其實e家你地和我的心情都一樣,希望一開機可以見番個馬場,見到連線失敗都冇哂心機!
實在我個人真係十分之喜愛這GAME,同這GAME好似結下不解之緣咁,由02年頭開始玩起
到現在,大大話話都用左差唔多五萬cash,並冇吹水 ...

比盡佢十萬頂晒(連版權)全包.....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
8boy
初級會員

會員編號 72149
精華 0
積分 1843
帖子 219
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6751
來自 生人勿近
狀態 離線
唔係要新先..使乜頂舊數....

頂部
cicky82089
吹水學徒
禁止登 6

會員編號 97811
精華 0
積分 4415
帖子 2350
威望 8 點
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-1-5
註冊天數 6699
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 8boy 於 2006-12-12 04:50 AM 發表
唔係要新先..使乜頂舊數....

8哥           你個人認為新先會否咁易就交個版權比你,雖然馬場既版權係唔使咁貴,但以新先負債在先,
做得掂洗乜招頂出去呢!有錢賺都唔會接埋啦......!

頂部
Ray.
初生嬰兒

會員編號 231711
精華 0
積分 379
帖子 10
威望 0 點
I-See幣 11028 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-17
註冊天數 6384
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 Ray. 的帖子
我同意 白生所講.. 呢隻game 跟本冇可能玩得番 ,,跟本玩家自己唔會頂得起佢條 數來重開個game 大公司也唔會為左我[木數十玩家( 都唔知有冇) 去月月蝕錢 咁為呢個game...
就萛點投拆 也是白費心機..沒人理會 最多就上下報紙...跟本唔會有開番的一天,..做生意要蝕,,誰去做呀?? 你地在玩家角度,,緊係唔開心...被人昆的感覺...冇計的...由佢打萛汁,,,到出左三次新野來昆水時...是立 了心走人...己係事實...
但我估 好快市場會再有番同頪的遊戲,.... 不如休息下..等d新game 出  再續前緣吧....

頂部
cicky82089
吹水學徒
禁止登 6

會員編號 97811
精華 0
積分 4415
帖子 2350
威望 8 點
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-1-5
註冊天數 6699
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Ray. 於 2006-12-12 06:43 AM 發表
我同意 白生所講.. 呢隻game 跟本冇可能玩得番 ,,跟本玩家自己唔會頂得起佢條 數來重開個game 大公司也唔會為左我[木數十玩家( 都唔知有冇) 去月月蝕錢 咁為呢個game...
就萛點投拆 也是白費心機..沒人理會 最多 ...

果然有小許見地,Who are You??講泥聽聽......!

頂部
Ray.
初生嬰兒

會員編號 231711
精華 0
積分 379
帖子 10
威望 0 點
I-See幣 11028 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-17
註冊天數 6384
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 Ray. 的帖子
我??  小人物 ,一名 呵呵^v^

頂部
8boy
初級會員

會員編號 72149
精華 0
積分 1843
帖子 219
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6751
來自 生人勿近
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 cicky82089 於 2006-12-12 05:15 AM 發表

8哥           你個人認為新先會否咁易就交個版權比你,雖然馬場既版權係唔使咁貴,但以新先負債在先,
做得掂洗乜招頂出去呢!有錢賺都唔會接埋啦......!

新先搞到咁田地,仲想賺錢,想賺錢當初唔搞好d.....
呢類型game係有得搞,係新先官理不善,究由自取....

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...