加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 繆豪一個換七個. .. 上頭條 *
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 YAN:D 的帖子
繆豪一個換七個. .. 上頭條 *

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

上左東方同蘋果頭條. ..''
今朝起身知. .. 即落街買. ..''
如果佢知佢咁叻仔. ..`
幫左咁多人. .. 又上埋頭條. .`
一定好開心呢 **

繆豪你好偉大. ..  ;;
無論係我地身邊. .. 定係神既身邊 **

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 不能顯示名字 的帖子
我都買左份東方黎睇啦,繆媽媽做得好呀

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ╰cat╮ 的帖子
我首先覺得呢件係一件慘事
無一點值得高興....
我只可以講..
好偉大!!!!
1個換7個..
我覺得好諷刺∼
究竟自生生命重要..定係其他人生命緊要??
好難去搵答案∼

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 不能顯示名字 的帖子

QUOTE:
原帖由 ╰cat╮ 於 2006-12-22 10:57 AM 發表
無一點值得高興....
我只可以講..
好偉大!!!!
1個換7個..
我覺得好諷刺∼
好難去搵答案∼

本身應該高興既,唔係我地
係一D換左器官既人

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 YAN:D 的帖子

QUOTE:
原帖由 ╰cat╮ 於 2006-12-22 10:57 AM 發表
無一點值得高興....
我只可以講..
好偉大!!!!
1個換7個..
我覺得好諷刺∼
好難去搵答案∼

自生已死亡. ..  如果沒有車禍一事. ..''
自生生命根本在此. ..
如果你死去既時候..`
你仲要覺得自生生命比什麼都重要 ''
我認為呢個係自視過高 ''
繆豪幫左咁多人. ..
應該為佢而開心. .. 因為佢令我地好自豪. ..`
呢一件事. .. 係人都知係慘事. .''
你又知我地冇傷心過 ?
冇喊過. ..  我地識佢既人都知 ..`
繆豪離世. .. 我地喊係冇用...
繆豪都唔想見到 ''
可能你覺得好諷刺. ..
但我不覺得. ..''

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Heyo. 的帖子

QUOTE:
原帖由 大恩 於 2006-12-22 11:04 AM 發表

自生已死亡. ..  如果沒有車禍一事. ..''
自生生命根本在此. ..
如果你死去既時候..`
你仲要覺得自生生命比什麼都重要 ''
我認為呢個係自視過高 ''
繆豪幫左咁多人. ..
應該為佢而開心. .. 因為佢令我地好 ...

如果我離開左,,
我都會捐出我d器官,,
係離開左之後可以幫到人我會好開心架,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [`CHIN-] 的帖子
佢MAMI做得好岩!!

因為可以幫到人,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子
好 偉 大 牙>v<
        我 牙 媽 都 對 佢 讚 口 不 絕 -v-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ♀﹏小彤 的帖子
我覺得佢好偉大....
我以佢為榮呀....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 【Siu琪】 的帖子
禾覺得系因為神知道佢的離去,,,
系可以幫到甘多人,,先會比佢甘安心地離去,,
如果吾系,,,佢可能刀仲會繼續甘生活,,,,
禾諗佢依家肯定系系天國到巧開心咖,,,,

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...