加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: msn...icq
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 林[邦] 於 2006-12-27 06:08 PM 發表
屌你,,我xanga都上唔撚到

咁 都 吾 咁  火 牙-口-"
妹 妹 驚 驚 嫁 ..."*=~=

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 林[邦] 的帖子

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2006-12-27 06:20 PM 發表

咁 都 吾 咁  火 牙-口-"
妹 妹 驚 驚 嫁 ..."*=~=

你係邊個?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SF 的帖子
全部都得w0r -33-"
2百幾人得果8個人on -00000-"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 YAN:D 的帖子
點解要我請你唱k -0- ?
係都唔到我請啦 `
我咁窮, ,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 死kai子 的帖子

QUOTE:
原帖由 ╰cat╮ 於 2006-12-27 12:50 PM 發表
點解我 msn icq 乜叉都上唔到架
連yahoo都上唔到
全部server 都係 台灣果到??

話時話..大家feel唔feel到震??
我feel到唷

吾係香港地震牙..
係台灣地震..
因為msn 同 icp 係台灣出+
好多野都係哂佢個到
所以
我地香港d msn 同icp上吾到lor
可能要等多幾先有得用
or
聽日就用得\

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 林[邦] 於 2006-12-27 06:33 PM 發表

你係邊個?

我 吾 知 我 乜  水 Ti|\/|...*
  只 係 知  我 細 過 你><"
  姐 係 你 d 師 妹丫-3-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

o|\|到|\/|S|\|喇-v-
但 係 得 一 個 人 on-3-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [穎]] 的帖子
我都on到MSN喇!`

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 林[邦] 的帖子
頂,,我仲係唔得

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ╰cat╮ 的帖子
你就慘 少少=.="
我係乜水??
我f幾???
我...係 小聰=0=~
大恩的僕人=.=""(老吹)
我...f8 =_="

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...