加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 悶死我喇-3-
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子
悶死我喇-3-

上 緊 電 腦 堂><"
悶 死...*
都 吾 知 有 咩 做...
有 冇 人 丫?!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 →§阿敏§← 的帖子
下-口-

上電腦堂....有得玩電腦咁正!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 →§阿敏§← 於 2007-1-3 11:21 AM 發表
下-口-

上電腦堂....有得玩電腦咁正!!

個 老 師 知 道 只 係 講 幾 句...*
佢 吹 我 吾 漲....
>v<"個 老 師 好 林 牙"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙姿* 的帖子
好大膽喎你...
咩老師牙!?
MISS CHAN 牙`?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 牙姿* 於 2007-1-3 07:42 PM 發表
好大膽喎你...
咩老師牙!?
MISS CHAN 牙`?

-口-"咁 叫 大 膽...*
我 爆 粗 鬧 老 師 果 d 叫 咩-3-"
死 肥 鄭 教 我 電 腦 丫>v<"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ╰cat╮ 的帖子
肥鄭肉厚...
緊係 林 啦=0=v
上堂可以任玩
只要做齊d野比佢就得~~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ╰cat╮ 於 2007-1-4 10:53 AM 發表
肥鄭肉厚...
緊係 林 啦=0=v
上堂可以任玩
只要做齊d野比佢就得~~

我 吾 做 齊 都 得...*
------------------------
唱 衰 死 肥 鄭 先-v-"佢勁|oR牙 `

佢今日勁o|\|9...*
今日有兩次我系佢面前講咸濕叮噹....
第一次係小息,,
只系"ban"住我..
lunch果陣我孜叫...
佢應\/\/o!
之後叫我個名,,,
我冇理到|||"
佢就勁大聲嗌我個名....
之後...
我:乜春牙?!咁大聲叫我個名託咩?!
死 肥 鄭:陣間|ucnh黎見我...*
我:依家咪見到你囉,,陣間有乜好見牙?!{細聲}
見囉見飽佢{吾細聲}
幾次經過佢課室都有大叫:
我:d8公吾係自認系咸濕叮噹牙?!!
我:我話XXX之麻話你咩?1
我:ONON地嫁!!

之後食完飯咪見佢囉...*
佢:知吾知做乜要見我丫?!
我:我又吾係你點知姐...
佢:真係吾知?!
我:下,,聰明GE我估計..M...
系咪因為我叫XXX做咸濕叮噹牙?!{扮晒野>V<}
佢:(佢吾聲出一陣..)系牙,,,
吾好係我面前叫人地個花名!!
仲有吾好大聲講野!!!
我:我邊有大聲講野牙?!
果d叫大聲?!
咁我平時同人嗌交果d叫咩牙?!
你講晒...
佢:我就覺得大聲囉,,
我:仲有香港有言論自由,,,,我講人花名有咩問題...
吾好話你以為我話緊你.......好多人都咁佢佢喇-v-"
佢:你d態度好有問題wo~你吾覺咩?!
我:我d態度好成咁..邊會有問題牙?!
我真係吾覺囉,,,咁真係吾知邊個有問題喇!!
佢:你吾覺我覺\/\/o~
我:咁呢d見人見志姐,,
總之我覺得自己好乖囉...
冇問題\/\/o~~
佢:(冇聲出一陣)

我:咳咳,,冇野講我就落去野排球喇(行左一半)
佢:返番黎...
我:又乜行牙?!快講喇,,趕住落去打波丫...*
佢:知吾知以後要做咩牙?!
我:得喇,,知喇!!!!!!!!88(又行左一半)
佢:未講完牙...
我:又乜事牙.......
佢:咁你以後要點做丫...
我:吾好係你而前講[[咸濕叮噹]]丫麻...
知喇...                            ^特別大聲
佢:吾系..係叫你吾好係我面前叫人花名,,
吾好咁大聲講野...
仲有態度要好d!
我:明白.........都話我態度好好囉..
佢:係喇,,係今日做咩吾帶眼鏡牙?1
我:吾記得帶咪吾帶囉...
佢:哦
我:話時話,,我冇帶眼鏡關佢鬼事牙?!
佢:擔心下你姐....
我:哦...都知冇野講喇,,88(走左)

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2007-1-4 07:46 PM 發表

第一次係小息,,
只系"ban"住我..
...

佢係咪d中文語言地左d呢,,,,,,,,,
講講下你話佢咸濕叮噹,,,,,,
講完就就問你做 口麥 冇"大"眼鏡
又關話佢咸濕叮噹d 口麥 事呢??

(上述只是好奇問問)

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 RAIn屎 的帖子

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2007-1-4 07:46 PM 發表

第一次係小息,,
只系"ban"住我..
...

串得好!!!
好彩我電腦堂2年都唔係跟佢間房姐,,,
睇佢個樣都知佢悶LA,,,
近排佢教電腦,,,
成班人釣哂魚,,
陳SIR{陳卓文}1教,,,
嘩,,個個精神哂**
都唔知佢識唔識教書,,,
教到我地釣哂魚-3-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 布丁-w- 於 2007-1-4 09:14 PM 發表

佢係咪d中文語言地左d呢,,,,,,,,,
講講下你話佢咸濕叮噹,,,,,,
講完就就問你做 口麥 冇"大"眼鏡
又關話佢咸濕叮噹d 口麥 事呢??

(上述只是好奇問問)

佢 冇 野 搵 野 問 ...*
O|\|9囉!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...