加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: f1女仔..邊個最樣哀衰
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 HanG4321 的帖子

QUOTE:
原帖由 YanYan~ 於 2007-1-8 09:00 PM 發表
無錯~~
我都好想知道邊個係黎少婷ar?????
你係咩班?????
你右知道潘子純好樣衰????
你係邊個????

2a l0`我點解吾知潘子純樣衰 ?
你吾知潘子純樣衰咩 ?潘子純個POST我開架 -0-
你理我邊個 !你又邊個牙 !?
黎少婷咪1c班三條`笨`辮囉 !

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 MANTING=] 的帖子

QUOTE:
原帖由 HanG4321 於 2007-1-9 09:57 PM 發表

佢吾系樣衰'系極樣衰囉*
佢D瘡嚇死我牙*'
佢又肥啵*非樣衰莫屬*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SF 的帖子
我諗問F.1 邊個最靚會易答D -00-"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 *戀之櫻花* 的帖子

QUOTE:
原帖由 YanYan~ 於 2007-1-8 06:21 PM 發表
KAKA!!
WAIWAI, 我唸佢應該係F.1!!!
邊個女仔最樣衰, 不如你自己SEE不 LO.....

無錯,佢係F.1 ge=.=
咩叫做[不如你自己SEE不 LO..... ]呀?
仲有,我唔係WAIWAI呀!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 用戶name 的帖子
[box=#CC3333]潘子純!!!潘子純迷X咗好多人LA!
                              怕怕AR

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 蘇蘇 的帖子

QUOTE:
原帖由 HanG4321 於 2007-1-9 09:57 PM 發表

我的fds個個都話她們最佳拍擋!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ★小琳 的帖子
*潘子純`黎少婷

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 katie17 的帖子

QUOTE:
原帖由 蘇蘇 於 2007-1-10 06:40 PM 發表

我的fds個個都話最佳拍擋!!!

她們是誰??

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 蘇蘇 的帖子

QUOTE:
原帖由 katie17 於 2007-1-11 04:50 PM 發表

她們是誰??

潘子純`黎少婷

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 katie17 的帖子

QUOTE:
原帖由 蘇蘇 於 2007-1-11 06:08 PM 發表

潘子純`黎少婷

她們不是好朋友!!
潘子純....我覺得佢好樣衰

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...