加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 你地考試前有無溫習?????
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 YanYan~ 的帖子
回復 #2 tonya 的帖子

吓........
真的嗎??
噤你懂不懂得做ar??

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

回復 #3 士多啤梨妹 的帖子

kaka.......
噤快d溫書la!!!!
唔好俾人鬧wo!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

回復 #4 顛喵﹏。 的帖子

溫 左 音 樂 同 美 術???
噤你唔駛溫中文,英文個d咩?????

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

回復 #5 p001040 的帖子

溫 左 dd........
我驚你溫左噤小,攞唔都75 wo~~
你對你自己得噤小的要求,
你永遠都唔會進步的!!!
快d溫多d書la............

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

回復 #6 *戀之櫻花* 的帖子

*戀之櫻花*:
我同你都有小小相似wo~~~
kaka keke
但係我自己對歷史都幾有信心,
但係我math 同 中文 就無d信心la!!!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

回復 #7 林[邦] 的帖子

佢都可能有噤勁!!!
因為我同佢一班的!!!!
佢d成績都幾好,唔算太差!!!!!!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

回復 #8 蘇蘇 的帖子

我就唔信la!!!!
無可能wo~~
唔溫,應該唔會攞好的分數;
但係如果你真係有溫到,
你d分數一定會好好的,
你自己都會好happy~~~~~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

回復 #9 ─龤鉛||糖糖B 的帖子

唔會~~
你對你自己唔好噤無信心la,
你一定可以去f.2的,
唔好噤傷心la!!!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

回復 #10 小笨友 的帖子

你快d溫書la,
你唔驚你攞唔到好的分數ar???
祝你test會好la!!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [[童] 的帖子
冇嫁
    鄍坏簬克A??!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...