加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: gm有誠意就出黎傾下(或電話)
載入中 ...
8boy
初級會員

會員編號 72149
精華 0
積分 1843
帖子 219
威望 0 點
I-See幣 13970 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-15
註冊天數 6744
來自 生人勿近
狀態 離線
  只顯示 8boy 的帖子
gm有誠意就出黎傾下(或電話)

你冇野保證到..我地出錢都係白出..
其實錢唔係大問題..
問題係有時壞左都冇人知=.=""
gm你反正唔搞,點解唔放手..
比我地搵人管理....
起碼,壞左,出唔到馬,馬唔返,馬唔大..等等問題'''
我地可即時搵人改返...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cicky82089
吹水學徒
禁止登 6

會員編號 97811
精華 0
積分 4415
帖子 2350
威望 8 點
I-See幣 33342 錢
GAME幣 49633 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-1-5
註冊天數 6693
狀態 離線
  只顯示 cicky82089 的帖子
算吧啦!
呢條友成個太空人咁,有問(不)答,我最少e佢3次,一次都唔覆.都唔知佢想點.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
GMXX (官方人員)
初生嬰兒

會員編號 71438
精華 0
積分 1130
帖子 35
威望 0 點
I-See幣 28636 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-13
註冊天數 6746
狀態 離線
  只顯示 GMXX 的帖子
8,我當然願意放手呀,不過我真係唔想上身,你諗諗你地之前的態度,又要告又要斬,我好細膽的,如果真有人願意學習接手馬場既管理,我好樂意,不過起碼要學半年,係一件好複雜既事
其實即使以後馬場真的不在了,你仍然可以 email 比我傾傾,因為我覺得你係比較正常一個人

頂部
ctoduck888
初生嬰兒

會員編號 71530
精華 0
積分 590
帖子 21
威望 0 點
I-See幣 11177 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6746
狀態 離線
  只顯示 ctoduck888 的帖子
我都冇玩好耐,近排上黎see先知咁大件事,睇過d回覆
我覺呢位GMXX可能係新先渣弗人都未定kaka

頂部
8boy
初級會員

會員編號 72149
精華 0
積分 1843
帖子 219
威望 0 點
I-See幣 13970 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-15
註冊天數 6744
來自 生人勿近
狀態 離線
  只顯示 8boy 的帖子

QUOTE:
原帖由 GMXX 於 2007-1-11 03:28 PM 發表
8,我當然願意放手呀,不過我真係唔想上身,你諗諗你地之前的態度,又要告又要斬,我好細膽的,如果真有人願意學習接手馬場既管理,我好樂意,不過起碼要學半年,係一件好複雜既事
其實即使以後馬場真的不在了,你仍然可以 ...

gm..或者你真係冇時閒搞,你就放手..或者(幫幫我地)真係誠意搵你幫..
計過數..應該夠錢交租..馬場玩家e+約有50人月費=4000蚊..
加埋點數..應夠5100數..或者加送d物品..可谷多d錢返..
Sample Textgm如果你肯的話,我搵馬場玩家傾,再搵代表搵你ok

頂部
BlackJ
初級會員

會員編號 71869
精華 0
積分 848
帖子 132
威望 0 點
I-See幣 12519 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6746
狀態 離線
  只顯示 BlackJ 的帖子

QUOTE:
原帖由 GMXX 於 2007-1-11 03:28 PM 發表
其實即使以後馬場真的不在了,你仍然可以 ...

GMXX

老實講,新先9月攪清盤,11月出金馬是好有問題。心水清d都知乜事(唔想上身kaka),
我地唔係要追究,我地只希望爭取到最後一步,學單眼佬 話齊盡救 kaka。

不過我有d野好唔明,以馬場人流一年前人流已唔夠交 PCCW server $
為什麼,唔一早轉平d server。

其實馬場d玩家好善良又忍得,絕對係馬場最重要資產 kaka。
大家對馬場管理有好大既寬容,大家既希望只係跑下馬,配下馬,吹下水。

BJ

頂部
cicky82089
吹水學徒
禁止登 6

會員編號 97811
精華 0
積分 4415
帖子 2350
威望 8 點
I-See幣 33342 錢
GAME幣 49633 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-1-5
註冊天數 6693
狀態 離線
  只顯示 cicky82089 的帖子
.講得好岩,非常同意以上講法..

頂部
Noah
嬰兒上路

會員編號 71787
精華 0
積分 688
帖子 92
威望 0 點
I-See幣 11152 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6746
狀態 離線
  只顯示 Noah 的帖子

QUOTE:
原帖由 BlackJ 於 2007-1-11 11:16 PM 發表

GMXX

老實講,新先9月攪清盤,11月出金馬是好有問題。心水清d都知乜事(唔想上身kaka),
我地唔係要追究,我地只希望爭取到最後一步,學單眼佬 話齊盡救 kaka。

不過我有d野好唔明,以馬場人流一年前人 ...

最欣賞你呢句........大家對馬場管理有好大既寬容

kakakakakakaaaaaaaaaaaaaaaaa

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...