加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 梁x傑好煩ge 請投票
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 光之戰士 的帖子
梁x傑好煩ge 請投票

要回 唔回無雀...

本帖最近評分記錄
YAN:D   2007-2-19 11:29 AM  代幣  -6   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 *戀之櫻花* 的帖子
冇得揀...
我唔識佢..
揀左煩....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 LIN豬` 的帖子
  佢系邊個都吾知

點簡?! -3-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 小笨友 的帖子
??????係唔係1e???如果係is超級煩

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 林[邦] 的帖子
邊個泥架~~~~~~~~~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子
妖!!
人 地 係 煩 都 吾 洗 咁 話 佢 牙?!
咁 人 人 都 有 吾 好 gE 野 喇,,,
憎 埋 自 己 好 冇?!
你 咁 開 PosT話 佢 我 都 覺 你 好 仆 竹弓5囉
仲 要 投 票 冇 得 "簡" 吾 煩 \/\/o~
你 D心 地 都 吾 好 喇**
煩!!!
我 覺 得 佢 進 步 左 好 多 喇..."
都 冇 之 前 咁 煩 喇!!
吾 好 再 咁 對 佢 喇!!"
人 地 好 慘 嫁!!*
仲 有..."
吾 夠 D 人 賤 囉....
考 試 都 拎 人 個 筆 袋 出 出 面 ...
又 勁 遲 先 認 \/\/O∼
搞 到 成 班 遲 放 學"
仲 搞 到 有 d 男 仔 以 為 我 做 囉***

本帖最近評分記錄
YAN:D   2007-2-19 11:28 AM  代幣  -4   
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2007-1-11 05:46 PM 發表
妖!!
人 地 係 煩 都 吾 洗 咁 話 佢 牙?!
咁 人 人 都 有 吾 好 gE 野 喇,,,
憎 埋 自 己 好 冇?!
你 咁 開 PosT話 佢 我 都 覺 你 好 仆 竹弓5囉
仲 要 投 票 冇 得 "簡" 吾 煩 \/\/o~
你 ...

冇計la
d人敢做吾敢認,,,,
咪搞到我胃痛lor
係有 人卜1 竹弓5 既人
但未見不過咁人卜1 竹弓5既人lor
敢做吾敢認
做左又屈人
真係正一木咀

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 【Siu琪】 的帖子

QUOTE:
原帖由 布丁-w- 於 2007-1-11 07:43 PM 發表

冇計la
d人敢做吾敢認,,,,
咪搞到我胃痛lor
係有 人卜1 竹弓5 既人
但未見不過咁人卜1 竹弓5既人lor
敢做吾敢認
做左又屈人
真係正一木咀

系啵,,,搞到禾坐系到,,,,
訓又吾訓得,,,,又冇野做,,,
巧冇奈羅,,,刀吾知邊個甘卜佳既,,,,
做左又吾很認,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 林[邦] 的帖子

QUOTE:
原帖由 【Siu琪】 於 2007-1-11 07:51 PM 發表

系啵,,,搞到禾坐系到,,,,
訓又吾訓得,,,,又冇野做,,,
巧冇奈羅,,,刀吾知邊個甘卜佳既,,,,
做左又吾很認,,,,

右話唔好話人地,,你地右係到話人??

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 *戀之櫻花* 的帖子

QUOTE:
原帖由 肥企鵝 於 2007-1-11 04:51 PM 發表
廢話....佢唔煩仲有邊個煩@@"
系唔系文光

yes∼佢係文光〔哥〕!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...