加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 1E既人入來,邊個最最最多人憎佢
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 ㊣傻妹子。︵ 於 2007-2-10 08:30 PM 發表
兩個都吾憎
係比你地屈到我吾憎到吾憎

擺 明 係 佢 屈 我 地 ..
邊個屈佢搞到你憎牙?!"
搞 到 我 地 憎 晒 對 方 喇 -口-
講 到 好 似 我 地 逼 你 憎 佢 咁 "*
我 地 冇 話 吾 比 你 地 同 佢 玩...+
仲 有 我 地 班 係 你 憎 佢  先 囉-口-
吾 好 吾 記 得-口-
你 之 前 話 佢  好 乞 你 憎 先 ..."
果 陣 我 都 未 憎 佢 喇+*
你 講 到 好 似 我 地 錯 晒 同
我 地 屈 佢搞 到 你 憎 佢 囉"+
我 地 吾 似 佢..."
吾 會 屈 人 囉-口-
咁 我 依 家 好 憎 佢..."
咁 我 洗 吾 洗 話 李 鳳 英 屈 佢..."
搞 到 我 憎 佢?!
依 家 邊 個 屈 邊 個 牙?!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-2-12 06:06 PM 發表
算啦...而家無人增邊個未好囉
好似而家咁成日針鋒相對><"
好玩咩= ="

我 地 班 D 女 就 冇 針 對 人..."
只 系 有 吾 鋸 人 姐*+
男 仔 就 有 喇!!
針 對 傑 哥-口-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 飛龍在天。 的帖子

QUOTE:
原帖由 寶寶金水 於 2007-1-18 09:59 PM 發表
快D回我啦啦啦啦啦

做咩咁得閒整埋自己個名上去=.=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 飛龍在天。 的帖子
其實呢.....你地點解咁憎50號減20號再減20號既??

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ~鋒~ 的帖子
一定是20號

一定是20號.........

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怡穎仔 的帖子
我好憎7號,許黑人憎,白人憎,X眾憎

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怡穎仔 的帖子
朱X瑩,老師派完卷,許知道自己的分數,許問我幾多分,我冇答許,我搵野姐住,許係我手指隙到體。這件事算la,我同我D fd玩許又跟著我wo~踏住我膊頭wo~懶fd感wo~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 朱古力糖糖 的帖子

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-1-24 10:25 PM 發表
=o=''   懷疑緊自已系唔系1e

你不留都唔係1e嫁啦!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-3-14 09:36 AM 發表
其 實 我 系 1 d 班 架 > < "

|-|!**

我 大 過 你 \/\/0﹏]]

我 8Z 班 \/\/O!!`

叫 聲 姐 姐 喇``

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-3-16 04:09 AM 發表

你 大 過 我 架 > < "
咁 我 叫 聲 你--------------------------婆 婆 啦 XD

串 咀 ?!>w<"

呵 呵 *

就 算 我 系 牙 婆 ..."

你 都 要 敬 老 喇 ``

一 切 講 笑 ``-3333333333-

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...