加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 系d到玩既人...邊個最中2昆post??
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Heyo. 的帖子
點解樓主好似咁鍾意比人串咁既...
講一句比人串幾句=口=

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 *____s!UwA] 的帖子

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-2-14 10:58 AM 發表

算...雖然唔知你系邊個><"
當裨面你....ka
系喎...今日情人節喎
情人節快樂~!~"

THZ..
我咪就係1A班GE某某個女仔LOR...(其實你識我GA..)
你肯畀面我就得喇...
好開心!!!講和喇...
如果吾係繼續嗌落去...
都係冇結果...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Heyo. 的帖子
暉暉唔串我都唔串la
情人節快樂~~~~~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

大家吾嗌咪好LOR...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

MSN:睇我個G料...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

咁快...
嚇親我...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [[童] 的帖子

QUOTE:
原帖由 sUkWa]] 於 2007-2-14 09:37 AM 發表
我真係覺得你地好煩牙!!!
成日響度嘈...嘈...嘈...
你地吾厭我都厭喇!!!
仲有...係關呼到成個論壇...
邊個成日呃POST...
睇下點懲罰佢地姐..
又吾算吾關事WOR..
講講下...
無啦啦又玩針對...
初初好好地 ...

吥吥"{{系佢自己開D吾關CHW既野S!N嫁**
        鵝都冇針對佢/3/"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [穎]] 的帖子
有冇針對都好**
比面我唔好再嗌架喇!!
就算係丫,,
你地嗌架都算係呃POST喇//
所以唔好再嘈喇..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 R!YAN-]]◆..* 於 2007-2-11 02:49 PM 發表

我白家駒呀!!
點撚樣呀??~

咪 咁 撚 樣 柒 囉 你 -口-

洗 吾 洗 咁 撚 惡 牙?!"

用 埋 D 女 仔 名 -口-"

都 吾 知 你 系 咪 真 系 男 仔 黎..."+

個 波 又 大 又 "林"!!*

成 個 女 仔 咁-vvvvvvvv-"

死 乸 型 .\"/.

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 [[童] 於 2007-2-14 10:39 PM 發表

吥吥"{{系佢自己開D吾關CHW既野S!N嫁**
        鵝都冇針對佢/3/"

SOR...我吾係話緊你...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...