加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 你地d成績點ar??
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [穎]] 的帖子
      *  哦 ... )}}

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

我個間小息D老師唔罵人架//"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 *____s!UwA] 的帖子
嗯..
我以前都係抄書...
仲要日日一張數學工作紙..
(有次三張..+埋成150題數...)

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 [穎]] 於 2007-2-15 07:49 PM 發表
我個間小息D老師唔罵人架//"

我果間鬧GA!!
仲要係[開咪]鬧果隻..
有次試過我同我個FD畀老師鬧過...
搞到超魚!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

唔係丫..
我個間真係唔罵架!!
最多唔比我地小息囉__

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

55..你講咩小學丫??

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

係牙..
果陣夏天..吾畀著風褸..
但係我地又吾想除..
點G落到去又吾記得左WOR..
就係咁畀人話...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-2-15 08:00 PM 發表
我讀....保良局田家炳千禧小學><"

你識吾識我地班GE人GA??
我果班又有個係同你同一間BOR..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

嘩..好采我個間唔係咁嚴咋__//

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-2-15 08:04 PM 發表
系唔系姓謝好矮嫁><"..
系既話我識佢

係牙..
謝小DD MA..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...