加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 點解好似少左人玩lee個l-ee既??”冇奈= =
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 1E_1號 的帖子
點解好似少左人玩lee個l-ee既??”冇奈= =

本帖最近評分記錄
YAN:D   2007-4-2 08:49 PM  代幣  -6   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子
牙 S!R 都 知 有 依 個 網 *

上 黎 都 冇 撚 趣 囉"

佢 地 又 知 撚 到 我 地 乜 水*]

都 吾 好 玩 gE>33333333333<

本帖最近評分記錄
YAN:D   2007-3-14 09:50 PM  代幣  -8   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 1E_1號 的帖子

咁你地宜家玩咩???

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 1E_1號 於 2007-3-14 06:18 PM 發表

咁你地宜家玩咩???

吾 知 牙 "

總 之 我 會 少 |) 上 !-SEE

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-3-14 07:49 PM 發表
系 囉 . . . . .
勞 SIR 都 知 哂 有 邊 個 上 黎 啦
而 家 上 都 無 野 好 玩 -  -"

咁.....
吾洗要i-see la= =

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 朱古力糖糖 的帖子

QUOTE:
原帖由 ㊣傻妹子。︵ 於 2007-3-14 08:27 PM 發表

咁.....
吾洗要i-see la= =

咪就係
牙sir知道左
玩黎都冇引啦!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 朱古力糖糖 於 2007-3-14 08:35 PM 發表

咪就係
牙sir知道左
玩黎都冇引啦!!

係lor
想係到講哂d吾開心既野都吾得= =

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

咪 系 "*

煩 死 囉"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-3-14 07:49 PM 發表
系 囉 . . . . .
勞 SIR 都 知 哂 有 邊 個 上 黎 啦
而 家 上 都 無 野 好 玩 -  -"

唉*

吾 止 佢 知 喇"

今 日 |) 訓 導 主 任 走 晒 入 黎...*

都 話 左 為 左 我 地 而 開 會 喇``

佢 地 知 道 晒 我 地 |) 衰 野 喇...*

呢 個 網 ?!"

全 校 |\/|!ss s!r知 晒 都 吾 奇 喇 依 家*

講 到 我 地 衰 到 賤 咁*"]

有 |) 吾 鋸 囉*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 +◆顛喵`╭ 於 2007-3-15 09:21 PM 發表

唉*

吾 止 佢 知 喇"

今 日 |) 訓 導 主 任 走 晒 入 黎...*

都 話 左 為 左 我 地 而 開 會 喇``

佢 地 知 道 晒 我 地 |) 衰 野 喇...*

呢 個 網 ?!"

全 校 |\/|!ss s!r知 晒 ...

為我地班開會?!
我覺得
有d講笑lor= =
城間學校d老師bo
好多都吾識我地la
你地話係吾係先?!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...